Italia, Marmirolo
...W: 200 - 220. Meltype '00' laget av utvalgte italienske og europeiske korn, med god plastisitet, for direkte deiger med kort heving. Ideell for produksjon av luftige, myke og smakfulle Pan di Spagna-bunner. Anbefalt for kaker, kranser, profiteroles og friterte søtsaker. 10KG...
Portefølje (56)
Frankrike, Collégien
...Modellen GM-400 gjør det mulig å : - Sprøyte og forme alle dine myke deiger. (profiteroles, makroner, marengs…) samt dine harde deiger. (småkaker, sablé, crumble…) - Legge deigene i myke eller harde former (madeleines, financiers…). - Injisere dine profiteroles, eclairs… - Fylle dine makroner, sitterterter… - Fylle dine glass, krukker eller andre beholdere. og også å : - Spare tid og øke komforten ved å redusere belastningen fra repetitive oppgaver. - Sikre en mer jevn og kvalitetsmessig produksjon.
Portefølje (15)
Italia, MILANO
...Denne smakfulle "crema nocciola" er den perfekte ingrediensen for å berike og gjøre bakverkene deres enda mer appetittvekkende. Med sin delikate smak av hasselnøtt og sin perfekt glatte og jevne konsistens, er den ideell for å fylle kaker, profiteroles, paier og mange andre søtsaker. Blant de viktigste fordelene og egenskapene: - Høyt innhold av hasselnøtt (30%) - Perfekt konsistens, ikke...
Portefølje (208)
ufs.country_names.RU, Moscow
...eller injisere profiteroles, og som en del av CreaSweet-komplekset med installasjon på IntelleBase-modulen. Den leveres med en binær geléseksjon. Du kan bruke maskinen med roterende ovner (og du kan fortsatt oppgradere den til å fungere med en tunnelovn).
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
...Krem patisyeri-pulver brukes i baking, i kaker, profiteroles, croissanter og lignende produkter som fyllstoff. Det er et produkt med god hygiene og brukervennlighet. Opprinnelse: Tyrkia Form: pulver Bruksområde: baking, konfekt Emballasje 1 kg pose x 10 = kartong & 10 kg sekker: Holdbarhet: 1 år Lagring: oppbevares på et kjølig og tørt sted...
Portefølje (10)
Frankrike, Talant
...-dekorer, 18 oppskrifter for grunnlagene i konditorfaget (profiteroles, dacquoise...) Hver oppskrift er ledsaget av sitt bilde, snittplan og presentert trinn for trinn. Referanse: BEL20 På lager: 4 Produkter Dimensjoner: 243 Sider - Fr & En Språk: Fransk og Engelsk...
Portefølje (192)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Bakematte - Anti-klebende bakeplate. Med silikonbelagt glassfiber. Multifunksjonell: avtakbart arbeidsområde og bakeplate. Ideell for alle dine forberedelser (kjeks, småkaker, éclairs, profiteroles, men også for dine salte retter, snacks, paier...) Økonomisk, denne gjenbrukbare matten sparer deg for å bruke bakepapir! Størrelse: 400x600mm...
Portefølje (48)
Italia, Lauro
... fyll til kaker og profiteroles. Vi anbefaler å bruke vår pasta av hasselnøtter for å gi en spesiell vri til kaffen eller sjokoladen! Hasselnøtten er en utmerket alliert for helsen vår, da den er rik på "gode fettstoffer", inkludert omega-6 og omega-3. I tillegg viser den seg å være en viktig kilde til næringsstoffer som kalsium, kobber, mangan, jern, vitamin E og B. Å unne seg en liten synd ved å nyte denne deilige pastaen av hasselnøtter i en søt rett kan bare være til glede for humøret ditt!
Portefølje (10)
Frankrike, Domjean
...Sprø sjokoladeglasur, med hasselnøtter, jordbærsmak, for kaker, eclairs, profiteroles, bakverk, reise-kaker, iskrem… Uten palmeolje. Fordeler: Sjokolade 70% - 0% palmeolje. Myk og dekkende tekstur som gir en ren skjæring på alle typer underlag (domer, reise-kaker, julekaker...). Farget naturlig med planteekstrakter og aromatisert med naturlig jordbæraroma. Perfekt tilpasset og stabil ved...
Portefølje (6)
Storbritannia, Aylsham
...Vi kan skaffe de høyeste kvaliteten av frosne desserter, ikke begrenset til choux-deig, eclairs, profiteroles, gateaux, smeltende puddinger, donuts, makroner, marengs, pavlova, svamp-puddinger, skiver, innhyllede desserter, brownies.
Portefølje (1)
Portugal, Sintra-Abrunheira
...Feta, Manchego, Rocinante, Profiteroles, Tiramisu, Tartufo, Pannacotta, Cappuccino, Azeitão-kaker, Ravioli og Sorrentino, Crêpes, Vafler og Gaufres. Dhc er til stede i moderne distribusjonskanaler for dagligvarer: Pingo Doce, Sonae/Continente, Auchan/Jumbo, Makro, Corte Inglês, Intermarché, Recheio, Aldi, Apolónia, Tradisjonelle overflater og Gourmet-butikker. Dhc er også til stede i Horeca-kanalen, Catering og også i Angola gjennom spesialiserte kunder innen matvareeksport.
Konditoriet drevet av Jan Jeżak ble etablert i 1974. Lokalet ligger i Pruszków, i Mazovia-regionen. Vi tilbyr deilige, søte bakverk laget etter velprøvde, tradisjonelle oppskrifter. I vårt utvalg finner du småkaker både enkeltvis og på vekt, samt smakfulle kaker. Vi tilbyr boller, kremkaker, muffins, franske kaker, eclairs, profiteroles og mye, mye mer. I tillegg baker vi gjærkaker, ostekaker, eplepaier, valmuefrøkaker, samt ruller og paier. Vi lager også kaker på bestilling. Velkommen!
Belgia, Ghislengien
... sjokolade med nøttebiter (lilla) 3. Melkesjokolade (blå) 4. Melkesjokolade, smak av karamell (brun krukke) 5. Melkesjokolade, smak av hasselnøtt (grønn) 6. Melkesjokolade, smak av nougat og hasselnøtter (turkis) 7. Mørk sjokolade (rød) 8. Mørk sjokolade, aromatisert med appelsin (oransje) Chocofolie-fonduene kan nytes med ulike småretter og tilberedninger: - Luksuriøse fruktfat - Profiteroles fylt med krem - Crêpes og vafler - osv... Ikke vent lenger, og nyt en vellykket kveld med denne deilige og sosiale desserten som vil imponere familien din og glede vennene dine.
... oppskrifter og smaker. Frosne produkter/Frozen food. I tillegg produserer vi ikke-frosne produkter som Brik Mandelmelk uten kolesterol, uten laktose, uten gluten, klar til å drikke; Klassiske og aromatiserte viner med mandel, sicilianske D.O.C. av høy kvalitet, småkaker, mandelkaker, Babà i romsyrup i pakker for GDO, Kjekser til cannoli og profiteroles, Martorana-frukt, Realkake, Trøffelmandler, osv. Ferdigretter i porsjoner og brett. Retter med fisk og kjøtt. Produksjon med Halal, vegansk og glutenfri sertifisering. Vi eksporterer til ulike deler av verden.
Belgia, Zonnebeke
... ruller, sukkerbelagte butterdeigsmåkaker, ...), kaker og bakverk (mini steiner, kokosstjerne, makroner, ...), frysedesserter (profiteroles, profiteroles med sjokoladesaus, sjokoladeprofiteroles, eclairs, ...), bakeriprodukter (makron, beignet, ...), pasta (speculoospasta, crunchy speculoospasta).
Belgia, Kuurne
Alle produkter for Horeca, patisserie, sjokoladeproduksjon og iskremproduksjon: bringebær, knasende sukker, kantonesiske nøtter, nougatine, speculoos, canneles fra Bordeaux, smuldre, vegetariske quicher, tarte tatin, fylte profiteroles, fruktspyd, marshmallow, mini kaker, mini crème brûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini makroner, sjokoladefondant... Merker: Grand Marnier, Sosa, Zimolo...
Selskapet L’Escagotière de Warnant er spesialisert på snegler. De tilbyr snegler i steriliserte glass (glass med 24, 36 eller 48 stykker, glass med saus, pot au feu med petit-gris, terrine av petit-gris med øl « La caracole » og sneglekaviar). De tilbyr også ferske snegler pakket i vakuum (snegler petit-gris maxima à la bourguignonne, fylte sopp, profiteroles og snegler med rød smør).
Spania, Madrid
Vi tilbyr høykvalitets frosne produkter. Råvarer som fisk eller sjømat, frosne ferdigretter som lasagne, kaneller, pizza og halvfabrikata som mozzarella- eller kyllingfingre, samt gourmetprodukter som våre håndlagde kroketter for alle smaker (variasjon av smaker). I vårt tilbud har vi også søtsaker (kaker, frosne profiteroles) og selvfølgelig iskrem. Frosne matvarer er fremtiden. De er en garanti for kvalitet, alltid ferske, bevarer alle sine næringsverdier og tilbyr en lang holdbarhet. Uunnværlige på kjøkkenet.
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play