Belgia, Groot-Bijgaarden
Vi tilbyr våre kunder et bredt, men raffinert utvalg av rundt 5000 nøye utvalgte delikatesser, cateringartikler, surkålsspesialiteter og oster.
Belgia, Machelen (Bt.)
...Guina N.V. har produsert delikate kjøttprodukter siden 1945. En kundeorientert virksomhet med internasjonale aktiviteter. På vår fabrikk produserer og pakker vi tradisjonelle og økologiske kjøttprodukter, både for delikatessebutikker og ferdigskåret og pakket for supermarkeder. Emballasje: vakuum eller MAP (ZAV, det vil si oksygenfattig emballasje). 'Flow pack'-emballasje er også mulig. Forbruker...
Belgia, Monteneau
... - som i alle produksjonstrinn generelt. I dag, som i generasjoner før, blir den ekte Ardenneskinken laget med hardt håndverk. Tid er en viktig ingrediens. Røyking skjer i henhold til en gammel tradisjon, med bokkved og einerbær. 6 måneder med produksjon er nødvendig for at en fersk skinke skal bli en ekte Ardenneskinke fra Montenau.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Belgia, Diest
Roodhuys er en familiebedrift, så de vet hvor viktig et godt navn er. Du kan derfor regne med at de står garant for kvalitet og service. Likevel er ikke selskapet fastlåst i tradisjon, men utvikler seg i takt med de stadig skiftende markedene og trendene.
Belgia, Grobbendonk
...storfekjøtt, svinekjøtt, maskiner, emballasje, krydder, sauser, hermetikk, pitabrød, durums, oster, oljer, fett til vedlikeholdsprodukter. Vi leverer til både stor distribusjon, markedshandlere, restauranter, supermarkeder, pitabutikker, pizzeriaer og til arrangementer. Bestillinger planlegges etter faste ruter, med ukentlige leveranser.
Belgia, Izegem
... tilbyr et stort utvalg av størrelser og emballasje. POLCAs kunder finnes i 10 land i Den europeiske union. I tillegg til representanter for storhandel, leveres det også til importører, grossister og industrielle virksomheter. Størstedelen av salget skjer under egne merker, hvorav Paté GRANDMERE er det mest kjente.
Belgia, Retie
VanDrie Belgia fortsetter under strenge kvalitetsstandarder med slakting, skjæring og pakking av kvalitetskjøtt. Den lukkede kjeden er garantien for rent kvalitetskjøtt. VanDrie Belgia har forskjellige typer kunder: grossister, supermarkeder, slaktere og serveringssteder.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
FAVORIT er spesialisert på produksjon av kokt skinke. Fra våre steder i Mechelen og Kapelle-op-den-Bos leverer vi til stor distribusjon og engros.
Belgia, Schoten
...Willbert har produsert håndverkskjøttprodukter i over 20 år under navnet "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tilbyr skinker og kasseleribbe, kokte produkter, leverpostei, hoder, kjøttruller og rullader, røkt og saltet kjøttprodukter, samt bacon.
Italia, Ginestreto-Pesaro
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
Italia, Torino
... streng omsorg i utvelgelsen av leverandører og råvarer. Pama tilbyr et bredt spekter av produkter delt inn i: skinker, spekemat og oster. Den praktiske tilnærmingen og omsorgen som legges i utførelsen av aktiviteter på tvers av alle produktlinjer har gjort at Pama-teamet har forstått at ingen resultater er tilfeldige, men at kunnskap, observasjon og erfaring er avgjørende for å oppnå et...
Belgia, Tongeren
...Dermed kan du være trygg på at du får kvalitetskjøtt med en unik smak. I brosjyrene fra Slagerij Bovie og på denne nettsiden kan du bli kjent med det omfattende tilbudet. I tillegg til et bredt utvalg av kjøttslag og tilberedninger kan du også legge inn bestillinger til grillfest eller gourmet. Fremragende kvalitet, perfekt hygiene og vennlig betjening, det står vi for!
...og på den andre siden de kokte spesialitetene laget i Dijon, i et anlegg som stadig er i utvikling med en IFS-tilnærming som ble lansert i 2006 og et ISO 8-sertifisert skjæreområde som ble innviet i 2007. Forskning og innovasjon er våre hovedutviklingsområder, både når det gjelder produkter, prosesser, emballasje og pakking. Denne politikken har gjort det mulig for oss å oppnå de siste årene en INNOVASJONSPRIS SIAL 2004, et produkt anerkjent som SAVEURS DE L'ANNEE 2006, og en hederspris SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Selskapet Les salaisons du Pont d’Amour er spesialisert i oster og spekemat. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: Ardennes-skinke, Ardennes-nøtter, pølse, Ardennes-hals, Ardennes-piper, Ardennes-pølse, bacon, skinke med bein, leverpostei, bacon, skinkefot, blodpølse, cervelas, Paris-pølse, skinkepølse, kjøttkake, kjøttboller, fylt bryst,…...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Den Brugse Internasjonale Kjøttmarkedet er spesialisten på vakuumpakket og frosset kvalitetskjøtt for restaurantbransjen og storkjøkken. Også for levering til hjemmet er du på rett sted. Vi er spesialister på storfekjøtt, kalvekjøtt, svinekjøtt og lammekjøtt. I tillegg tilbyr vi den beste balansen mellom hygiene, kvalitet, pris og service.
Belgia, Mechelen
Hespen Meli har utviklet seg fra et lite, lokalt spekefirma til en etablert aktør i det flamske området. Våre produkter: slakterham, avfettet skinke, fransk skinke, håndverksmessig naturham, grillham, barbecueham, hotellham, Cobourg med bein, pølseham, skivet avfettet, avfettet blokkform, naturgrill, … . Rent og ærlig, skinker av topp kvalitet, fordi håndverk fører til mestring. Våre styrker er derfor: kvalitet, spesialitet, hygiene, korrekte avtaler og kundetilfredshet.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Belgia, Ranst
Bleijenberg er en av de største leverandørene av ferske varer til delikatesseforretninger, slaktere, supermarkeder, bakerier og storkjøkken i Antwerpen-regionen, og leverer over hele landet med egen kjøletransport. Med et omfattende sortiment på mer enn 4000 ferske artikler, egen import av spesialiteter fra Italia, Tyskland, Spania og Frankrike, kan vi levere det riktige produktet til den stadig mer krevende forbrukeren.
Familiebedriften LMJ Kjøttprodukter L. Michielssen NV fra Schoten tilbyr et bredt utvalg av saltede, røkte, kokte og stekte kjøttprodukter og spesialiteter til konkurransedyktige priser med kort leveringstid.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykker, glasskrukker, hermetikk, gaveesker, osv.
Luxembourg, Bascharage
Gjennom tiårene har Salaisons Marco Meyer holdt seg tro mot håndverksmessige og tradisjonelle metoder for produksjon og røyking. I dag er selskapet blant de største produsentene av skinke i landet. I tillegg til skinkene produserer og selger Salaisons Marco Meyer også et bredt utvalg av tradisjonelle slakteriprodukter. Salaisons Marco Meyer tilbyr også catering-tjenester: ditt firmaarrangement, din familiefest, din grillfest eller enhver annen anledning blir en suksess på forhånd, enten anledningen er liten eller stor.
Italia, Campo Calabro
... salami. Takket være tradisjonelle oppdrettsteknikker som fremmer dyrets helse og bærekraftig vekst, samt en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer, forblir kjøttet fra den calabresiske svarte svinen svært næringsrikt og mørt. Kjøttet fra den svarte svinen i Calabria anbefales faktisk for å berike og supplere det daglige kostholdet, da det takket være tilstedeværelsen av Omega 3, har en...
Vleeswaren Paul Peeters og sønner tilbyr detaljhandlere (slaktere, cateringfirmaer, ...) et bredt og utvalgt sortiment av kjøttvarer og produkter. Våre produkter: delikate kjøttvarer, fine salater, ferdigretter, sauser, aperitiffer, ... Hovedaktiviteten er og forblir imidlertid spesialisert produksjon av salami. Produktene, og spesielt salamiene fra Vleeswaren Peeters, er et uunnværlig tilskudd til ditt sortiment!
Belgia, Oudenaarde
Mer enn bare fantastisk skinke! Bens Retail er den siste leddet i den familieeide agro-gruppen Vanden Avenne, og fullfører en vertikal integrasjon innen svinehold. Under merket Welda og som leverandør av private label er vi spesialister på skinke og spekemat. Oppdag vårt omfattende sortiment med klare løsninger for alle markedsegmenter (detaljhandel, tradisjonelle slaktere, foodservice og industri).
Luxembourg, Rambrouch
... matvarebransjen. En avansert logistikk i nært samarbeid med våre leverandører, et fullt kjølt og klimatisert lager, samt vår egen flåte av kjølebiler, sikrer at kjølekjeden aldri blir brutt og at HACCP-prinsippene overholdes i alle lagrings- og distribusjonstrinn.
Belgia, Desteldonk
Vlevy (Ysebaert Kjøttvarer) er produsent av kjøttprodukter for engros og ferdigmatprodusenter (Pizza toppings…).
Belgia, Temse
... videre på med tanke på et langvarig samarbeid med våre kunder. Gjennom kontinuerlig produktutvikling og innovasjon, støttet av et integrert kvalitetssystem, ønsker vi å tilby våre kunder et (h)ærlig og konkurransedyktig kvalitetsprodukt. Dette resulterer på den ene siden i et omfattende sortiment, og på den andre siden i ulike unike produkter. Vi tilbyr produktene våre både innen grossistkanalen og i detaljhandelen.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play