Spania, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera til et stort merkevare forpliktet til helse og fremtid. I LA HOGUERA dyrker vi våre jorder og oppdrar våre griser. Den genetiske basen vi arbeider med er RAZA DUROC, kjent for å gi høy kvalitet på kjøtt. Dette, kombinert med en helt naturlig fôring, der hovedinnholdet er korn fra området, samt opprettholdelse av høy helse i dyreholdet, som ligger i et uovertruffen miljø, gjør at vi har den beste råvaren for produksjon av våre EMBUTIDOS, ADOBADOS og JAMONES.
Portefølje (34)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
... høyeste kvalitet, til det ferdige produktet, med mål om at alle våre spesialiteter skal nå forbrukeren med maksimal garanti og oppfylle de høyeste kvalitetsstandardene som våre kunder krever. Gjennom hele sin lange historie har Max Zander fulgt filosofien om å produsere produktene sine håndlaget i den originale tyske stilen, opprettholde tradisjonen med "Høy Charcuterie", og etablere nye...
Portefølje (28)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo siden grunnleggelsen, for å kunne tilby maksimal kvalitet i alle sine produkter.
Portefølje (43)
Spania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, et familieeid selskap med over 60 års erfaring i produksjon av spekeskinke.\nHåndverksproduksjon. Spesialisering i avbening, tørking av skinker.\nEksport av skinker.
Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering. Hjemlevering til industrikunder. Vi tilbyr eget kjøtt av: - Lam. - Unglam og lammeskanker. - Kalv, geit, svin. - Spædkalv, variert spekemat. Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
Spania, Cumbres Mayores
... for modning av alle sine produkter. Denne «Bodegaen» gjør det mulig å tørke våre spekematprodukter på tradisjonelt vis ved hjelp av vinden fra fjellet som ligger ved siden av landsbyen. Laget etter tradisjonelt håndverk, har produktene fra Balkis Gourmet en unik smak takket være de tradisjonelle og ancestrale produksjonsmetodene. Alt vårt kjøtt kommer fra levende dyr som har blitt oppdrettet med naturlig fôr og har beitet i engene og fjellene i regionen. Vi lager alle våre krydderblandinger.
Spania, Alhama De Murcia
Teamet av fagfolk som utgjør Natural d’Mezclas utfører daglig et intensivt og grundig arbeid for å tilby et utvalg av de beste hjelpestoffene og tjenestene relatert til næringsmiddelindustrien. Enten det er naturlige fargestoffer, tilsetningsstoffer, råvarer, kjøttprodukter eller mataromaer, blant andre varianter, leveres alt med den høyeste kvaliteten som kan finnes på markedet.
Portefølje (7)
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Spania, Alhama De Murcia
...Matmerket ElPozo har i over 60 år tilbudt millioner av forbrukere tillit og kvalitet, som gjenspeiler selskapets bekymring for å utvikle et bredt utvalg av sunne og behagelige produkter som samtidig er enkle å tilberede og konsumere. Selskapet leder segmentet "Helse" når det gjelder kjøtt, og har spesielle produktlinjer for de som, i tillegg til de tradisjonelle produktene, også tar hensyn til et spesielt kosthold.
Spania, Alcobendas-Madrid
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
Spania, Aracena
...oppdrettet fritt og naturlig, og fôret med ressursene fra de ulike dehesas og beitemarkene på Den iberiske halvøy, som er kjent for sin høye kvalitet på eikenøttene. Dette betyr at svinene våre blir godt ivaretatt fra fødselen til slakt, og oppdrettet spesielt for oss og etter våre preferanser. Svinene våre blir slaktet og delt opp, og vi utnytter hver del for å lage de forskjellige produktene...
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... gårder der vi oppdretter vårt svin og hvor vi lager vårt fôr basert på korn og utvalgte naturlige ingredienser. Bedriften har fantastiske fasiliteter som, sammen med vårt dyktige team, gjør at produktene våre er referanser for våre forbrukere.
Portefølje (2)
Spania, Tudela (navarra)
Leframa er en familiebedrift som gradvis har vokst takket være to klare prinsipper: hardt arbeid og maksimal kvalitet for å tilby våre kunder det beste produktet. Vi liker arbeidet vårt og prøver å formidle dette i alle produktene våre. Våre produkter: FERSKE PØLSER, CHISTORRA, TØRR OG FERSK CHORIZO, LONGANIZA, KURERT BACON, BACON, MARINERT LOMPE, HVIT CHORIZO, CULARES. Alle produktene våre er laget med naturlig tarm. Vi har merket fra Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nå har vi også en serie økologiske produkter.
Spania, Montemolin
SIERRAMONTE ER ET FAMILIESELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL FORVANDLING AV IBERISK SVIN I EXTREMADURA, VUGGEN TIL IBERISK SVIN AV EKSKLUSIV KVALITET. PRODUKSJONEN ER HÅNDVERKSMESSIG OG HAR ALLTID VÆRT GJORT HJEMMELAGET MED NATURLIGE PRODUKTER OG KJØTT AV FØRSTE KLASSE, SKINKER OG SKULDRER FRA DET IBERISKE SVINET.
Spania, El Gordo
...Derfor har vårt familiebedriftskonsept utviklet seg til et firma bestående av et ungt, innovativt, utdannet og kvalifisert team som er i stand til å møte kundenes behov. Vi investerer i teknologi for å forbedre og øke kvaliteten i prosessene våre. Vi har avansert IT som hjelper til med sporbarheten i industrien, slik at vi kan spore en kanal fra den kommer inn til den går ut, gjennom alle...
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
Spania, Muñana-Ávila
Skinkefabrikk, slakteri og skjæringsrom, butikk.
Spania, Guijuelo
... til våre kunders behov (skinke med bein, benfrie skinker, embutidos, frosne Iberico-svinekjøtt og håndskårne produkter). På den annen side har FISAN samarbeidet med noen av de mest prestisjefylte kokkene i Spania, som Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) eller José Carlos Fuentes (*Michelin) blant andre, som er det beste eksempelet på denne...
Portefølje (10)
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Spania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
...Frem til i dag, hvor familien Ventula eksporterer til mer enn 70 land, opprettholder de modellen for familiebedrift, med en sterk tilknytning til området og med maksimal respekt for produktkvaliteten og produksjonen.
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Spania, León
... fra León er det største kvalitetsmerket til Hompanera, og selvfølgelig henger ikke chorizo León ekstra etter, med sin smak som tar deg tilbake til de hjemmelagde slaktingene fra gamle dager. I fabrikken vår produserer vi pølse daglig, derfor er noen av produktene våre sesongbaserte for å la klimaet gjøre sin jobb. Vi bruker kjølerom og fuktighetskontroller som ikke akselererer...
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Embutidos Pajariel er et familieeid selskap grunnlagt i 1945 med egen produksjon, produsenter av tradisjonelle høykvalitets pølser som tørket chorizo, grillchorizo og cecina. I dag har industrien to produksjonsanlegg utstyrt med banebrytende teknologi, som sammen med de mest avanserte og moderne teknikkene for bedriftsledelse og kvalitet, gjør at Pajariel er en ledende produsent i agroalimentærsektoren.
Spania, Caldes De Montbui
Vi produserer tradisjonelt naturlige svine-, lamme- og storfekjøttskinn av høyeste kvalitet og opprinnelse for tilberedning av rå, kokte og modnede pølser.
Spania, Puertollano
... konkurransedyktige i Spania for Curado-skinke. I dag kombinerer Jamones Arroyo produksjonskapasitet med grundig oppmerksomhet på detaljer. Anleggene forbedres kontinuerlig med banebrytende teknologi og systemer, både for kvalitetskontroll og for bevaring av sluttproduktet, hvor maksimal kvalitet og smak sikres. Det endelige målet for Jamones Arroyo er å sikre at en råvare som skinke, som gjennomgår en prosesskjede, ikke mister sine naturlige egenskaper underveis, og at det endelige resultatet er et utvalg av produkter som oppfyller kravene i det nåværende markedet, som vi utrettelig arbeider for.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en liten familiebedrift med over to tiår bak oss, som har stor dedikasjon til å ta vare på og pleie produktene våre, samt å tilby et fantastisk produkt til kundene våre. Produksjon og fremstilling av iberisk skinke. Pølser og iberiske skinker fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk pølse. Pølse fra Guijuelo. Ferskt kjøtt.
Spania, Jerez De Los Caballeros
Vi er produsenter av pølser, håndverkere som bruker utelukkende naturlige produkter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Vi distribuerer fersk og frossen iberisk svinekjøtt.
Spania, O Porriño-Pontevedra

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play