Italia, MILANO
... holdbarhet frem til 07/05/25, er denne skinken et pålitelig og allsidig produkt, egnet for et bredt spekter av oppskrifter. Perfekt for dem som elsker den italienske kulinariske tradisjonen, er det en essensiell ingrediens for dem som ønsker å bringe den autentiske smaken inn i sitt kjøkken. Lett å bruke og klar til bruk, er det det ideelle valget for dem som søker kvalitet og bekvemmelighet. KG 10.010 netto vekt Minimum bestilling: 50 emballasjer med 2 skinker...
Portefølje (229)
...Utvalg av tradisjonelle italienske spekemat og oster. 30 måneder gammel prosciutto crudo, lårfilet, rød hvitløkssalami og pecorino med svart trøffel, oliven, chili og melkekjøtt. Klar til å nytes som snacks eller til aperitiffer med venner.
Portefølje (10)
Frankrike, Soreze
...Rektangulær allsidig røykovn i rustfritt stål, 48,5x29x88,5 cm, som gjør det mulig å røyke ulike typer fisk (ørret, laks, ål...) og spekemat, selv store skinker. Røyking er mulig både varmt og kaldt. Røyking med varme gjør det mulig å røyke (for smaken) samtidig som maten tilberedes. Dette gjøres ved å "forvarme" røykovnen med flere glør, før man tilsetter flis som ved kald røyking. Kald røyking...
Portefølje (195)
Spania, Murcia
...Høykvalitets pølse laget med de beste råvarene, edelt iberisk svinekjøtt fôret med naturlige produkter som korn og urter. Vekt: 0,4 kg...
Portefølje (178)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Våre skinker er ofte medaljevinnere i Paris. Derfor vil du merke en ekte smakforskjell med de tradisjonelle jambon IGP Bayonne som finnes på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er tradisjonelt saltet med salt fra Salies de Béarn for å oppnå IGP. Dette saltet er et fjellsalt fra Pyreneene og ikke...
Portefølje (31)
Spania, Cuarte De Huerva
...Den toskanske skinken, med en uvanlig rund form og en livlig rød farge, kjennetegnes av en virkelig unik modningsprosess og de miljøfaktorene som påvirker bearbeidingen, som bidrar til å gi kjøttet den uforvekslelige delikate, salte og aromatiske smaken.
Portefølje (8)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt • Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt • Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…) • Svor: skinker, svineknoker… FORPAKNING • Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg • Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg LAGRING • Fett: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Svor: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)
Italia, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, i den klassiske versjonen med bein, er utvilsomt et av de viktigste produktene når man snakker om toskanske spekemat, både på grunn av kvaliteten på råvarene som brukes til produksjon og konservering, men først og fremst på grunn av den intense og lett salte smaken som kan glede ganen til både voksne og barn, enten alene eller sammen med andre lokale produkter eller en enkel skive ferskt brød. I tillegg garanterer den beskyttede opprinnelsesbetegnelsen kvalitet og karakteristisk aroma.
Portefølje (10)
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgia, Manage
Skinker, spekemat, tørket kjøtt, spesialiteter, oster, tilbehør for slaktere, pølsemakere og catering, drikkevarer og frosne brød. Ukentlig levering og salg over disk. Stort og svært variert lager.
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
Spania, Guijuelo
... nettbutikk, for å distribuere våre iberiske skinker og spekemat direkte, og ved å bruke moderne teknologi kan vi redusere prisene og tilby et produkt og en tjeneste av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Spania, Chipiona
Selskap basert i Sanlucar de Barrameda, Cadiz, Andalusia, Spania. Eksportører av ferske frukter og grønnsaker, blomster, olivenoljer, fisk, krydder, urter, spekemat, oster, viner, kjøtt, skinker fra Spania. Vi er den eneste mellommannen mellom produsenten og deg, vi eksporterer et bredt utvalg av produkter: Frukter: Sitroner, Grapefrukt, Appelsiner, Mandariner, Meloner, Vannmeloner, Avokadoer...
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Luxembourg, Luxembourg
...Selskapet La Rioja har alltid den samme filosofien, nemlig import av de beste vinene, drikkevarer generelt og matvarer fra Spania, til en utmerket pris/kvalitet-forhold. Spanske rødviner er kjent over hele verden for sin utmerkede kvalitet og priser. Utvalget kompletteres med et sortiment av matvarer bestående av spekemat, med serranoskinker, iberiske skinker, lomos og chorizos, samt manchego...
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Italia, Torino
... streng omsorg i utvelgelsen av leverandører og råvarer. Pama tilbyr et bredt spekter av produkter delt inn i: skinker, spekemat og oster. Den praktiske tilnærmingen og omsorgen som legges i utførelsen av aktiviteter på tvers av alle produktlinjer har gjort at Pama-teamet har forstått at ingen resultater er tilfeldige, men at kunnskap, observasjon og erfaring er avgjørende for å oppnå et...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...
Italia, Siena
Vårt selskap opererer på det internasjonale markedet, og designer og bygger: anlegg for tørking og modning av spekemat med og uten røyking, skinker og oster; avfrostingsanlegg; rom for matoppbevaring; klimaanlegg; rene rom; kjøletunneler, frysing, pastorisering og mye mer.
I Nonantola, ved siden av den historiske Villa Emma, har selskapet Fiorini med 50 års erfaring i bransjen aktiviteter innen utvalg, avskjæring og handel med rå skinker, kokte skinker og førsteklasses spekemat. Selskapet ligger i kort avstand fra provinsen Parma, et område kjent for produksjon av rå skinker, spesielt i Langhirano, hvor den grundige utvelgelsen skjer med den tradisjonelle metoden...
Italia, Villa Di Briano
Engros- og detaljhandel av spekemat, oster og gastronomiske produkter. Catering-tjeneste. Villa Food er ditt referansepunkt innen spekemat og matvarer generelt. I våre utsalgssteder finner du et svært bredt utvalg av oster, spekemat, skinker, viner, brennevin, samt en pålitelig catering-tjeneste som kan imøtekomme de mest varierte behov. Du kan finne våre utsalgssteder i :-Ercolano i Via IV Novembre og Torre del Greco i Piazza Luigi Palomba.
Spania, Albacete
Salg av gourmetprodukter til både privatpersoner og bedrifter. Distribusjon av viner, oster, oljer, eddiker, spekemat, konserver, pølser og skinker. Hos Wine Gourmet finner du et bredt utvalg av de ledende gourmetproduktene på markedet til konkurransedyktige priser og med den beste leveringstjenesten, slik at du kan få dem levert til ditt hjem eller din bedrift innen 24 timer og i de beste forholdene. Hos Wine Gourmet har vi spesielle betingelser for fagfolk innen HORECA-sektoren.
Italia, Barberino Di Mugello
Produksjon og handel med spekemat, skinker, oster, toskanske pecorino laget av råvarer av høy kvalitet. Utvalg av Chianti-viner og toskansk ekstra jomfruolivenolje, også økologisk.
Italia, Bastia Umbra
La Frigo Impianti S.r.l. er et umbrisk selskap som har vært aktivt på det internasjonale markedet i mer enn tjue år, og som designer og bygger: anlegg for tørking og modning av spekemat med og uten røyk, skinker og oster; avfrostingsanlegg; rom for matoppbevaring; klimaanlegg; rene rom; kjøletunneler, frysing, pastorisering og mye mer.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play