Italia, Giuliano
...Pan di spagna, blanding av pasteuriserte egg, sukker, mel "0", amerikansk mel, vann, kakao 22/24%, aromaer. FARCITURA: Fersk krem, mascarponepulver (33%), pasteurisert eggeplomme, sukker. BAGNA: Vann, sukker, kaffe aroma 70°, frysetørket kaffe. Oppbevaring ved -18° Produkt som må tines.
Portefølje (129)
Italia, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Profesjonell blanding av hvetemel laget av helkorn: bevarer dermed det fine og brede kli, fibrene og kimen fra hveten Mantograno, 100% vital og 100% fra en italiensk forsyningskjede. Dette er et produkt som faller utenfor enhver type klassifisering fordi det har et askeinnhold (dvs. mineraler) som er høyere enn 0,95% men lavere enn 1,30% av helmelet. IN3 følger en vei rettet mot å...
Portefølje (56)
Polen, Tomaszow Lubelski
... naturlig produkt laget av bokhvete. Den inneholder mye fiber og B-vitaminer. Takket være sine egenskaper påvirker semolene vårt immun- og nervesystem betydelig. Vårt tilbud inkluderer også: 1. Spanske hvite bønner 2. Halvdelte erter 3. Små hvite bønner 4. Røde linser. 5. Røde bønner 6. Grønne linser. Vi har implementert IFS FOOD kvalitetsstyringssystemet, varene er pakket i en big bag på 1000 kg eller i en sekk på 25 kg.
Portefølje (105)
ufs.country_names.RU, Vladimir
Litauen, Kaunas
...Durumhvete pasta er verdsatt av forbrukere som setter pris på høy kvalitet. Durumhvete pasta er et førsteklasses sunt produkt, som inneholder mer proteiner, nyttige karbohydrater og andre næringsstoffer. Durummel kjennetegnes av høyt proteininnhold, og brukes derfor mye i pastaindustrien. Durumhvete pasta fører ikke til vektøkning, og når den tilberedes riktig, kan den være hemmeligheten bak...
Portefølje (23)
Frankrike, Olivet
...Referanse 3380390181204 Ingredienser: Semolina fra durumhvete, semi-fullkorn* *Produkt fra økologisk landbruk. Opprinnelse Italia (Sicilia), langsom tørking ved lav temperatur.
Portefølje (114)
Italia, Caraglio
... ingredienser som potetflak, hvetemel "00", semolina, egg og utvalgte kjøtttyper. De blir hurtigfryst og nedkjølt til -18°C, uten noen form for konserveringsmiddel, for å garantere et ekte produkt av høy kvalitet. Blant nyhetene finner du: Ferdigfryste sauser klare til bruk og ferdigfryst grønnsakssuppe klar til bruk.
Vårt selskap produserer pasta av durumhvete på en håndverksmessig måte, men med de mest moderne maskinene, og utfører en helt håndverksmessig prosess, som langsom og lang tørking (omtrent 3-4 dager) ved svært lave temperaturer (40°-45°). Støpeformene er utelukkende i bronse, for en unik porøsitet. Alt dette kombinert med vårt spesielle utvalg av semolina, og kunnskapen til vår mesterpasta-maker, gir liv til et unikt produkt.
Populære land for denne søkefrasen