Frankrike, Arengosse
... d'Espelette: Gir et hint av krydder og en unik smak, typisk for den baskiske regionen. Tørkede paprika: For en søt og røkt note, som kompletterer Piment d'Espelette perfekt. Allsidige bruksområder: Krydder: Ideelt for å drysse over grillretter, kjøtt, fisk og grønnsaker. Marinader: Perfekt for å lage smakfulle marinader til kjøtt og fisk. Ferdigstilling: Tilsett et dryss til dine kokte retter for en eksplosjon av smaker. Referanse:VRACSELSUDOUEST...
Portefølje (200)
Frankrike, Paris
... røyking i bokfuru-røyk, gir det en dyp smak. 100% havsalt røkt med bokfuru. Naturlig kald røyking uten aroma eller kunstige fargestoffer. Ikke jodert, ikke fluorert. Gudsforlatt som finishing touch på en grillrett av kjøtt eller fisk.
Portefølje (21)
Frankrike, Colombe La Fosse
...Cuvée Brut er emblem av huset. Dens fremragende blanding forener finesse fra Chardonnay med kraften fra Pinot Noir. Denne champagnen passer perfekt til røkt laks, hvitt kjøtt og fruktige desserter.
Portefølje (7)
Frankrike, Rungis
...Engros røkt kokt Halal-kylling i Rungis og leverandør av HALAL-kylling. Kontakt 01 41 73 09 92...
Portefølje (62)
Frankrike, Carquefou
...Et komplett utvalg av steker: tradisjonelt røkt, Orloff, skogstil, geitost & konfiturerte tomater, tre oster, plommer-aprikoser, tartiflette, Og også marinert kjøtt: meksikanske ribbe, provençalsk, osv.
Frankrike, Paris
... deilig med kjøtt og røkt fisk og serveres med hirse couscous! Veldig bra for jernmangel, Nebeday tilsettes også i grøt. I Niger er det Kopto, en tradisjonell rett som konsumeres over hele landet! Bladene dampes eller kokes i vann, og man tilsetter peanøttsmør og krydder, og serverer det med lokale korn.
Portefølje (32)
Frankrike, Mietesheim
...På jakt etter eksotisme, avslører sennep kraften i smaken av pepperrot. Denne subtile blandingen av sennep og pepperrot passer perfekt i piskede tilberedninger for å akkompagnere aperitiff-toast eller kan også brukes varm i sauser for å følge med kjøtt, spekemat, røkt fisk, eller kaldt for å heve vinaigretter til salater. Vann, sennepsfrø, eddik, pepperrot 8% (pepperrotrot, vann, melk...
Portefølje (80)
Frankrike, Saint Romain La Motte
... venn til grillfestene, og cayennepepper som gir et kick til rettene dine med noter av tørkede tomater. Og til slutt vil den sterke curryen ta deg rett til India og passer perfekt til hvitt kjøtt, skalldyr eller til og med vegetariske curryer med et hint av chili. Til alle som elsker krydret mat: denne krydderpakken er laget for dere. Nettovekt: 270 g...
Portefølje (30)
Frankrike, Levallois Perret
...La Niora er en liten, rund og rød chilipepper fra den ettårige planten Capsicum annuum. Den har en deilig smak, en spesiell smak som er lett røkt. Det er et krydder som ligner på paprika. Bruksområder for Niora i matlaging: Dette krydderet passer godt med tomatsaus, egg, omeletter, fisk, ris, hvitt kjøtt, grønnsaker… Fordelene med Niora: Antioksidanter, en utmerket kilde til vitamin A og C.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
...Hele dillfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dill er en svært populær krydder i matlaging for sin karakteristiske anis-smak. Dillfrø er spesielt deilige som tilbehør til grillet eller røkt fisk, ferske oster, salater, grønnsaker, kjøtt, papilloter, sauser, kaker, kompoter og syltetøy. Deres anis-smak gir en unik dimensjon til disse rettene og gir dem et forfriskende preg. Oppskriftstips: Grillet Laks med Dill Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskjeer dillfrø Saften av en sitron Salt og pepper etter smak 2 spiseskjeer olivenolje Referanse: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portefølje (127)
Frankrike, Lyon
...Vår hjorteterte med moreller, en verdsatt og prestisjefylt vårsopp, vil garantere deg en fin og raffinert smaksopplevelse, med toner av hasselnøtt og røkt kjøtt.
Portefølje (40)
Frankrike, Wissous
... markedsfører følgende produktserier: salt/søt dagligvare, drikkevarer, alkohol, delikatessevarer, ferske/frosne/koldtbordprodukter, frukt og grønnsaker, røkt kjøtt og fjærfe, fisk, kjøtt og pølser, blodpudding, spekemat, og mye mer. Våre kunder er profesjonelle innen handel, restaurant, storhandel, industri og grossister. Basert i Wissous, Essonne, er vårt team her for å svare på spørsmålene dine og gi deg råd om produktene våre.
Portefølje (186)
Frankrike, Soreze
... cider, tørket frukt, sauser og hermetikk, syltetøy, smør, ost, iskrem og yoghurt, brød, pizza og pasta, olje, røkt laks, osv... TOM PRESS tilbyr mange tjenester som gratis frakt ved bestillinger over 110€ i Frankrike, levering over hele verden, en kundeservice uten ekstra kostnader, et gratis papir-katalog, 1 års angrefrist og oversatte nettsteder som presenterer tilbudet på italiensk, tysk og...
Portefølje (195)
Frankrike, La Courneuve
Vi er spesialister innen engros salg av 100% afrikanske matvarer. Vårt sortiment består av produkter som: Eksotiske frukter og grønnsaker, frosne fisk (Barracuda i alle størrelser, kaptein fra Senegal, fiskefileter av havabbor, tilapia, snapper, makrell, karangue, kaptein ombrine, thon garba, kaptein kandratikie, og mange flere) røkt kjøtt og fisk, attiéké, afrikanske krydder, peanøttsmør...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Rungis Cedex
... modnet ost. Vi leverer hver dag til omtrent 250 kunder: offentlige eller bedriftsrestauranter, cateringfirmaer og hoteller. For dette har vi en flåte på omtrent tjue kjøletransportere som kjører rundt i Paris og forstedene hver dag. ALAZARD, den lille parisiske gården er SPESIALIST PÅ MEIERIPRODUKTER FOR RESTAURANTER. I hjertet av verdens største marked for ferske produkter finner vi for deg alle produktene: meieriprodukter, oster, kjøtt, pølser, mel og brød, frukt og grønnsaker, røkt laks, mel og egg... Forsendelser, Leveranser i regionen Paris.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Frankrike, Chemilly Sur Yonne
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play