Spania, Alcora
Hos TRUFASA er vi spesialiserte i produksjon og markedsføring av svart trøffel. Våre plantasjer ligger i innlandet av Castellón, et ideelt miljø for å oppnå trøfler av optimal kvalitet. Vi eksporterer svart trøffel (Tuber melanosporum) over hele verden, også kjent som Périgord-trøffel, sommertøffel (Tuber aestivum) og høsttrøffel (Tuber uncinatum). I tillegg tilbyr vi et utvalgt sortiment av trøff...
Portefølje (23)
Spania, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUKT Krydder laget med havsalt og en blanding av krydder Ingredienser: Havsalt (90%), krydderblanding (10%): (rosa pepper, hibiskus og røkt paprika). Anbefalinger: Perfekt for å krydre sjømat, carpaccio, rosa saus, galicisk blekksprut, kjøtt og fisk. Næringsinformasjon per 100 g: Energi: 121 Kj/29 Kcal. Fett: 1,2 g, hvorav mettet: 0,2 g. Karbohydrater: 2,0 g, hvorav sukker: 0,9 g. Proteiner: 1,4 g. Salt: 84,9 g. Sylinderformet saltbeholder av 100% resirkulerbart kartong på 100 g.
Portefølje (10)
Spania, Cox (alicante)
...Kapern, også kjent som kapers, er frukten som vokser fra stilkene. På samme måte som stilkene, blir de syltet i en blanding av vann, salt og eddik. Med liten størrelse og oval form, er kapern den perfekte syltede grønnsaken til å akkompagnere et utvalg av røkt fisk som laks, torsk og bonito. I tillegg kan kapern kombineres med en middelhavssalat, tartar, carpaccio og fisk. Til slutt bør det nevnes at dette syltetøyet har lavt kaloriinnhold.
Portefølje (45)
Spania, Reus ( Tarragona )
...Eksklusiv Olivada eller svart oliven saus fra Bajo Aragón, høyt verdsatt for sin fantastiske smak og intense aroma. Olivada Olivera d’Atenea er en myk og delikat olivenpasta, perfekt for å smøre på toast og kanapéer, samt for å lage overraskende dressinger til vinaigretter, carpaccio eller salater. Kokt brukes Olivada som base for viltgryter, der den tilfører sin intense aroma. VEGAN · GLUTENFRI · MED OLIVENOLJE...
Portefølje (10)
Spania, Terrassa
Ledere innen ferske kjøttprodukter. Spesialister på filetering av storfe og fjærfe. Fullstendig samling av produkter for alle behov. Roler Summumm av produkter av høyeste kvalitet. Stort utvalg av spesialiteter som Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Vinterprodukter og spesialprodukter til høytider som Ataditos ExtraTiernos og rellenitos. Sesongprodukter som Preparaos barbacoa, pinchos og brochetas; forberedt for kraft, sunne og lavfett alternativer. Selskap med stor tilpasningsevne til behovene til våre nasjonale og internasjonale kunder.
Spania, Sevilla
Vi er produsenter av høykvalitets gourmetprodukter fra havet. Vår spesialitet er produksjon av håndlagde ansjos fra Cantábrico, lav i salt og uten bein, plukket for hånd med pinsett. I tillegg lager vi andre gourmetprodukter på glass eller frosne, som marinerte sardiner eller carpaccio av røde reker fra Carboneras, blant andre produkter. Vi har også vårt eget merke og franchiser. Vi er til stede på både det nasjonale og internasjonale markedet. Mer informasjon på aquisantona.com...
Spania, Llançà
Selskap for bearbeiding og produksjon av fiskeprodukter. Vi er spesialiserte på blekksprut og har ulike formater av kokt blekksprut, med sauser, i carpaccio, hel. Også fisk- og skalldyrssuppe, blekkspruthamburgere, carpaccio av reker.. Alle produktene er uten tilsetningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler, og kan være ferske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detaljhandel fordi vi har forskjellige formater og emballasjer.
Spania, Barcelona
... hemmelighet eller stor indrefilet av storfe. Menyen suppleres med retter som salater, carpaccio og tartarer, samt tapasforslag. I tillegg har vi på Maria Parrilla daglige retter, samt sesongretter avhengig av råvarene. Utover det kulinariske tilbudet, har vi en uformell og familiefokusert atmosfære, hvor man kan nyte et glass i en avslappet setting. Vi har også lokaler for grupper.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play