... smak, og er ideelt for tilberedning på grill, steking eller i ovn. Kvaliteten og mørheten til dette solomillo gir en premium gastronomisk opplevelse, verdsatt av elskere av iberisk kjøtt. Oppdrettet fritt og naturlig foret, gir iberisk svin en uforvekslelig smak og tekstur i hver bit.
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...De edleste delene av våre iberiske prøver, som iberisk bytte, er de som brukes til å lage vår håndlagde "Naturlige" Iberico Bellota Salchichón. En intens aroma, saftig tekstur og en spesiell balanse mellom fett, magert kjøtt og svart pepper gir dette produktet en subtil naturlig delikatesse. Nå, skivet i blisterformat, ideelt som gave. SKU:255003 Fraktvekt:0,2 kg...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... naturlige krydder, salt, hvitløk og oregano. Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Macerering, marinering, fylling, tørking, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Iberisk Bellota svinekjøtt, Pimentón D.O fra la Vera, marinert med naturlige krydder, salt, hvitløk. Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og resulterer i vår Velita de Chorizo Ibérico de Bellota. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske...
Spania, Alcobendas
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Spania, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico modnet i 36 måneder og modnet iberiske kjøtt av høyeste kvalitet, som gir våre nettbrukere et sted å kjøpe de beste kjøttproduktene til best pris. Også kjent som "pata negra", kommer denne skinken fra frittgående griser som vandrer i eikeskoger (kalt dehesas) og kun spiser eikenøtter i denne siste perioden. Treningen og dietten har en betydelig innvirkning på smaken av kjøttet; skinken modnes i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, åpenhet og informasjon til våre kunder, og vi overholder forskriftene som vil være påkrevd i 2017.
Spania, Calera De León
... iberisk spekemat. Vi produserer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kjøtt: presa iberica, pluma, ribbe, indrefilet... Det er viktig å understreke at vi kun arbeider med Pata Negra. Det beste av produkter fra renraset iberiske griser. I tillegg er vi et par veterinærer som er engasjert i dyrevelferd og respekterer de lokale håndverkstradisjonene i vårt område. Vårt arbeid garanterer alltid sporbarheten til produktene våre, som er sertifisert av de kompetente kontrollorganene. Vi har nå i over 5 år markedsført produktene våre direkte i Frankrike.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play