Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Italia, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" skinke, lagret i 30 måneder, er et håndverksprodukt av høy kvalitet, ideelt for dem som søker autentiske italienske spekemat. Laget med tradisjonelle metoder, tilbyr den en rik og intens smak, perfekt for gourmetforretter og raffinerte retter. Pakken med 2 stykker er ideell for engros salg, og sikrer tilstrekkelig lager for restauranter og dagligvarebutikker. Med en lang...
Portefølje (233)
Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium produsent og eksportør av høykvalitets portugisiske produkter, som spesialiserer seg på rå olivenolje og tradisjonell spekemat. Beliggende i Portugal, er Monte Safira dedikert til å produsere autentiske produkter ved hjelp av tidløse metoder, og henvender seg til forbrukere som søker smakene fra sitt hjemland. Selskapets produktsortiment inkluderer ekstra virgin olivenol...
Portefølje (14)
Frankrike, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er grossist av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES spesialiserer seg på Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet, skinke.
Portefølje (24)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
... den når dalen, har tatt med seg balsamene fra skogene i Appenninene. Avhengig av sesongen åpnes vinduene, og i ni måneder fortsetter prosessen slik. Deretter går vi ned i kjelleren: konsortiet vil sette den ducal kronen for å beskytte kvaliteten etter 12 måneder. For oss er det ikke nok: vår skinke vil vente i ytterligere 18-20 måneder, når du vil oppleve all dens intense, dype, nyanserte sødme, aldri sukkeraktig.
Portefølje (10)
Storbritannia, London
...Tilgjengelighet av skinke mec, modning 10/12 måneder, tilgjengelig i hele paller (100 skinker) eller med lastebil, minimum henting av 3 paller. I tillegg til skinkene har vi også et komplett utvalg av pålegg, med mulighet for en blandet pall.
Portefølje (9)
Frankrike, Malataverne
....Ingredienser ingredienser til deigen hvetemel, durumhvete semule, egg (11,7% av det ferdige produktet), vann. ingredienser til fyllet brødsmuler (hvetemel, vann, salt) kjøttforberedelse (storfe, svinekjøtt, salt, hvetemel, aromaer av skinke (3% av det ferdige produktet) (svinekjøtt, salt, krydder), palmeolje, potetflak, myse, salt, aromaer, krydder og konserveringsmiddel sorbinsyre. kan inneholde nøtter og soyabønner.
Portefølje (188)
Frankrike, Carquefou
...I tråd med tradisjonen innen spekemat, inkluderer vårt sortiment terrine-pâtéer, pâtéer i deig, steker, pølser, kokt skinke, grillskinke og gammeldags røkt råskinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprøtt svinekjøtt osv.
...Nyt eksklusiviteten av vår benfrie skinke, naturlig kurert og delt i to for enkel servering. Denne skinken er et mesterverk av smak, laget av førsteklasses svinekjøttlår og kurert med dedikasjon. Prosessen inkluderer presis salting og tørking, noe som sikrer en skinke med levende smaker og eksepsjonelle teksturer. Opplev den ekte smaken av naturlig curing med hver bit, perfekt for enhver anledning.
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, driver egen og håndverksmessig produksjon, med emballasje, av typiske spekemat, inkludert pølser, capocollo og pancetta. Takket være det erfarne og dyktige personalet klarer Salumificio Lavigna å tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Portefølje (19)
...Vi kan lage dine lerretarbeider i ønsket størrelse og mål, enten med eller uten trykk. lerretsposer, som er populære innen promotering, reklame og markedsføring, gir en mer rimelig og varig løsning for reklame og promotering sammenlignet med mange andre reklame- og markedsføringsmodeller. I tillegg til promotering, reklame og markedsføring, gir det faktum at lerretsposer er helt...
Portefølje (6)
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin...
Portefølje (10)
Italia, Bagnolo San Vito
L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat - Kjøttprodukter...
Portefølje (2)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
... Reinert HerzensSACHE. Innovasjonsideen er dypt forankret i selskapet: TFB har med Reinert Bärchen-pølsen suksessfullt oppfunnet segmentet for barnepølseprodukter og med Reinert HerzensSACHE lansert det første pølsemerket med 100 % antibiotikafri oppdrett på det tyske markedet. Hvert år produseres mer enn 660 millioner SB-produkter, og porteføljen spenner fra klassiske -, brüh- og kokepølseprodukter til kreasjoner med hensyn til kryddervarianter og hybridprodukter for SB-hyllen, men også for betjent disk.
Frankrike, Marseille
... italienske produkter: ricotta, pecorino, skinke San Daniele... Spesialist på levering av ferske og frosne produkter: mozzarella, gorgonzola, mascarpone... Italiensk engrosleverandør av økologiske matvarer: pesto, ricotta, harde oster www.bellonimport.fr...
Portefølje (9)
Belgia, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplett utvalg av smakfulle spekematprodukter, kjent for sin unike smak og håndverket til våre mesterspekkere. Fra skinke til blodpølse, via pâtéer og produkter, er det totalt 9 store familier som i dag utgjør et stadig rikere utvalg av smaker! Som et resultat av familietradisjon og håndverk, kommer våre spekematprodukter i 3 serier av deilige spesialiteter...
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Portugal, Almargem Do Bispo
Bedrift som har drevet med prosessering av hel og delt stekt pattegris siden 1987. Nå med nye praktiske og attraktive emballasjer, med formater tilpasset husholdningers bruk. Vi leverer typisk stekt pattegris fra den portugisiske regionen Negrais, vakuumpakket pattegris, pattegris skinke, ultrafrosset stekt pattegris og ultrafrosset pattegris. Vi har også egne merkevarer, unike produkter i variasjonen paté av pattegris, paté av torsk, med og uten hvitløk. - En ekte delikatesse.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en , tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Spania, Pegalajar
... bitter og krydret, og gir, på grunn av sin tetthet, en behagelig følelse av fylde i munnen. Oljen, som blander nyanser av grønt og gammelt gullgult, er utmerket til å nytes i salater, på brød, sammen med skinke eller ost. I matlaging passer den perfekt til alle typer gryteretter, sauser og fritert mat.
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko skinke, Øko kalkunfilet).
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play