... eleganse. Når du skjærer, fester ikke maten seg til bladet som er polert til høy glans.
Varenummer: KSW-014
Produktnavn: SKJÆREKJØKKENKNIV (21 CM) - RØKT EIK
Bruttovekt [KG]: 0.26
Nettovekt [KG]: 0.13
Bruksområde: For kutting av kjøtt, fjærfe, steker og større fiskefiletering.
Produsent: FELIX SOLINGEN GmbH, An den Eichen 6, 42699 Solingen
Laget i: Tyskland
Dimensjoner: 430x90x30
Materiale: Blad...
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning.
Fordeler i et nøtteskall:
Fleksibel økning i verdiskaping
Enkel å bruke...
... til en mørk rød, og smaken kan være alt fra bitter varm til søt varm. Bruksområder: røkt paprika brukes vanligvis i retter som gulasj, en langsomt kokt gryterett med rødt kjøtt, grønnsaker, løk, poteter og rømme på toppen av retten som et slutt-element. Det er en god idé å varme opp krydderet med en dråpe olivenolje i mindre enn ett minutt på lav varme for å frigjøre den naturlige smaken.
Pakke: 125g, 250g og løsvekt...
Siden starten har Max Zander utmerket seg med kvaliteten på produktene sine, som er håndlaget i den originale tyske stilen.
Siden 1968 har vi fortsatt å jobbe for å opprettholde den samme kvaliteten som har gjort oss fortjent til deres tillit.
I Max Zander underlegger vi produktene våre et strengt system for kvalitets- og matsikkerhetsstyring, fra utvelgelse av ferske råvarer og ingredienser av ...
Det kinesiske selskapet Ningbo Tower Machinery Co., Ltd har i 13 år vært en leverandør av komplette løsninger for høykvalitets mekaniske produkter med et godt pris-ytelsesforhold. Vi produserer metallkomponenter av alle slag, f.eks. metallplater, CNC-deler, rørbøyde deler, sveisede deler samt spesielt monteringsdeler. Våre produkter brukes i ulike sektorer, f.eks. bilindustri, medisin, landbruksma...
...Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke.
Ingredienser: Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrat salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker.
Opprinnelse: Bulgaria
Produkt for direkte konsum.
Lagringstemperatur: 0 ° til 4 ° C.
Pris: 12,35 €
Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke
Ingredienser:
Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrit salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker.
Opprinnelse: Bulgaria
Produkt for direkte konsum.
Lagringstemperatur fra 0° til 4° C.
Pris: 24,15 BGN/kg.
... enkel marinade for å fremheve de naturlige smakene.
Ceviche og Sashimi: Det møre og delikate kjøttet av hestemakrell gjør den til et utmerket valg for ceviche, en rett der rå fisk marineres i sitrusjuice. Den nytes også som sashimi, tynne skiver servert med soyasaus, wasabi og ingefær.
Røkt eller På Boks: Hestemakrell blir ofte røkt, noe som gir den en distinkt røkt smak. Røkt hestemakrell kan nytes alene, tilsettes salater, eller brukes som ingrediens i pålegg og dipper. Hestemakrell på boks er også populært og kan brukes i ulike oppskrifter, inkludert pastaretter og smørbrød.
...Intens smak; det er en kroket med personlighet.
For skattejegere, en ekte snack for matelskere. Vi er veldig glade for å introdusere de perfekte krokettene, kremete på innsiden, sprø på utsiden med det mest delikate brødsmuldebelegget for enhver smak.
Kjøtt
Svinekjøtt med Palo Cortado vin
Blandet kjøttgryte
Kylling med Montilla vin
Blodpølse
Bacon og dadler
Fisk
Torsk
Tunfisk
Røkt laks
Reker Scampi
Parmentier blekksprut
Vegetarisk
Spinat med valnøtter og cashew nøtter
Ratatouille
48/50 enheter/ Kilo
KATEGORI: Kroketter...
...Med vår deilige fiskepaprika fremhever du den unike smaken av hver fiskerett.
Som en pepperaktig avslutning på røkt fisk, til dampet, stekt eller braisert fisk og sjømat, eller universelt i supper, sauser eller curry. Men også til and, kjøtt, asparges, grønnsaker, BBQ, mykost, poteter eller i grillbutter gir vår fiskepaprika optimal og aromatisk krydder.
Innhold: 40,00 g
Artikkelnummer: 480830...
...Kompakt kommersiell kjøttkvern for salgsdisk og tilberedningsområde
Carneoline FW N22/82 kommersiell kjøttkvern, kverner rått, kokt eller røktkjøtt. Selv marmorert kjøtt – i varm eller kald form – bacon, innmat, svor og grønnsaker kan kvernes. Matbehandlingsanlegg vil oppnå perfekte resultater, og maskinene kan rengjøres raskt og effektivt. Denne kraftige kjøttkvernen er en av favorittene blant...
...Laminert papp for bruk som base eller støtte for et bredt spekter av produkter, som kaker, konfekt, skiver eller røktkjøtt. Tilgjengelig i et bredt utvalg av personlige former, farger, trykk og vekter. Fordi de er produsert på forespørsel, kan de også tilpasses.
Disse produktene kan i tillegg termoformes. De kan videre tilpasses kunden ved å legge til vann- eller fettavvisende lag.
... d'Espelette: Gir et hint av krydder og en unik smak, typisk for den baskiske regionen.
Tørkede paprika: For en søt og røkt note, som kompletterer Piment d'Espelette perfekt.
Allsidige bruksområder:
Krydder: Ideelt for å drysse over grillretter, kjøtt, fisk og grønnsaker.
Marinader: Perfekt for å lage smakfulle marinader til kjøtt og fisk.
Ferdigstilling: Tilsett et dryss til dine kokte retter for en eksplosjon av smaker.
Referanse:VRACSELSUDOUEST...
Selskapet ble grunnlagt i 1947 av Coccia Sesto, en dyktig pølsemaker. Med tiden har det utvidet seg og blitt en industri, men regelen forblir den samme: å bruke det beste av råvarene og aldri ha fryserom, for å sikre en kvalitetsstandard som skiller seg ut. I dag er selskapet sertifisert med ISO 22000, og er godkjent for eksport til Canada, samt registrert på FDA-listen i påvente av helsemyndighet...
... røyking i bokfuru-røyk, gir det en dyp smak.
100% havsalt røkt med bokfuru.
Naturlig kald røyking uten aroma eller kunstige fargestoffer. Ikke jodert, ikke fluorert.
Gudsforlatt som finishing touch på en grillrett av kjøtt eller fisk.
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
...Hamfit
Utvalg av pulveriserte konserveringsmidler for injeksjon i kokte kjøttprodukter.
Rawfit
Utvalg av modningsmidler for rå og/eller røkt kjøttforberedelser.
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L.
Håndverksproduksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røkt bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blant annet...
Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
... serviett. Våre brett har hermetisk (blind) forsegling, slik at væsken ikke kan lekke ut. En fuktighetsabsorberende serviett i et brett gjør at et pakket produkt - kjøtt eller kjøttdeig forblir ferskt og tørt.
Vi lager også nedre termoforingsbånd med et bredt spekter av driftstemperaturer - de brukes til fiskeemballasje (fersk, saltet, røkt), til røktkjøtt og halvfabrikata (pølser, delikatesser, frosne råvarer til koteletter, fylte kål, pannekaker og andre retter).
Med oss har du de beste emballasjeløsningene for produktene dine!
...Røkt rød paprika opprinnelig fra Spania. Paprika har et unikt aroma og gir retten en svært raffinert og stilfull smak. Røkt paprika er laget av vanlig moden paprika. Først tørkes fruktene, og deretter røykes de. Den passer godt til grillede retter, bakte poteter, ris og grønnsaker, samt røktkjøtt. Praktisk lokk - dispenser.
Bruk til
Bruk til tilberedning av supper, sauser, salater, marinader, kjøttretter og annet.
Næringsverdi per 100 g.
Karbohydrater (g / 100g)… 11
Fett (g / 100g)… 3,0
Proteiner (g / 100g)… 46
Energiverdi (kcal / 100g)… 250...
...Rundet med røkt jalapeño-pulver, ristet kakaobønner og whiskey-noter. - Hela steak pepper Kentucky, 850g
For grilling og korte stekestykker av alle slag (spesielt for mørkt kjøtt), fjærfe, kjøttdeigpreparater, smørblandinger, dipper, chutneys, sauser.
Uten tilsetningsstoffer som skal deklareres på menyer (i henhold til §9 i "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Tyskland).
Hela. Vi er din...
... fersk estragon, smaken er krydret, men ikke for sterk. Som en allrounder blant alle sennepsorter passer Ramsa Estragon Senf til kraftige retter og alle typer kjøtt, enten det er stekt, grillet eller røkt. Bifftartar får også en helt spesielt pikant smak. Vår Estragon Senf egner seg også spesielt godt til å forbedre mange sauser eller majones. Salatmarinader får med vår estragon en spesiell, fin krydret smak.
Utmerkelse: Vegansk...
... deilig med kjøtt og røkt fisk og serveres med hirse couscous! Veldig bra for jernmangel, Nebeday tilsettes også i grøt. I Niger er det Kopto, en tradisjonell rett som konsumeres over hele landet! Bladene dampes eller kokes i vann, og man tilsetter peanøttsmør og krydder, og serverer det med lokale korn.
...{"EXPLICACIÓN TÉCNICA":{"GUSTO":"Kombinasjon av brente og sjokoladeaktige smaker fra maltene, samt friskhet og bitterhet fra bruken av humle i dry hopping.","VISTA":"Øl med svart farge, med et kremet og vedvarende skum i kanelfarge.","OLFATO":"Sitrus-, harpiks- og furunoter som kontrasterer med milde sjokolade- og brente toner."},"MARIDAJE":"Passer perfekt med røktkjøtt, kraftige eller blå oster...
...På jakt etter eksotisme, avslører sennep kraften i smaken av pepperrot. Denne subtile blandingen av sennep og pepperrot passer perfekt i piskede tilberedninger for å akkompagnere aperitiff-toast eller kan også brukes varm i sauser for å følge med kjøtt, spekemat, røkt fisk, eller kaldt for å heve vinaigretter til salater.
Vann, sennepsfrø, eddik, pepperrot 8% (pepperrotrot, vann, melk...
...Film for termoforming PA/PE eller PA/PP
Filmen for termoforming PA/PE eller PA/PP for rullene brukes til vakuumemballering. Filmen brukes til å emballere: ferskt kjøtt, fjærfe, pølser, røkt mat, modnet og fersk ost, fersk, frossen og røkt fisk, skalldyr, ferdigretter, kulinariske produkter, frukt og grønnsaker, brød.
Film for overpakking PA/PE eller PP/PA
Filmen for overpakking PA/PE eller PP/PA for emballasjerullene brukes til å lukke vakuumemballasjen fra toppen på rullene med produktet påført. På bestilling kan vi trykke på filmen i henhold til kundens prosjekt.