Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Spania, Badajoz
...Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den utsøkte smaken av iberico de bellota i et mindre format.
Portefølje (9)
Spania, Murcia
...En utsøkt eikenøttmatet skinke som nytes etter 36 måneders naturlig modning i kjelleren. Vekten av hvert stykke er omtrent 8 kg og kommer fra iberiske griser som kun er matet med naturlige eikenøtter. PESO:7-9.50 kg...
Portefølje (178)
...Vi jobber med de nyeste tekniske hjelpemidlene innen prosjektplanlegging og beregning, som CAD-programvaren Tekla Structures, som gjør det mulig for oss å lage en komplett 3D-modell med all prosjektrelatert, geometrisk og strukturell informasjon allerede i et tidlig stadium. Dette gjør at eventuelle planleggingsfeil kan oppdages og rettes opp på forhånd. I neste steg blir produksjonsdata og materiallister direkte matet inn i vårt eget produksjonsplanleggings- og styringssystem, og viderebehandlet i produksjonen. Dette sikrer en kontinuerlig dataflyt fra utvikling til CNC-maskinen.
Portefølje (3)
Spania, Carbajosa De La Sagrada
... rekonstituerende for helse av naturlig opprinnelse. Videre produserer vi kongelig gelé. Kongelig gelé er et stoff som skilles ut av hypofaryngeale kjertler i hodet til unge arbeidere av honningbier, mellom 5 og 15 dager gamle, som blandet med magesekresjoner fungerer som mat for alle larver i løpet av de første tre dagene av livet. Bare dronningen og larvene i dronningceller som vil gi opphav til en ny dronning, blir alltid matet med kongelig gelé. Det er en klebrig masse av en myk gul farge og sur smak.
...laget av ekskrementene til den røde California-meitemarken, som er matet med organisk avfall (dyregjødsel, planteavfall, rester fra innhøsting osv.) som meitemarkene virker på. Meitemarkene spiser sopp og bakterier, som igjen lever av nedbrytende materialer. De spiser ikke grønnsaker, derfor er det nødvendig med forhåndskompostering. Det er en naturlig nedbrytningsprosess, der organisk materiale...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play