Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
... en dyp, uforglemmelig smak. Hver bit, som veier mellom 100 og 150 gram ca., hentes nøye mellom beinene, noe som gjør det til et ideelt valg for grilling og steking. Oppdrettet fritt og naturlig matet, gir iberiske svin kjøtt av høyeste kvalitet, perfekt for de mest kresne ganer som søker autentisitet og smak i hver bit.
Portefølje (15)
Spania, Badajoz
...Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den utsøkte smaken av iberico de bellota i et mindre format.
Portefølje (9)
Spania, Murcia
...En utsøkt eikenøttmatet skinke som nytes etter 36 måneders naturlig modning i kjelleren. Vekten av hvert stykke er omtrent 8 kg og kommer fra iberiske griser som kun er matet med naturlige eikenøtter. PESO:7-9.50 kg...
Portefølje (178)
...Vi jobber med de nyeste tekniske hjelpemidlene innen prosjektplanlegging og beregning, som CAD-programvaren Tekla Structures, som gjør det mulig for oss å lage en komplett 3D-modell med all prosjektrelatert, geometrisk og strukturell informasjon allerede i et tidlig stadium. Dette gjør at eventuelle planleggingsfeil kan oppdages og rettes opp på forhånd. I neste steg blir produksjonsdata og materiallister direkte matet inn i vårt eget produksjonsplanleggings- og styringssystem, og viderebehandlet i produksjonen. Dette sikrer en kontinuerlig dataflyt fra utvikling til CNC-maskinen.
Portefølje (3)
Spania, Carbajosa De La Sagrada
... rekonstituerende for helse av naturlig opprinnelse. Videre produserer vi kongelig gelé. Kongelig gelé er et stoff som skilles ut av hypofaryngeale kjertler i hodet til unge arbeidere av honningbier, mellom 5 og 15 dager gamle, som blandet med magesekresjoner fungerer som mat for alle larver i løpet av de første tre dagene av livet. Bare dronningen og larvene i dronningceller som vil gi opphav til en ny dronning, blir alltid matet med kongelig gelé. Det er en klebrig masse av en myk gul farge og sur smak.
...laget av ekskrementene til den røde California-meitemarken, som er matet med organisk avfall (dyregjødsel, planteavfall, rester fra innhøsting osv.) som meitemarkene virker på. Meitemarkene spiser sopp og bakterier, som igjen lever av nedbrytende materialer. De spiser ikke grønnsaker, derfor er det nødvendig med forhåndskompostering. Det er en naturlig nedbrytningsprosess, der organisk materiale...
Spania, Barcelona
... konkurransedyktige, da den ligger på en balansert linje hvor det du nyter er verdt mye mer enn det du betaler. De iberiske grisene fra ibericosdelujo.com er dyr av utvidet oppdrett, hva betyr dette? Det er så enkelt som å si at de vokste opp, levde og ble matet i absolutt frihet, og nøt dehesas, lavtliggende områder omgitt av eiketrær og korkeik, og spiste eikenøtter, trøfler og gress fra markene. Utbyttet og kvaliteten på skinken fra ibericosdelujo.com skyldes hektarene våre dyr har tilgang til og den sunne veksten gjennom livet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play