Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Våre skinker er ofte medaljevinnere i Paris. Derfor vil du merke en ekte smakforskjell med de tradisjonelle jambon IGP Bayonne som finnes på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er tradisjonelt saltet med salt fra Salies de Béarn for å oppnå IGP. Dette saltet er et fjellsalt fra Pyreneene og ikke...
Portefølje (31)
Frankrike, Soreze
...Rektangulær allsidig røykovn i rustfritt stål, 48,5x29x88,5 cm, som gjør det mulig å røyke ulike typer fisk (ørret, laks, ål...) og spekemat, selv store skinker. Røyking er mulig både varmt og kaldt. Røyking med varme gjør det mulig å røyke (for smaken) samtidig som maten tilberedes. Dette gjøres ved å "forvarme" røykovnen med flere glør, før man tilsetter flis som ved kald røyking. Kald røyking...
Portefølje (195)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt • Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt • Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…) • Svor: skinker, svineknoker… FORPAKNING • Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg • Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg LAGRING • Fett: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Svor: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Populære land for denne søkefrasen