Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra kokt skulder Ekstra kokt kanarisk skinke, uten bein Ekstra kokt Praha skinke, røkt Ekstra kokt "Lata Max Zander" skinke Ekstra kokt skinke, med skinn Ekstra kokt skinke med kanarisk fot Ekstra kokt skinke, naturlig formet Ekstra kokt skinke, flambert...
Portefølje (28)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Frankrike, Laissac
...Gaveesken 100% Aveyronnais. Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, coppa, lonzo, skinke eller tørket Aubrac-okse) og en flaske rødvin Marcillac Exception (Languedoc). Gaveesken presenteres i en svart boks eller en kraftpapirveske avhengig av tilgjengelighet. Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. Uten...
Portefølje (29)
...Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
Portefølje (7)
...Skinke Flak, den edle delen av grisen, skåret fra de beste delene av italienske lår. Modnet i minst ett år. En fryd for ganen, med en søt, uforglemmelig fett, myk men smakfull.
Portefølje (7)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinke Skåret av Mester Skjærere, presentert i praktiske 80g esker.
Portefølje (3)
Frankrike, Landeleau
... kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Portefølje (3)
...ISO 14001:2004 og EMAS-sertifisering; BRC- og IFS-sertifisering og flere andre. I dag utgjør det italienske markedet 95 % av omsetningen, mens de resterende 5 % er fordelt mellom alle de andre landene vi eksporterer til: Europa, Russland, USA, Japan, Mexico, Canada, Australia, Brasil. Vår skinke, som modnes i minst 16/18 måneder, selges med bein, uten bein eller skåret i beskyttende atmosfære.
Spania, Malaga
Profesjonell skinkeskjærer, jeg jobber over hele landet. Jeg arrangerer alle typer arrangementer. Nyt en godt skåret skinke.
Populære land for denne søkefrasen