Frankrike, Bayonne
...Ciabatta pavé er den reduserte varianten av et av de mest ikoniske brødene fra OKIN, ciabatta. Dette er et brød med en veldig markant rustikk karakter, med en sprø skorpe og en uttalt krumme. Bakt i en steinovn med heving og etterheving, er dette et svært hydrert brød som derfor holder seg hele dagen. Det har en luftig krumme i kremfarge med stor elastisitet. Ideelt for skiving til frokost, da...
Portefølje (44)
...For å oppnå en sprø skorpe, la tårtene dine avkjøle seg oppå. 2 modeller tilgjengelig: Liten modell: diameter 35 cm Stor modell: diameter 40 cm Laget i Frankrike...
Portefølje (984)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Fibermaé er vårt utvalg av former laget av et nett av glassfiber med silikonbelegg og en non-stick silikonbehandling. Nettet av glassfiber, med åpen vev, fremmer sirkulasjonen av varm luft og gir en jevn steking. Fibermaé er ideell for baking av boller, burgere, brioche, pølser, eller ciabatta... Du får en vakker, sprø og gyllen skorpe! Format: Individuell Størrelse: 400x600mm...
Portefølje (48)
Frankrike, Lomme
...Fremstillingsprosessen for Lubrano-serien inkluderer en lang fermentering som gir baguetten en luftig krumme og en sprø skorpe takket være baking på steinbunn.
Portefølje (9)
Frankrike, Paris
...Original hollandsk ost pakket i en sprø skorpe. Frosne potetspesialiteter.
Portefølje (46)
Frankrike, Saint-Denis
...Laget av mel av fransk tradisjon, tilbyr denne serien produkter av høy kvalitet med bedre holdbarhet. En langsom fermentering ved lav temperatur gir all den tiden som trengs for utviklingen av aromaene og skaper en fet og porøs krumme som omgis av en tynn og sprø skorpe, noe som skyldes stekingen på stein.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play