Frankrike, Carpentras
...Finn våre prisbelønte produkter fra Verdenspølseutstillingen 2023. GULLMEDALJE Tørrpølse med urter fra Provence SØLVMEDALJE Ren svinekjøtt tørrpølse SØLVMEDALJE Tørrpølse SØLVMEDALJE Mild chorizo Liten + : En perfekt boks for å variere smaker og aromaer, som vil gjøre deg hekta! SKU:2200056000000-1 Vekt:1,2 kg Presisjon angående vekt: Produkt utsatt for uttørking Vekt:1,2 kg Presisjon...
Portefølje (16)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Vi velger de beste stykkene for å lage våre pølser. Kjøttet kommer fra skulderen, brystet eller skinken til griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, og hvert utvalgt kjøtt inngår i en nøye sammensatt blanding. På denne måten sikrer vi både mørt kjøtt og en kraftig aromatisk karakter i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, LA ROCHETTE
...Vi produserer med stor respekt for tradisjonen med gammeldagse pølser og tørkede pølser: naturlig tarm, ferskt kjøtt, uten fargestoffer, glutenfritt og uten tilsatte nitritter.
Samsvarende produkter
Tradisjonelle Tørkede Pølser
Tradisjonelle Tørkede Pølser
Portefølje (1)
Frankrike, Lyon
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Portefølje (40)
Frankrike, Puget-Sur-Argens
Vi er et innkjøpssentrum for tørre, ferske og frosne matvarer, og spesialiserer oss også i design og produksjon av 24-timers matpakker "Meal Ready to Eat" - MRE, for militære og humanitære formål. Våre tilbud er svært varierte, og vi har kapasitet til å levere store mengder av både frossen kylling, vegetabilsk olje, tomatpuré, corned beef & chicken, hermetiske måltider, fruktkoktailer, salte og s...
Portefølje (8)
Frankrike, La Jaille Yvon
...Våre MCÖ soyaproteiner er designet for å gi deg muligheten til å dra nytte av vår ekspertise, men også for å dele våre kreasjoner og oppskrifter direkte fra vårt tilberedningskjøkken. Ingredienser: Økologisk fransk soyabønne Vann Naturlige aromaer Tilberedningsmetode: Fritering i 3 til 4 minutter. For umiddelbar konsum: Stek helst i frityr (i en kjele med 3 til 4 cm olje) til de får en...
Portefølje (5)
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago er et selskap spesialisert på distribusjon av eksotiske matvarer, som fungerer som importør og grossist av ferske og tørre matprodukter. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago er distributør av ferske, tørre, vakuumpakkede og frosne matvarer. Salg av mat til profesjonelle "restauranter, bedrifter, kantiner, men også hurtigmat". Forhandler av ferske og tørre matpro...
Portefølje (9)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Etienne
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner. Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer: - i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat - i vår Espace Su...
Portefølje (187)
Frankrike, La Fouillade
...En uunngåelig figur i svinekjøkkenet, den økologiske tørkede svinepølsen fra Ferme de la Rousse skiller seg fra en salami ved sin diameter og lengde. Nyt den i tynne skiver alene eller med brød. Vekt: 200g...
Portefølje (11)
Frankrike, Auros
...Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer. Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest) Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker. Chorizo-pølse 200 g. Praktisk. Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili. Pølse med skiver av Bayonne-skinke. Pølse med valnøtter fra Périgord. Tyrefars (blanding av svin og okse) Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)...
Portefølje (31)
Frankrike, Mouvaux
Europ’Equipement er den franske lederen innen kjøp og videresalg av brukte og nye maskiner innen næringsmiddelindustrien. Vi eksporterer våre maskiner over hele verden. Med 30 års erfaring med maskiner dedikert til prosessering av næringsmidler, er vi i stand til å imøtekomme de mest krevende forespørslene. Transformasjon eller emballering, vi tilbyr en retrofitting av maskinene for å modernisere ...
Portefølje (3)
Frankrike, Canejan
... lydsystem. Ved å fjerne det røde lokket får du tilgang til DIP-bryterne for valg av meldinger (pølser, salami og ost, fisk, bakeri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, iskrem, frukt og grønnsaker, ost og meieriprodukter, nummer, pasient, kunde, aksept, reservasjon, billettkontor).
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Frankrike, Rillieux La Pape
... er en del av en streng kvalitetsprosess for å tilby produkter laget med største omhu, i henhold til gamle tradisjonelle oppskrifter. For å dele utmerket kvalitet, blir de mest edle delene av svin og storfe nøye utvalgt og sortert. Krydderblandingene er resultatet av unike forberedelser og blandinger laget helt for hånd. Vårt produksjonslaboratorium har en helsemessig godkjenning utstedt av DDPP i...
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykker, glasskrukker, hermetikk, gaveesker, osv.
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Rungis Cedex
... gjør at produktene våre er til stede på alle kontinenter. Denne konteksten har gjort det mulig for oss å bygge et solid rykte gjennom årene, både når det gjelder kvaliteten på produktene vi selger og effektiviteten i tjenestene våre. Spesialisert i distribusjon av ferske produkter, er vi i stand til å imøtekomme forespørslene dine angående en osteleverandør eller distributør av ferske produkter, men også andre produkter som spesifikke forespørsel om en grossist av meieriprodukter og en grossist av dagligvarer, takket være bredden av våre ferske eller tørre produkter.
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Frankrike, Tarare Cedex
Frankrike, Grezieu Le Marche
Frankrike, Villeneuve D Ascq

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play