Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
...distributører og pålitelige agenter. Varlet har utviklet seg for å betjene sine kunder over hele verden. Varlet er den største franske produsenten av maskiner for forberedelse og bearbeiding av fisk, kjøtt og fjærfe.
Portefølje (48)
Frankrike, Ploufragan
... 2013. Disse forskjellige sektorene, samt bearbeiding av kjøttprodukter, er basert på strenge oppdrettsnormer, fokusert på dyrevelferd og spesifikke ferdigheter, med mål om å levere kvalitetsprodukter som smaker godt til forbrukerne. Les Fermiers d'Argoat har i dag 320 medlemmer, hvorav 260 oppdrettere og 60 selskaper (fôrprodusenter, slakterier, tekniske organisasjoner, rugerier...
Portefølje (4)
Frankrike, Rugles
... generelt industri. Aplifil designer og produserer produkter laget av krombelagt og/eller rustfritt stål, hovedsakelig for matbransjen og næringsmiddelindustrien: kjøtt, fisk, ost, bakeri. Aplifil produserer spesielt gitter, hyller, ovnsramper, modningskurver for ost, saltlakeutstyr, vogner og kurver. Caliste Marquis produserer mange produkter for store oppdragsgivere, med høy produksjonskapasitet på...
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Plemet
Couédic Madoré Equipement er en spesialist på prosesser for slakting og skjæring av kjøtt. CME tilbyr et utvalg av maskiner, utstyr og tjenester for bearbeiding av kjøttprodukter, fisk og alle typer matvarer. CME viser sin evne til å tenke kreativt i utviklingen av prosesser og utstyr for ulike produksjonshastigheter og prosesser. Uansett størrelsen på prosjektet ditt, vil vi finne den løsningen som passer for deg. Fra den kommersielle fasen til idriftsettelse, garanterer vår ekspertise innen de ulike områdene av kjøttbransjen at du får verktøyet som er tilpasset dine behov.
Frankrike, Saverne
MADO FRANCE er et selskap som spesialiserer seg på handel med maskiner for næringsmiddelindustrien, spesielt for bearbeiding av kjøtt og utstyr til slakteri og pølsemakeri: Slipemaskiner, Kniver, Kuttere (for håndverk og industri), Ekstruderingskverner, Automatiske kverner, Butikk-kverner, Kverner og blandekverner, Industrielle kverner, Maskiner og poser for vakuumpakking, Maskiner for slakterier og pølsemakerier, Båndsager og Porsjoneringssystemer. MADO France distribuerer maskiner fra merkene BIZERBA, GIESSER, KOMET, MADO OG VAKONA.
Frankrike, Carnoux-En-Provence
EMGY Conserverie er et selskap som designer maskiner og profesjonelt utstyr innen agroindustri. Faktisk har selskapet alltid hatt som mål å utvikle konsepter og utstyr for å lette arbeidet til fagfolk innen agroindustrien, som bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker. Selskapet har også et utvalg av emballasje for agroindustrien (glasskrukker).
Frankrike, Vimoutiers
... kravene fra enkelte markeder (Halal, Kosher). NORMAN har industrielle fasiliteter for å produsere utstyr og transportsystemer i galvanisert stål eller rustfritt stål, aluminium og plast, patentert: NORMALUX og NORMAPLAST. Vi leverer individuelle maskiner eller komplette linjer for slakting og bearbeiding av svin, storfe, kalv og sau som tilbyr de beste forholdene for hygiene og produktivitet.
... bakevarer; steriliseringsløsninger for frukt, grønnsaker, supper, sauser, meieriprodukter og dyrefôr; løsninger for bearbeiding av frukt og juice, konsentrater og aseptiske prosesser for sitrusfrukter, tomater og andre frukter. JBT er også et tjenesteselskap for design og implementering av automatiserte håndteringssystemer og løsninger basert på guidede lasertrucker, trådguidede, selvstyrte, førerløse...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Luc La Primaube
...Bedriften BOUSQUET er spesialisert på skjæring, bearbeiding og salg av kvalitetskjøtt til RHF/BCT. Den tilbyr storfekjøtt, svinekjøtt, lam, sau og kalv. Som et kvalitetsstempel har bedriften siden 2010 hatt godkjenninger for distribusjon av Økologisk kjøtt og Label Rouge.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
Frankrike, Marmoutier
Selskapet KARL SCHNELL designer og produserer maskiner og anlegg for industriell bearbeiding av produkter basert på kjøtt eller smeltet ost, dyrefôr, cateringretter og konfekt. Produktserien til KARL SCHNELL tilbyr et komplett spekter av produkter for næringsmiddelindustrien, fra enkeltmaskiner til komplette produksjonslinjer, fra mottak av råvarer til porsjonering: mikser, modner, overføring...
Frankrike, Baud
Spesialist på produkter fra sjømat, kjøtt, fjærfe og produkter, MAREL har i over 30 år levert presisjonsutstyr, integrerte løsninger, avanserte utstyr og systemer for bearbeiding av fjærfe, fisk, samt avanserte utstyr og systemer for bearbeidede produkter, under merkene Marel, Stork og Townsend Further Processing: linjer for behandling av fjærfe; maskiner og systemer for porsjonering, panering...
Frankrike, Pleucadeuc
BRITEK tilbyr industrielle maskiner for bearbeiding, matlaging og emballering av matprodukter, både nye og brukte: saltlakeinjeksjonsmaskiner, automatiske kjøttkverner, blandere og eltere, kuttere, vakuumpressere, komplette linjer for produksjon av hakket kjøtt i pakker og pølser i naturlig tarm, frysekjøttguillotiner, elektriske gryter, dampgryter, elektriske gryter med olje, kokeanlegg, røykerier, vakuumemballere, varmtvannskrympetanker, manuelle og automatiske klippemaskiner. BRITEK eksporterer til hele verden.
Frankrike, Nogent Sur Eure
Supergel er din allierte for sikkerheten til matvarene dine. Vi opererer innen 4 hovedområder: lagring, emballering, bearbeiding og eksport. Vi har 2 store fryselager i Nogent-sur-Eure og Ballancourt-sur-Essonne. Supergel har også et svært romslig frysetunnel for å intensivere produksjonen og lette presset i lageret. Hvert år søker Supergel å forbedre kvaliteten på sine tjenester og produkter. Selskapet fortsetter å utvikle seg og investere i nye prosjekter for å sikre total pålitelighet for sine partnere.
Frankrike, Avignon Cedex 9
PALGA INTERNATIONAL, Grunnlagt i 1979, designer originale systemer for bearbeiding og forming av mat, effektivisering av produksjonsmetodene deres og integrering i produksjonslinjer, både små og store. Vi er produsent av automatiske, semi-automatiske eller manuelle spydmaskiner. Vi leverer også pølsemaskiner som gjør det mulig å forme pølser i vegetabilsk omslag. Vi tilbyr også med vår Palgacol...
Frankrike, Schiltigheim Cedex
INDUSTRADE er ledende innen utstyr og forsyninger for næringsmiddelindustrien og matfagene, med løsninger for skjæring og tilberedning av mat for kjøtt-, fjærfe- og fiskeindustrien, bearbeiding av frukt og grønnsaker, bakeri, konditori, catering, samt aktiviteter innen RHD og catering (kommersielle restauranter, storkjøkken). Gjennom sin avdeling INDUSYSTEM bistår de deg i studiet av dine...
Frankrike, Rungis Cedex
PRODAL har vært etablert på Markedet for Nasjonal Interesse (MIN) i Rungis i over 30 år. Spesialisert på import av kjøtt og innmatprodukter, er PRODAL ekspert på skjæring, bearbeiding og salg. Våre innmatarbeidere jobber med innmat på tradisjonelt vis for å imøtekomme de mest varierte forespørslene. Produksjon: våre innmatarbeidere er spesialister på produksjon av bearbeidede produkter som...
Frankrike, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL er et familieeid selskap grunnlagt i 1992, spesialisert på skjæring og bearbeiding av kvalitetskjøtt. BOUSQUET A. SARL jobber ikke med storhusholdning. Selskapet har også godkjenning for distribusjon av økologisk kjøtt og Label Rouge siden 2010, og er til stede i 5 departementer: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play