Spania, Guijuelo-Salamanca
...Forlenger og stilisert del, laget av fin rør. Den har en rosa farge, utmerket smak, dyp aroma og myk fett. Håndlagde deler, lave på salt og med en modning mellom 24-28 måneder. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller, skjæring og emballering. Ingredienser: Jamón Ibérico de Bellota, salt og konserveringsmidler. Nettovekt: 100 gr...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Santoña-Cantabria
...El Bonito del Norte selges i ulike snitt og presentasjoner, skivet, i stykke og, spesielt, sin ventresca. Produksjonen er begrenset, i sesongen for fiske, noe som gjør forbruket enda mer verdifullt. Koking og håndtering er svært forsiktige for at disse produktene skal bevare alle sine egenskaper og kvaliteter. I tillegg favoriserer hvile og lagring i ett år før salg et optimalt forbrukspunkt.
Portefølje (14)
Spania, Villalgordo Del Jucar
Gruppen Neofungi er et samarbeid mellom produsenter av ferske sjampinjonger og sopp i provinsene Albacete og Cuenca; et område som vanligvis er kjent som "La Manchuela". Vi er et produsent- og handelskooperativ som er opprettet for å møte den økende etterspørselen etter sjampinjonger og sopp fra markedet. Gruppen Neofungi behersker hele prosessen, fra dyrking til bordet. Vi tilbyr maksimal spesial...
Portefølje (6)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play