Spania, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uten kunstige E-er. Vekt: 0,280 kg Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein Vekt: 0,280 kg...
Portefølje (43)
Spania, Monroyo (teruel)
...I fremstillingen av denne hjemmelagde chorizoen brukes de edleste delene av griser med "Denominación Origen Teruel" Duroc, som skulder og bacon, utvalgte krydder fra opprinnelsen og naturlige tarmer, noe som gir en intens og karakteristisk smak, i tillegg til at det er et svært sunt produkt.
Portefølje (43)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekjøtt og bacon, salt, krydder, sukker, aromaer, stabilisator E451, smakforsterker E621 og antioksidant E300. Naturlig svinekjøttskinn. Kan inneholde melk- og soyaprotein og sennep.
Portefølje (28)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår Bellota Ibérico-lår har en intens burgunderfarge med perlemorsfargede fettårer, en myk og kremet tekstur, intens og vedvarende smak, samt en sterk og behagelig aroma. Den langsomme prosessen med naturlig tørking og marinaden laget av paprika og naturlige krydder som familien har brukt i tre generasjoner, gir vårt Bellota Ibérico-lår en uovertruffen bouquet.
Portefølje (55)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Skinker og Pølser Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Industripark, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spania www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portefølje (4)
Spania, Alhama De Murcia
...Forberedt for produksjon av alle typer chorizo, både søt og krydret, i henhold til våre kunders behov. Disse forberedelsene inneholder alle nødvendige komponenter for å oppnå chorizo av utmerket kvalitet.
Portefølje (7)
...Vi tilbyr deg et nytt snackkonsept. De er raske og enkle å forberede, perfekte som en liten forrett. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på jobb eller utendørs.
Portefølje (9)
LUIS OLIVERAS S.A, er et familieeid selskap som har spesialisert seg på produksjon av tørket pølse siden 1933. Vi ligger i nordøst-Spania, svært nær den franske grensen, i nærheten av de viktigste havnene og flyplassene. Kombinasjonen av vår ekspertise og de beste råvarene gjør at vi kan produsere pølser av høyeste kvalitet av svin, samt Halal-pølser laget av kalkun og storfe, som vi produserer i ...
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, nedkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt. Energiverdi: 432Kcal / 1919KJ Fett: 38.5 g Mettet fett: 15.3 g Karbohydrater: 2.1 g Sukker: 1.3 g Proteiner: 26 g Salt: 3 g...
Spania, Castuera
Vi er et spansk selskap som er dedikert til slakting, transformasjon og salg av sau. Vi har lang erfaring innen kjøtt- og bearbeidingsindustrien. Med erfaringen fra årene har vi klart å utvikle en produktlinje av svært høy kvalitet, noe som bekreftes av vår kundebase, som vokser daglig. Vi selger sau som er slaktet etter den religiøse HALAL-riten. Vi produserer pølser av sau med HALAL-sertifikat.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere...
Portefølje (2)
Spania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på typiske galiciske produkter, som tradisjonell chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uten å se bort fra mer generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, selvfølgelig med kvaliteten på råvarene fra vårt land og det gode håndverket fra erfarne hender, samt en teknologisk infrastruktur som bare kan bidra til kvaliteten på våre produkter.
Spania, Ribarroja De Turia-Valencia
...funksjonelle ingredienser og tilsetningsstoffer. I tillegg har vi et moderne laboratorium som kontrollerer kvaliteten på produktene våre, kombinert med høy teknologisk kompetanse blant våre ansatte, noe som har gjort oss i stand til å skape et bredt spekter av produkter, preget av en raffinert og intens smak og aroma, samt stor funksjonalitet i de ferdige produktene. Vår misjon er å tilpasse...
Spania, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS er en familiebedrift som spesialiserer seg på de beste tørkede pølsene. I Pyreneene siden 1917, bruker vi kun ferskt svinekjøtt av beste kvalitet fra lokale leverandører, blandet med utvalgte krydder og gastronomiske ingredienser. Klimaet i Pyreneene muliggjør en naturlig tørkeprosess, som gir en autentisk smak, aroma og tekstur. Håndkontrollerte én og én, produktene fra FONT-SANS garanterer en perfekt eksklusiv gave, en eksepsjonell gastronomisk opplevelse.
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Embutidos “El Cigarrero” er et familieeid selskap med base i Archena (Murcia). Siden 1940 har vi produsert tradisjonelle murciske skinker og pølser ved å nøye velge råvarene og følge håndverksmessige produksjonsprosesser. I den senere tid har vi besluttet å satse på å vise disse håndverksproduktene på Internett og være i stand til å bringe dem til hjemmene i andre regioner av landet og til og med utenfor våre grenser. Derfor er vår nettside, laget i familien som produktene våre, tilgjengelig på fire språk: spansk, portugisisk, fransk og engelsk.
Spania, Tomelloso
Vi lager løkeblodpølser uten konserveringsmidler eller fargestoffer, fersk chorizo og pølser, samt sprøtt til steking eller fritert.
Spania, Girona
Girona Foods er en gruppe av tre spanske produsenter, hver spesialisert i et typisk spansk produkt: Jambon Serrano, tørkede pølser, Halal-pølser og kokte pølser, med lang erfaring innen internasjonal handel. Disse spanske selskapene arbeider sammen som en gruppe for å tilby et komplett utvalg av spanske varer, produsert av dem selv, til en konkurransedyktig pris med levering på én faktura. Vi kan...
Spania, Lorca-Murcia
Håndverksproduksjon, resultatet av den rike og gamle pølsetradisjonen i den spanske Levante, gjorde disse produktene til et referansepunkt i hele området.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Tekstur, aroma og smak uten sammenligning; naturlige produkter laget for hånd, tradisjon, intense, strålende farger, fulle av liv: dette er de uovertrufne kvalitetene til produktene fra Don Ibérico. Slik er produktene våre, sjelens næring og kroppens glede: Ibérico med en spesiell gave. DON IBÉRICO.
Spania, Arévalo-Ávila
Vi er en familiebedrift som har oppnådd en harmonisk balanse mellom erfaringen til våre forfedre og de nyeste teknologiene, noe som resulterer i et produkt av stor arv som hedrer vårt arbeid og utfordrer oss til å forbedre oss dag for dag. Tradisjonelle produkter som beriker ganen, produkter fra alltid, skinker, lår, chorizo laget med stor omhu, modnet med omtanke i topp moderne tørkerier for å levere et produkt av eksepsjonell kvalitet og uforglemmelig smak.
Spania, Valencia
Hjemmelagde og håndverksmessige pølser laget i vårt slakteri på tradisjonelt vis. Engros av alle typer pølser, salami og blodpølse.
Tradisjonelle kvalitetskjøttprodukter og pølser.
Spania, Ripoll-Girona
Spania, Irura-Guipúzcoa
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Spania, Castellanos De Moriscos
Spania, Palma De Mallorca

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play