Spania, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn og glinsende farge med striper av hvit-perlemorsfett, som er en visuell forsmak på en uttalt smak av bellota, en søt, markant og intens aroma som, sammen med en merkbar ettersmak, fremkaller landskapet i våre dehesas.
Portefølje (55)
... smak og saftighet, typiske egenskaper ved iberisk svin som er oppdrettet fritt og naturlig foret. Ideelt for steking, gryteretter eller grilling, er "cabecero" uten "presa" et allsidig produkt som gir et gourmetpreg til enhver rett. Dets tekstur og smak gjør det til et perfekt valg for dem som verdsetter kvaliteten i iberisk svinekjøtt.
Portefølje (16)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uten kunstige E-er. Vekt: 0,280 kg Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein Vekt: 0,280 kg...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og resulterer i vår Velita de Chorizo Ibérico de Bellota. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske...
Spania, Aracena
...Foran stykke av 100% iberisk svinekjøtt, fôret med korn, beitemarker og eikenøtter i montanera-perioden.
Portefølje (3)
Spania, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret av en sertifisert mesterkutter og vakuumpakket for å bevare all sin aroma og smak. Omtrentlig vekt: 100 g.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo
...Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret 75% Iberisk Skinke Søthet, intens smak, fortryllende aroma, frisk og langvarig, dette er alle nyanser og nuanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens fettinntrengninger gjør at hver eneste skive smelter i munnen, og lar minnene vare ved, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet...
Portefølje (10)
Vi er et selskap som driver med eksport og import av mat- og drikkevarer. Vi distribuerer ulike opprinnelsesbetegnelser for vin, de viktigste fra Spania og Kanariøyene, hvorav noen er eksklusive for oss. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje og solsikkeolje. Øl. Energidrikker. Papirservietter. Vann. Juice. Osv. Vi kan tilby disse produktene, tilpasset hver kunde med deres merke, format og d...
Portefølje (7)
Spania, Alcobendas
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Produkter av topp kvalitet. Eget husdyr og egne parker. Bellota-serien.
Samsvarende produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Portefølje (2)
Spania, Cuarte De Huerva
JamonShop.es er et selskap som spesialiserer seg på nett-salg av de beste typiske spanske produktene. Vår filosofi er basert på et konkret mål: å levere produkter fra de beste spanske merkene, anerkjent internasjonalt, på kortest mulig tid og til en uovertruffen pris. Våre fagfolk er spesialister med erfaring innen salg og distribusjon av produkter av høyeste kvalitet, og de samarbeider med de bes...
Portefølje (10)
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakel...
Portefølje (8)
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister av iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lår - Iberisk skulder.
Portefølje (14)
... forvirring for forbrukeren. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) selger kun produkter fra "rene Iberico" griser, for tiden "100% Iberico" griser og kun i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Ekte "pata negra" fra Madrid-fjellene. 100% iberiske griser er de som er født av en 100% iberisk far og mor, registrert i det Genealogiske Boken for den iberiske grisrasen.
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter fra Sierra de Aracena (Huelva), i vårt produktsortiment kan du finne typiske geitoster fra dette området, viner, patéer og andre pålegg laget av oss, honning eller ville sopp.
Portefølje (7)
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Cordoba
...Iberiske skinker av 100% Bellota og oster på nett til beste pris, laget på en håndverksmessig måte med de beste råvarene. Vi er et 100% spansk selskap med base i Córdoba. Vår innsats er fokusert på å velge de beste skinkene av iberisk kvalitet, og sørge for at kundene får en utmerket opplevelse med kjøpet sitt. Hovedmålet er å markedsføre den beste iberiske skinken som produseres i Spania via Internett...
Spania, Carbajosa De La Sagrada
Jamones y Embutidos La Bellota ble grunnlagt i 1968 som en liten delikatesseforretning med fokus på detaljhandelen, men uten å miste av syne utviklingen i det profesjonelle markedet, for å begynne sin reise – noen år senere – som distributører av iberisk skinke og pølser. På 1980-tallet, allerede etablert som et grossistfirma, begynte Jamones y Embutidos La Bellota å tilby markedet en symbiose...
Spania, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er oppdrettere, vi har en god gris og fra den får vi de beste produktene. Vi følger grisene våre fra oppdrett til slakt, noe som gjør at vi kan tilby våre utmerkede skinker, skulderstykker, rygger og iberiske pølser. En utmerket iberisk gris oppdrettet på markene, som gir oss klassifiseringen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo". Vi har mer enn 4.000 hektar med hundreår gamle eiketrær i Extremadura, hvor vi velger, oppdretter og fôrer våre iberiske griser. Oppdrettet og oppfølgingen av grisen gjør at produktene våre er utmerkede og skiller seg ut på grunn av sin kvalitet.
Spania, Guijuelo
...Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheter på 100 gram hver) Leveringsdato: å forhandle i hvert enkelt tilfelle Produktet skal transporteres kjølt ved 5ºC Forhåndsbetaling...
Portefølje (2)
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Spania, Fuente De Cantos
...-gris. Når det gjelder fôring: Bellota-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet fritt i dehesas og som i de siste månedene av oppfôringen har blitt fôret med naturlige beiter og belloter. Cebo de Campo-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet...
... rase: den iberiske grisen. Profesjonell Skinkeretter For tiden kombinerer jeg organiseringen av forskjellige arrangementer rundt iberisk bellota-skinke, med skjæring på de beste stedene i Spania, og jeg prøver å formidle min lidenskap og kunnskap gjennom tilpassede masterclass og kurs og workshops for bedrifter. Jeg er merkevareambassadør og administrerer opplærings- og arrangementsdelen i...
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Spania, Guijuelo
... iberiske produkter. Fra det øyeblikket iberiske griser av utvalgt rase blir født på vår gård "el barrero" som strekker seg over mer enn 100 hektar, til selve leveringen av våre bearbeidede produkter som selges gjennom vår nye nettbutikk. I vår butikk kan du kjøpe iberisk bellota-skinke eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikk.
Spania, Dso Hermanas
... kvaliteten. Hvis du vil oppdage hvordan du kan vite om en skinke er iberisk bellota eller cebo, har du kommet til rett sted, for hos Jamones Luna vil vi gi deg all informasjonen du trenger å vite. Det første man må ta i betraktning er at begge stykkene kommer fra iberiske skinker, men cebo-skinkene hentes fra svin som er fôret med kraftfôr, mens cebo de campo har fått fôret i frihet i dehesa, selv om de ikke har vært der til slutten av oppdrettsfasen. Til slutt finner vi iberisk bellota-skinke, som hentes fra svin som er fôret i løpet av de siste månedene av livet med bellota, planter og urter.
Vårt handelsfirma Airam Zamora er et spansk selskap, spesialisert på presentasjon og promotering av utvalgte produkter laget i Spania 100% innen næringsmiddelindustrien, slik som: 1. Produkter Oliven til bordet, Extra Virgin olivenolje, Iberiske skinker og paletter av bellota, Oliven med stein, Fylte oliven, osv... Varianter: Picual, Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra, osv... Ren Iberisk bellota...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play