...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering.
Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase
Nettovekt: 100 gr.
Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller.
Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase
Nettovekt: 100 gr.
...En detalj for å dele spesielle øyeblikk. Dette utvalget av vår Eikel-foret 75% Iberiske skinke i luksuspakker og eksklusiv boks er en perfekt gave til uforglemmelige anledninger.
SKU:507000
Fraktvekt:0,7 kg...
...Gaveesken 100% Aveyronnais.
Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, coppa, lonzo, skinke eller tørket Aubrac-okse) og en flaske rødvin Marcillac Exception (Languedoc). Gaveesken presenteres i en svart boks eller en kraftpapirveske avhengig av tilgjengelighet.
Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. Uten...
...Skinke Flak, den edle delen av grisen, skåret fra de beste delene av italienske lår. Modnet i minst ett år. En fryd for ganen, med en søt, uforglemmelig fett, myk men smakfull.
Siden 1983
Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet.
Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
... kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker...
Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen.
Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm)
I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
...ISO 14001:2004 og EMAS-sertifisering; BRC- og IFS-sertifisering og flere andre. I dag utgjør det italienske markedet 95 % av omsetningen, mens de resterende 5 % er fordelt mellom alle de andre landene vi eksporterer til: Europa, Russland, USA, Japan, Mexico, Canada, Australia, Brasil. Vår skinke, som modnes i minst 16/18 måneder, selges med bein, uten bein eller skåret i beskyttende atmosfære.