...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering.
Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase
Nettovekt: 100 gr.
Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller.
Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase
Nettovekt: 100 gr.
...En detalj for å dele spesielle øyeblikk. Dette utvalget av vår Eikel-foret 75% Iberiske skinke i luksuspakker og eksklusiv boks er en perfekt gave til uforglemmelige anledninger.
SKU:507000
Fraktvekt:0,7 kg...
Siden 1983
Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet.
Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...