Italia, Solarolo Rainerio
...Hvetestrå nasjonalt, fibrert og avstøvet, i baller, for fôring av kalver til hvitt kjøtt. Vår bedrift utfører alle faser fra valg av strå på marken, til pressing, innsamling, lagring, bearbeiding og levering for å sikre et sporbart og kvalitetsprodukt til våre kunder. Egenskaper: Fibrert og avstøvet strå med lavt jerninnhold. Et unikt bearbeidingsanlegg som separerer urenheter før fibreringen for å unngå kontaminering, med flere avstøvingspunkter før emballering. Emballasje: Baller på: 120 x 75 x 90 cm. Vekt av en balle: ca. 180 kg. Pall på: 120 x 150 x H 290 cm. (6 baller)...
Portefølje (7)
Italia, Savignano Sul Panaro
...Vi er høyt spesialiserte i levering av ferske produkter, frosne varer, ikke-bedervelige matvarer, non-food produkter, fra de relevante distribusjonssentrene direkte til salgsstedene. Henting og levering av produkter både for bearbeiding og for salg. Vi er den sikre og pålitelige partneren når opprettholdelse av lovpålagt temperatur er avgjørende for beskyttelsen av sluttforbrukeren. Levering av blomster og planter fra utenlandske markeder som krever passende temperaturforhold og er ment for hagesentre; direkte organisering på vegne av oppdragsgiver både for distribusjon og innsamling.
Portefølje (1)
Italia, Salerno
...Vision er designet for å installeres i mellomstore til store miljøer som kjølerom og kjøledisker, bearbeiding av mat og kjøtt, mellomstore/stor størrelse områder hvor det er røyk, treningssentre, velvære-sentre, spa, termiske sentre, meierier, transportmidler for mat. Ved å bruke DUST FREE™ PCO-teknologi frigjøres hydroksylioner som kan rense luften og overflatene for bakterier og mugg, nedbryte...
Portefølje (7)
Italia, San Giorgio Di Piano
... spray. Applikasjoner: utstyr for bearbeiding av kjøtt og meieriprodukter, væskedispenser, emballasjesystemer, monteringsutstyr, transportbånd, kjeder, ovner, ventiler, pumper, glideskinner, hengsler, hjul, frysebokser.
Portefølje (10)
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... artisjokk, mandel og fersk gress. Denne oljen gir en balsamisk og frisk smak og er ideell for bruk rå, i kombinasjon med fiskeforretter, supper og rødt kjøtt. Den ekstra jomfruolivenoljen brukes også, i stedet for smør, til baking i småkaker, søtsaker og kaker.
Portefølje (2)
Italia, Cerami
... for å forstå det biologiske produksjonssystemet, reglene som ligger til grunn og metodene som gjør det mulig å kontrollere. Dette gjør at du kan forstå hva mekanismene er og garanterer et produksjonssystem preget av høy grad av bærekraft og dyrevelferd. Vår produksjon av kjøtt er basert på linjen i matindustrien, som er settet av alle aktører og trinn som bidrar til produksjon, bearbeiding, distribusjon og markedsføring av vårt kjøtt.
Italia, Dorgali
... Sardinia, med hint av middelhavsvilt, myrte og marasca integrert med et spekter av mineralitet. I munnen fremhever den seg med god friskhet og en fin og smakfull tannin. Den skiller seg ut for sin allsidighet, og passer godt til både smakfulle forretter og rødt kjøtt, kanskje beriket med aromaene fra middelhavsurt. Utmerket også med halvmodne oster.
Portefølje (5)
Italia, Villafranca Piemonte
Med et nytt slakteri i henhold til CE-standarder, er Aimaretti en industri for slakting av svinekjøtt og produksjon av kvalitetsprodukter som salami og skinker. Aktiviteten tilbyr et bredt utvalg av delikatesser og førsteklasses kjøtt, ferskt, ekte og slaktet i samsvar med de strengeste hygieniske standardene. De beste ferske produktene, garantert og uten konserveringsmidler, for å bringe smaken...
...den inkluderer anlegg og utstyr for bearbeiding og røyking av kjøtt og pølser, matmaskiner som deigblandere for konfektindustrien, for bakerier og for næringsmiddelindustrien generelt, anlegg og utstyr for matlaging for næringsmiddel- og konserveringsindustrien, samt utstyr for dyrefôr. Velati srl Tecnologie Alimentari opererer på internasjonalt nivå.
Global Trading Italia S.r.l. som ligger i via ss.115 modica, i provinsen Ragusa, er spesialisert på kjøttmegling. Global Trading Italia S.r.l. som er lokalisert i Modica i provinsen Ragusa, jobber med kjøttmegling, i Italia og Europa, spesifikt innen kjøtthandel, eksport av ferskt kjøtt, bearbeiding av kjøtt, inkludert storfekjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, svinekjøtt, engroskjøtt, engrosfrosset kjøtt, engrosferskt kjøtt. De håndterer logistikk, ulike typer lasting og lossing. Kontoret ligger i Via ss 115 Modica (RG). For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss.
Vi er et selskap som har drevet med produksjon av matmaskiner i over 45 år. Noen husker kanskje merket BMC, som ble grunnlagt av de gamle eierne, spesielt kjent for produksjon av kombinerte rivere og kaffekverner. Produktene våre varierer fra en profesjonell linje som passer for offentlige virksomheter som restauranter, hoteller, barer, supermarkeder, slaktere og samfunn, til en semi-profesjonell linje som også er egnet for hjemmebruk, samtidig som vi alltid opprettholder et høyt kvalitetsnivå.
Portefølje (8)
Italia, Taurisano
F.lli Scarlino Srl er et selskap spesialisert i bearbeiding og salg av ferskt kjøtt. Siden 1967 har selskapet i Taurisano, i provinsen Lecce, hatt som mål å kombinere de mest moderne produksjonsteknikkene med de mest innovative kvalitetsstyringssystemene, i samsvar med hygieniske standarder og sunne prinsipper fra en lang tradisjon. Prinsipper som du enkelt kan se i hele vår kjøttproduksjon, som alltid er av høy kvalitet og ubestridelig godhet. Ta kontakt med oss for å lære mer om produktene våre og prosessene for kjøttbearbeiding.
Italia, Colonnata Carrara
... di Colonnata må man alltid identifisere produsenten, fordi hver produsent har sin egen personlige bruk og mengde ingredienser for bearbeiding og modning av produktet. Vår er bygget på ufravikelige regler som har blitt etablert gjennom fire generasjoner.
Portefølje (3)
Italia, Ripalimosani
Tred Technology opererer innen agroindustriell transformasjon med særlig fokus på innovasjon knyttet til kriteriene for Industri 4.0. Våre produksjonslinjer: LINEA ORTOFRUTTA E POMODOR: komplette anlegg for bearbeiding av sauser, dressinger, syltetøy, oljer, eddik osv. LINEA ESSICCAZIONE: profesjonelle tørkere for dehydrering av frukt og grønnsaker, urter, pollen, pasta, fisk, kjøtt. LINEA...
Italia, Cinisello Balsamo
Produksjon av kniver og blader for næringsmiddelindustrien. Våre verktøy brukes i bearbeiding og omforming av kjøtt, grønnsaker, frukt og emballasje. Vi kan lage verktøy etter spesifikke forespørsel fra kunden. I tillegg til salg garanterer vi etter-salgsservice med slipetjeneste for verktøyene. Produksjon av benkappesager - blader for halvmeiselsager - båndblader M42 for metaller.
Italia, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. er spesialisert på produksjon, tørking og bearbeiding av grønnsaker, urter, krydder, frukt og ingredienser for matvarebedrifter. I tillegg er vi produsenter av sauser til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), ferdig risotto, samt paprika- og chilikonserver som er ideelle for kjøtt.
Italia, Verucchio
I dag produserer selskapet et svært bredt spekter av maskiner for bearbeiding av kjøtt og pasta, maskiner for skrelling, kutting, matlaging, konservering, i mange forskjellige modeller som tilfredsstiller behovene til både store og små restauranter, samt barer, hurtigmatsteder og alle som er på jakt etter, for sitt arbeid, produkter i forkant, effektive, praktiske og enkle å vedlikeholde. FIMAR...
Riparaz. - Salg av skjærere - Vekter...
Salg - Reparasjoner av skattemålere...
Italia, Torino
Salg, reparasjoner, modifikasjoner av skivemaskiner, kjøttkverner Vakuummaskiner Båndsager av alle merker Forsyninger til: Barer - Restauranter HOTELLER - SAMFUNN...
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Cinisello Balsamo
PERCIN DONER SRL er en veletablert aktør innen produksjon og distribusjon av kebab i Italia. I generasjoner har bearbeiding av kebab vært vår misjon, en kunst vi utfører med lidenskap, dedikasjon og ekstrem omsorg for å kontinuerlig sikre et produkt av høy kvalitet til våre partnere. Selskapet kjennetegnes ved bruk av utvalgte kjøtttyper og tolkningen av den tradisjonelle tyrkiske oppskriften...
Italia, Ginestreto-Pesaro
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
... sikkerhet under bearbeiding av kjøtt. Rovom designer arbeidsbord og benk for avskjæring samt skreddersydde transportbånd, og er ledende i Emilia Romagna og over hele verden innen produksjon og installasjon av automatiserte transportanlegg for transport av produkter og hengende rammer.
... verdiene av kvalitet, ostehåndverk og som er tro mot tradisjon og genuinitet. Gjenoppdag området gjennom dets smaker med fokus på utvalgte og kvalitetsråvarer brukt i matlaging. Vi presenterer unike og kjente eksellens, en stor tradisjon innen bearbeiding av melk og kjøtt som du kan servere på bordet ditt direkte fra landbrukerne. For Bbuono er mat en lidenskap, sesongbaserte menyer med ekte produkter. Lidenskapen er å ha respekt for maten, produkter for en bærekraftig og helsebevisst matlaging. Derfor har Bbuono valgt lokale produsenter som deler vår filosofi.
...Vi har vært i "den frosne verden" i over 30 år, og vi jobber med bearbeiding av matprodukter, hovedsakelig basert på fisk, men også ost, grønnsaker og kjøtt. Vi ble født som leverandører av FINDUS-merket for fiskeindustrien, og deretter utviklet vi våre egne merker og produkter, og skapte et salgsnettverk som betjener supermarkedskanalen og storkjøkken. Vi spesialiserer oss på produksjon av...
Italia, Solarolo Di Goito
La Inox Meccanica har siden 1975 produsert maskiner for automatisering i prosessen med bearbeiding av kjøtt og pølser, samt for vask av beholdere, verktøy, former, produkter og utstyr innen næringsmiddelindustrien. Selskapet tilbyr et bredt spekter av maskiner: Automatiske og semi-automatiske pakkemaskiner og klippemaskiner, Fyllere og Formere, Automatiske vakuummassasjemaskiner, Blandere for salter og aromaer, Løftere for nett og tarmer, Løftere og Vippere. All produksjon fra Inox Meccanica er i samsvar med CE-maskindirektivet.
Italia, Paderno Dugnano
... atmosfære, vakuummaskiner for glass med twist-off-system, volumetriske doseringsmaskiner, forsegler for polyetylenpapir. I dag har RotoPack kunder over hele verden, blant bedrifter i meieriindustrien, samt innen fersk pasta, kjøtt, ferdigretter osv., og er i stand til å tilby løsninger til hele verdikjeden: fra produsent til forhandler.
Innredning og utstyr for butikker...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play