Frankrike, Marseille
...Vekk sansene dine i delikatesseavdelingen med vårt eksepsjonelle utvalg av charcuterie. Vårt sortiment inkluderer skinker, pølser og terriner av en uovertruffen kvalitet, som gir en unik smaksopplevelse. Oppdag også vårt utvalg av halal charcuterie, et spekter av smakfulle delikatesser for å tilfredsstille alle ønsker og kulinariske tradisjoner. Våre charcuterie-produkter er nøye utvalgt for å...
Portefølje (8)
Frankrike, Soreze
...Rektangulær allsidig røykovn i rustfritt stål, 48,5x29x88,5 cm, som gjør det mulig å røyke ulike typer fisk (ørret, laks, ål...) og spekemat, selv store skinker. Røyking er mulig både varmt og kaldt. Røyking med varme gjør det mulig å røyke (for smaken) samtidig som maten tilberedes. Dette gjøres ved å "forvarme" røykovnen med flere glør, før man tilsetter flis som ved kald røyking. Kald røyking...
Portefølje (195)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Våre skinker er ofte medaljevinnere i Paris. Derfor vil du merke en ekte smakforskjell med de tradisjonelle jambon IGP Bayonne som finnes på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er tradisjonelt saltet med salt fra Salies de Béarn for å oppnå IGP. Dette saltet er et fjellsalt fra Pyreneene og ikke...
Portefølje (31)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt • Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt • Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…) • Svor: skinker, svineknoker… FORPAKNING • Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg • Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg LAGRING • Fett: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Svor: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play