Portugal, Póvoa De Santo Adrião (next To Lisbon)
... landbruk, skogsarbeid, bygging, bearbeiding og prosessering av kjøtt, logistikk og lageraktiviteter, samt i hotell- og restaurantsektoren, samt mange andre. Vi tilbyr våre tjenester til enhver bedrift som lovlig driver sin virksomhet i Schengen-området (unntatt i Storbritannia og Irland) og som trenger midlertidige arbeidskraft. Vi utvider våre fasiliteter og vil snart åpne i Sør-Frankrike, hvor...
Portugal, Leiria
NUTRIALIZ, LDA er et selskap basert i kommunen Leiria, som spesialiserer seg på HANDEL og INDUSTRI AV KJØTTBASERTE PRODUKTER. Vår kjernevirksomhet innebærer nedskjæring, emballering, bearbeiding og frysing av kjøtt. NUTRIALIZ produserer også sine egne pølser i tradisjonelle røykovner, beriket med en sluttmodning i en vedfyrt røyker av nøye utvalgt ved, som sammen med bruken av naturlige tarmer...
Portugal, Entroncamento
Vi er kjøttprofesjonelle med over 10 års erfaring, med en sterk tilstedeværelse i EU-land som PORTUGAL, SPANIA, FRANKRIKE, BELGIA, NEDERLAND, og har grunnlagt GL PRESTAÇÃO DE SERVIÇOS. LEONARDO SILVA og LORENZO ORNELAS har vært profesjonelle i dette markedet i over 10 år. De ser etter jobbmuligheter og trener teamet sitt med høyt kvalifiserte fagfolk for å møte markedets krav i samarbeid for å redusere kostnadene og bevare kvaliteten på tjenestene deres.
Portugal, Sangalhos
MOREIRA er et 100% portugisisk selskap og er knyttet til bearbeiding av frosne matvarer i stor skala: fisk, sjømat, kjøtt og grønnsaker. MOREIRA selger under sitt eget merke, men utvider også sin aktivitet til produksjon av andre private merker, for supermarkeder og generiske.
Portugal, 653
SaborFrio er et 100% portugisisk selskap og er knyttet til bearbeiding av frosne matvarer i stor skala: fisk, sjømat, kjøtt og grønnsaker. SaborFrio selger under sitt eget merke, men utvider også sin virksomhet til produksjon av andre private merker, for supermarkeder og generiske.
Portugal, Vila Nova De Poiares
... kjøtt, garanterer de maksimal friskhet og kvalitet på kjøttet. FRESBEIRAs motto er å levere kvalitetskjøtt med maksimal friskhet, basert på en streng utvelgelse av kriterier, fra valg av leverandører med høyeste kvalitet, til strenge prosesser for bearbeiding av kjøtt, alltid basert på maksimal hygiene, krav og matvarekvalitet.
Portugal, Oliveira Do Hospital
MARSERRA ALIMENTAR, LDA er en industri for frosne og ultrafrosne produkter, bearbeiding av fisk og kjøtt. MARSERRA startet sin virksomhet i 1992, er lokalisert i Oliveira do Hospital og har etablert seg som en aktør innen den nasjonale næringsmiddelindustrien. I takt med utviklingen og teknologisk innovasjon har MARSERRA spesialisert seg på tørking, bløtlegging og ultrafrysing av klippfisk...
...med hovedkontor i Estremoz, dobbelt sertifisert i henhold til NP EN ISO 9001 (Bearbeiding og Transformasjon av Ferskt og Frosset Kjøtt: Svin (Svart Svin, Hvitt Svin) og Sau. Produksjon av Tradisjonelle Pølser fra Alentejo (Svart Svin, Hvitt Svin) og andre Pølser) og IFS FOOD, med helsemerket L-301. Vi har vært i drift i mer enn tre tiår, og har noen av de mest moderne fasilitetene i landet for bearbeiding av kjøttprodukter, vi er spesialister av tradisjon. SEL har mottatt mer enn 10 distinkte internasjonale og nasjonale priser.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play