Vi er til stede i de viktigste globale områdene for bearbeiding og behandling av tomater og frukt. Vi leverer komplette linjer for tilberedning av tomatsaus og ketchup. Vi lager komplette linjer og enkeltmaskiner for produksjon av fruktjuice, både uklar og klar, som kan oppbevares i sin naturlige tilstand eller konsentrert, prosesslinjer for alle typer frukt, samt komplette linjer og enkeltmaskine...
Portefølje (6)
Tyskland, Neidenfels
... reflekterer lyset som grønnsakene trenger for å vokse - behagelig å håndtere - biologisk nedbrytbar, miljøvennlig - kan deles med en makulerer - verdifull kompost, sammen med grønnsakene - brenner uten rester - ingen kostnader for avhending etter innhøsting - ufarlig for mennesker og dyreliv GarnTec Tendril snorer er laget av 100 % naturlige materialer som ikke inneholder plast, PVC eller andre materialer som ikke er biologisk nedbrytbare. Som et resultat nedbrytes snorene våre fullstendig. Garnene kan bestilles i kontinuerlig lengde på spoler eller viklet på trådhaker.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til liten flette og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolje og tomat, utgjør basen i den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i salatforberedelser.
Portefølje (10)
...Vanligvis tilbringer tomater 4–10 dager i solen for at soltørkeprosessen skal være fullført. Cherrytomater vil miste 88 % av sin opprinnelige (ferske) vekt, mens større tomater kan miste opptil 93 % i løpet av prosessen. Som et resultat tar det mellom 8 til 14 kilo ferske tomater for å lage ett kilo soltørkede tomater. Både saltede og svovlede soltørkede tomater lages av ferske tomater høstet på toppen av modenheten. Etter prosedyren vil tomatfruktene beholde sin næringsverdi.
Spania, Escúzar
... ferske og naturlige ingredienser, for et hjemmelaget, velsmakende og sunt resultat. I tillegg opprettholder vår innovative teknologiske prosess med høyt trykk (HPP) og kaldbehandling alle de organoleptiske egenskapene til frukt og grønnsaker, samt sikrer maksimal kvalitet og matsikkerhet. Caña Nature | ditt sunne valg...
Spania, Calatorao-Zaragoza
...ikke bare når det gjelder smak og aroma, men også med hensyn til dens kjemiske sammensetning for å oppnå et produkt av høy kvalitet. Som et resultat av dette arbeidet, lanserer vi vår produktserie Albares og Premium. Disse er hentet fra tradisjonelle avlinger av arbequina-oliven, og kjennetegnes av sin aroma av urter, tomat og eple. I munnen utmerker de seg med sin balanse og tekstur, og avsluttes med et lett krydret preg som er karakteristisk for arbequina-varianten.
Tyrkia, Aydin
... hektar. Innenfor veksthusproduksjon er det produsert 3000 tonn på 31 hektar i plastdrivhus og 300 tonn på 1,5 hektar i glassdrivhus. De mest produserte grønnsakene er aubergine, paprika, tomat, agurk, erter og salat. Som et resultat, ifølge dataene fra 1999, er det dyrkede arealet (kultur) 34.800 hektar, hvorav 63 % er tørrland og 37 % er irrigert landbruk. Dyreholdet består av 20.500 storfe, 19.750...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play