Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Økologisk rosévin Druetyper Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% og Grenache 10%. Smaksopplevelse Munnen er kraftfull og kompleks. - Tekstur: uttrykksfull og varm. - Aromaer: melon, vinfersken og friske røde frukter. - Ettersmak: crescendo av noter av grapefrukt og perlesukker, og perlesukker, med en fin livlighet. Matparinger: - Hummer med armorikansk saus. - Stekte kamskjell med sitrussaft. - Skivet and med tranebærsaus. - Japansk mat. - Rød frukt charlotte.
Portefølje (17)
... utelukkende kvinner som lager denne melassen for sitt eget forbruk, og deretter selger de direkte sine overskudd. Blandingen av de forskjellige granateplene og teknikken for raskere eller langsommere koking gjør at melassen kan være mer eller mindre sur/søt. Dette er et håndverk. Bruk: Den brukes ofte i iransk og libanesisk matlaging. I matlaging kan den tilsettes kjøtt i saus, i en vinaigrette, eller over en puré av pastinakk (eller andre rotgrønnsaker). Kanne: 20L...
Portefølje (45)
... egenskaper. SMAKSNOTATER Utseende: Intens rød med fiolette refleksjoner Aroma: Uttryksfull med noter av syltede røde frukter Smak: Generøs, rund og kjøttfull med friske fruktsmaker akkompagnert av et hint av søte krydder. En herlig overdådig Merlot! MATKOMBINASJONER Star Merlot passer perfekt sammen med et fat av charcuterie, grillet kjøtt, hvitt kjøtt i saus, fish and chips, og kraftige oster.
Portefølje (96)
Frankrike, Grigny
...Mascarpone rosso-sausen er en kremet saus laget av rød mascarpone, drysset med små biter av urter og grønnsaker. Denne deilige sausen er enkel å bruke og oppbevare takket være sin høykvalitets stående pose som gjør det mulig å varme innholdet i mikrobølgeovnen. Oppbevaring: Ved romtemperatur i 24 måneder. 3 dager i kjøleskapet etter at posen er åpnet.
Portefølje (93)
Frankrike, Roubia
... steinfrukter, med et dyrelignende preg. Smaken er ganske balansert, men med en tydelig tannisk karakter. Man finner mørke frukter og litt treaktige og krydrede toner. En solid vin.\n\nACCORDS METS-VINS\nRetter med saus og marinerte griller. Myke melkoster.\nBistronomi vin. Ideelt å drikke ved 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
Portefølje (28)
Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Smaking\nDenne vinen har en vakker gylden farge med en veldig fruktig aroma av fersken og aprikos, etterfulgt av noter av fiken, kvitten og fiol. En årgang som beholder en fin friskhet i munnen.\nVinifikasjon\nSøt pressing i 3 timer. I tank, malolaktisk gjæring utført. Lagret på fin bunnfall i 12 måneder i tank og fat.\nMat- og vinparinger\nfisk i saus, foie gras, Beaufort...
Portefølje (190)
Frankrike, Paris
... hibiskus i gryteretter for å gi en syrlig smak. Eller de tilberedes som saus og serveres som tilbehør. Senegaleserne bruker mye hibiskusblader med fisk, men de kan tilberedes i forskjellige retter. Videre er kelken, rød eller grønn, den mest konsumerte delen. De røde hibiskusblomstene har forskjellige diametre avhengig av varianter (vimto, khoor, thai, CLT92).
Portefølje (32)
Populære land for denne søkefrasen