Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra kokt skulder Ekstra kokt kanarisk skinke, uten bein Ekstra kokt Praha skinke, røkt Ekstra kokt "Lata Max Zander" skinke Ekstra kokt skinke, med skinn Ekstra kokt skinke med kanarisk fot Ekstra kokt skinke, naturlig formet Ekstra kokt skinke, flambert...
Portefølje (28)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
Portefølje (7)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinke Skåret av Mester Skjærere, presentert i praktiske 80g esker.
Portefølje (3)
Spania, Malaga
Profesjonell skinkeskjærer, jeg jobber over hele landet. Jeg arrangerer alle typer arrangementer. Nyt en godt skåret skinke.
Populære land for denne søkefrasen