...Tkemali er en uunnværlig del av georgisk matlaging. Sausen lages av kokte kirsebærplommer og forskjellige krydder (f.eks. koriander, dill, hvitløk). Både modne og umodne frukter kan brukes som hovedingrediens, noe som resulterer i henholdsvis en rød eller grønn saus. Tkemali serveres ofte som en kald saus til poteter eller kjøttretter.
Portefølje (14)
Italia, Imperia
...Pate Rosso – Velsmakende saus laget av tørkede tomater. Litt krydret takket være tilsetningen av et hint av chilipepper og hvitløk, egnet for ulike gastronomiske tilberedninger. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Utmerket for å gi smak til kjøttbaserte hovedretter, ideell for å krydre pasta, perfekt for å smøre på enkle crostini og bruschetta. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C). Konsumeres innen 3 dager. Kode: PR 180...
Portefølje (44)
Polen, Warszawa, Poland
...Pasta Pomidorowa er en tykk pasta laget av modne tomater. Produksjonsprosessen innebærer å koke tomatene i flere timer for å redusere vanninnholdet, presse ut frøene og skinnet, og deretter koke væsken på nytt for å redusere den til en tykk, rik konsentrat. Det ferdige produktet har en frisk og rik tomatsmak samt en dyp rød farge. Den har en jevn og tykk konsistens. Den er fri for uønskede tilsetningsstoffer og er også en god kilde til lykopen, en antioksidant som finnes i kokte tomater. Den inneholder ikke kunstig sukker.
Portefølje (278)
...Denne røde pestoen (den tredje i vår italienske flaggfargede pesto, etter grønn og hvit) smaker som en blanding av din favoritt krydret arrabbiata-saus og den smakfulle ansjos-hvitløksdippen bagna cauda. Med andre ord, det er deilig.
Portefølje (8)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Økologisk rosévin Druetyper Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% og Grenache 10%. Smaksopplevelse Munnen er kraftfull og kompleks. - Tekstur: uttrykksfull og varm. - Aromaer: melon, vinfersken og friske røde frukter. - Ettersmak: crescendo av noter av grapefrukt og perlesukker, og perlesukker, med en fin livlighet. Matparinger: - Hummer med armorikansk saus. - Stekte kamskjell med sitrussaft. - Skivet and med tranebærsaus. - Japansk mat. - Rød frukt charlotte.
Portefølje (17)
... utelukkende kvinner som lager denne melassen for sitt eget forbruk, og deretter selger de direkte sine overskudd. Blandingen av de forskjellige granateplene og teknikken for raskere eller langsommere koking gjør at melassen kan være mer eller mindre sur/søt. Dette er et håndverk. Bruk: Den brukes ofte i iransk og libanesisk matlaging. I matlaging kan den tilsettes kjøtt i saus, i en vinaigrette, eller over en puré av pastinakk (eller andre rotgrønnsaker). Kanne: 20L...
Portefølje (45)
... egenskaper. SMAKSNOTATER Utseende: Intens rød med fiolette refleksjoner Aroma: Uttryksfull med noter av syltede røde frukter Smak: Generøs, rund og kjøttfull med friske fruktsmaker akkompagnert av et hint av søte krydder. En herlig overdådig Merlot! MATKOMBINASJONER Star Merlot passer perfekt sammen med et fat av charcuterie, grillet kjøtt, hvitt kjøtt i saus, fish and chips, og kraftige oster.
Portefølje (96)
Frankrike, Grigny
...Mascarpone rosso-sausen er en kremet saus laget av rød mascarpone, drysset med små biter av urter og grønnsaker. Denne deilige sausen er enkel å bruke og oppbevare takket være sin høykvalitets stående pose som gjør det mulig å varme innholdet i mikrobølgeovnen. Oppbevaring: Ved romtemperatur i 24 måneder. 3 dager i kjøleskapet etter at posen er åpnet.
Portefølje (93)
...Tradisjonelt røkt paprika fra La Vera-dalen i den spanske regionen Extremadura. Det er også en tradisjon i den spanske Extremadura å røyke paprika, og dermed lage en helt eksepsjonell spesialitet. Bruk: Søt og sterk røkt paprika passer, avhengig av preferanse, til and, fersk ost, de fleste belgfrukter og grønnsaker, kylling, storfekjøtt og kalvekjøtt, ris, svinekjøtt. Den må selvfølgelig ikke mangle i noen BBQ-saus og gir sausen en uforlignelig aroma. Paprika liker ikke sterk varme, ellers blir den bitter. Dette er det typiske krydderet for den spanske pølse-spesialiteten Chorizo.
Portefølje (10)
Slovenia, Krmelj
... på pastaen. Enten de serveres med en klassisk marinara-saus, blandes med ferske grønnsaker og urter, eller brukes i solide kornskåler, er disse rød linse-spaghettistrengene et helsefremmende og allsidig valg. Videre, som alle våre produkter, er de økologiske og veganske, noe som sikrer en sunn og skyldfri spiseopplevelse. Serveringsstørrelse: 100g Energiverdi: 1537kj / 361,9 kcal Totalt fett: 0,59g Mettet fett: 0,16g TOTALT KARBONHYDRAT: 69,56g Sukker: 2,42g Fiber: 3,41g Protein: 19,18g SALT: 0,03g...
Portefølje (31)
Tyskland, Hamburg
...Vi presenterer Barilla Sugo Arrabbiata 400 g – en fristende eksplosjon av autentiske italienske smaker i et glass. Unn deg den brennende essensen av Sør-Italia med denne uimotståelig krydrede og kraftige tomatsausen. Laget av de fineste solmodne tomatene, aromatiske urter og et hint av rød chili, vekker hver skje smaksløkene dine med en deilig kombinasjon av krydrede og pikante opplevelser...
Portefølje (180)
Tyrkia, Istanbul
...En gourmet- og kokkestil saus laget med ovnsbakte tomater, ovnsbakte capia-pepper, ovnsbakt hvitløk, daddelsirup, timian, tomatpuré, solsikkeolje, balsamicoeddik og salt, som er et deilig og unikt alternativ til alle tomatsausene og ketchupene. Den kan nytes både varm og kald, servert med burgere, pommes frites, pølser, smørbrød, tapasbrett, ostefat, som bruschetta-topping, dipp eller pastasaus. Dette produktet er 100% vegansk, glutenfritt og uten tilsetningsstoffer.
Portefølje (6)
Tyrkia, Manisa
...Ajvar er en lys og robust rød pepperrelish, en tusen år gammel tradisjonell oppskrift fra Makedonia. Vi har ristet røde paprikaer og auberginer, som vi nøye har samlet inn fra markene, urørt for hånd, krydret med våre spesielle krydder og brakt til bordene deres. Du kan trygt nyte våre hjemmelagde, tilsetningsfrie og naturlig tilberedte ajvarer til hvert måltid i løpet av dagen. Med sin unike aroma er det en vidunderlig smak som vil tilføre farge til brødet ditt og en forrett til invitasjonene dine.
Portefølje (10)
Tyskland, Lüdenscheid
...Skarphetsgrad: ca. 10.000 SHU Bruk: se lang produktbeskrivelse Skarphetsgrad: ca. 10.000 SHU Bruk: meksikanske retter, chili con carne, salsa, tortilla, saus, dip, grilling og barbecue, potetretter, marinader, gryteretter, sommergrønnsaker, hvitkål, tomater Nå kan du bruke vår "Chili Jalapeño knust rød" som reklameverktøy eller gave. (Forespørsel om dette kan sendes på e-post til: info@gojundgoj.de) Vi tilbyr gjerne produktene våre også som private label, i storpakninger og for videreselgere.
Portefølje (23)
... eddik, sukker og krydder. Hummus er en populær saus i Midtøsten. Den består spesielt av kikertepuré og tahini (sesam-puré). Hummus smaker best sammen med pita-brød. Salsa er en saus som vanligvis brukes i meksikansk matlaging, laget med tomater og paprika. Rød saus er en kjent type salsa, ofte brukt i Mexico og Sørvest-Amerika. Chipotle-saus, populær i meksikansk mat, lages med adobo chipotles, vanlig yoghurt eller meksikansk crema, hvitløk og limejuice. Den brukes spesielt til tacos eller fajitas.
Portefølje (50)
Frankrike, Roubia
... steinfrukter, med et dyrelignende preg. Smaken er ganske balansert, men med en tydelig tannisk karakter. Man finner mørke frukter og litt treaktige og krydrede toner. En solid vin.\n\nACCORDS METS-VINS\nRetter med saus og marinerte griller. Myke melkoster.\nBistronomi vin. Ideelt å drikke ved 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
Portefølje (28)
Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Smaking\nDenne vinen har en vakker gylden farge med en veldig fruktig aroma av fersken og aprikos, etterfulgt av noter av fiken, kvitten og fiol. En årgang som beholder en fin friskhet i munnen.\nVinifikasjon\nSøt pressing i 3 timer. I tank, malolaktisk gjæring utført. Lagret på fin bunnfall i 12 måneder i tank og fat.\nMat- og vinparinger\nfisk i saus, foie gras, Beaufort...
Portefølje (190)
Frankrike, Paris
... hibiskus i gryteretter for å gi en syrlig smak. Eller de tilberedes som saus og serveres som tilbehør. Senegaleserne bruker mye hibiskusblader med fisk, men de kan tilberedes i forskjellige retter. Videre er kelken, rød eller grønn, den mest konsumerte delen. De røde hibiskusblomstene har forskjellige diametre avhengig av varianter (vimto, khoor, thai, CLT92).
Portefølje (32)
...Vår Chakalaka krydderblanding er perfekt for grønnsaksretter, grilling, dipping og krydring av kjøtt, fisk og grønnsaker. Chakalaka er en tradisjonell afrikansk krydder saus og en av de mest kjente rettene fra dette kjøkkenet. Vår Chakalaka krydderblanding er perfekt for grønnsaksretter, grilling, dipping og krydring av kjøtt, fisk og grønnsaker. Basen er en rød curry med mye ekstra løk og...
Portefølje (15)
Spania, Cuarte De Huerva
... konserveringsmidler. José Lou har gitt et nytt og krydret preg til en av sine mest populære patéer ved å tilsette Harissa, en krydret saus laget av røde chili. Tenkes å bli smurt på brødskiver og småretter, men også for å lage sauser, gryteretter, osv... Nettovekt: 120 g eller 220 g Ingredienser: svarte oliven av varianten "Empeltre", rød chili, ekstra jomfruolivenolje, hvitløk, koriander, karve.
Portefølje (10)
...Vår tradisjonelle tomatsaus er laget med ferske og modne tomater, med en sterk og lidenskapelig karakter, dyrket naturlig uten bruk av pesticider og kjemiske gjødsel, for å oppnå en saus med en lys rød farge, med en myk, kremet og fløyelsmyk konsistens, som bevarer en klassisk og tradisjonell smak typisk for Middelhavet. Netto vekt 680 gr.
Portefølje (10)
Italia, Mestre
...Tetrahydrogeraniol, Timol Terpener Anis, Terpener Sitronella, Terpener Eukalyptus, Terpener Fennikel, Terpener Lavendel, Terpener Sitronmelisse, Terpener Litsea cubeba, Terpener Sitron, Terpener Mynte, Terpener Oregano, Terpener Rosmarin, Terpener Spigo, Terpener Timian, Naturlig antioksidant, Karnosinsyre, Carnisol, Blekkfiskblekk, Pistachio Oleoresin av paprika, Paprika, Safran, Krydder, Naturlig tarm, Blekkfiskblekk, Svart saus, Grønn saus, Paella saus, Skalldyrsaus, Algesaus. Filzetta, baggetta, Tørket frukt, dehydrerte grønnsaker, hermetiske matvarer...
Populære land for denne søkefrasen