Groep COVALIS er den største slakte- og skjæregruppen for svin og storfe i Belgia. Groep COVALIS er et datterselskap av 1) COVAVEE cvba, et samvirkeforetak hvor aksjene eies av omtrent 700 svineprodusenter, 2) AIF cvba, investeringsselskapet til Groep BOERENBOND, og 3) Groep VIANGRO nv, ledende innen produksjon, engros og distribusjon av ferskt kjøtt og ferdigretter for detaljhandel og foodservice.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
... rullede og bundne kalvehoder, PAD-biter (Klar til å skjære, renset uten nerve), skiver av storfekjøtt og kalv, terninger av storfekjøtt, terninger av storfekinn, skiver eller terninger av storfekjøtt og kalv, osv. Handel med innmatprodukter: PRODAL har en seksjon på innmatpaviljongen i Rungis. Her tilbyr vi kundene et bredt utvalg av produkter (vakuumpakket kjøtt, innmatprodukter, storfe, kalv, lam, svin, ferske og frosne produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
A BRILHA ALIMENTAR er et portugisisk cateringfirma med 30 års erfaring innen matsektoren. Hovedenheten ligger i Portugal, omtrent 30 km fra Lisboa, og har 3,500 m² produksjonsareal, med kapasitet til å håndtere enhver utfordring innen de produktsegmentene vi opererer i. Vi produserer et stort utvalg av referanser og retter innen segmentene Supper, Ferdigretter med Kjøtt (fugl, svin og storfe) og...
Dufour-selskapet er spesialisert på produksjon av kjøtt, enten det er lam i hel eller delt, kalv, svin eller storfe, selskapet kan levere det klart til å steke eller klart til å spise. DUFOUR-gruppen kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter med flere typer kjøtt, fra hel kropp til emballasje i brett.
Slakteriet for storfe i Starych Kobiałkach ledes av Bożena Kebej. Siden oppstarten i 1992 har vi spesialisert oss på profesjonell slakting av storfe, innkjøp av levende dyr og salg av kjøtt. Vi tilbyr kjøtt av høyeste kvalitet, både storfekjøtt og kalvekjøtt. Vi driver også salg av blant annet storfekvarter og innmat, fett, halvdyrene, kalvetyper eller storfekjøtt i deler. Vi opererer basert på et implementert HACCP-system.
Boucherie ABC ønsker deg velkommen fra mandag til lørdag i sin butikk i Mons, som ligger i hjertet av Messines-kvartalet. Vi tilbyr det beste kjøttet fra regionen, med en uovertruffen kvalitet-pris-forhold, hele året. Vi tilbyr også våre kunder ulike pakker for å gjøre livet enklere. Vi leverer hjem til deg, hele uken, vårt kjøtt samt våre cateringretter som er tilberedt med største omhu. Vi tilbyr også våre tjenester til restauratører og andre cateringfirmaer, og vi forplikter oss til å levere en kvalitetsservice med særlig fokus på oppfølging og rettidig levering av bestillingene.
Hos oss tar du et bevisst valg for håndverksmessige og naturlige storfekjøttprodukter. En svært omfattende erfaring og utmerkede relasjoner innen kjøttsektoren i Nederland, Frankrike, Wales og Irland garanterer kvalitet og skreddersøm. Våre kunder er slaktere, supermarkeder, horecagrossister og kjøttbearbeidingsbedrifter både nasjonalt og internasjonalt, hvor konstant høy kvalitet på kjøtt, snitt og smak er avgjørende for en vellykket drift.
Balatoni Meat produserer kun tradisjonelt ungarsk røkt og tørket salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760, og har et bredt utvalg av produkter, laget av salami og pølser av svin, mangalica-svin, storfe, gråfe, kylling, fisk, kalkun, struts, hest, lam, gås, and and. Økologiske gråfe-salami og økologiske mangalica-svin-pølser er også laget. Høykvalitetsprodukter, uten kunstige tilsetningsstoffer. Fabrikken bruker kun ungarske råvarer.
... kjøttdisken i din vanlige butikk tilbyr Charal sine spesialiteter og smakfulle ideer klare til å nytes. Charal sine kjøttprodukter oppfyller alle de samme kravene: å tilby deg kjøtt av høy kvalitet, for din glede og velvære i hverdagen.
Vi er en kjøttgrossist, grunnlagt i 2002, som har vunnet tillit fra kundene våre gjennom profesjonell drift og garantien for høyeste kvalitet. De første årene startet selskapet vårt med slakting og utbeining av små- og storfe. På et senere tidspunkt begynte vi handel under merket Elif med våre egne slakterier og grossistvirksomhet. I tillegg har vi som kjøttgrossist også lagt til horecavare og fryseprodukter i vårt sortiment. Siden selskapet vårt ønsker å garantere kvaliteten på produktene sine, har vi et sporbarhetssystem og er HACCP-sertifisert.
Meco nv utmerker seg i håndverkets kunst. Dette kommer tydelig til uttrykk i vårt splitter nye utbeningsverksted. Her bearbeider vi skjelettene av både svin, kalver, lam og storfe. Basert på de oppsatte skjæringsskjemaene går våre slaktere i gang med å utbeine alle deler og klargjøre dem for skjæring. Slik forbereder vi hvert kjøttstykke for porsjonering eller stykkesalg. Det er selvsagt at vi i...
...V&C MEAT SERVICE er spesialisert på ferskt storfe- og svinekjøtt. I over et halvt århundre har de gjort seg bemerket som grossist innen ferskt storfe- og svinekjøtt. I løpet av denne perioden har de vokst til å bli en av de største aktørene i sin bransje i Belgisk-Limburg. Siden 2000 har de operert under navnet V&C Meat Service. Takket være flere oppkjøp de siste ti årene har de erobret en betydelig markedsandel innen kjøttgrossistbransjen. Fra sitt slakteri i Genk og med sine à la carte skårne produkter betjener de kundene våre skreddersydd.
« Maison Allaert » er en bedrift grunnlagt på de beste familietradisjonene.
Som engrosleverandør av kjøtt i over 35 år, er vi spesialister på engros salg til profesjonelle innen Horeca, slaktere og supermarkeder.
Vi er lidenskapelig opptatt av vårt fag, og tilbyr et svært bredt utvalg av ferskt og frosset kjøtt av førsteklasses kvalitet og fra alle opprinnelser.
Sporbarheten til produktene...
Veviba er en matbedrift med nasjonal og internasjonal dimensjon, lokalisert i Bastogne i provinsen Luxembourg. En ultramoderne bedrift som tilbyr kjøtt med røtter i de beste tradisjonene. I dette yrket garanterer tradisjonen smaken, mens teknologien garanterer ferskheten. Dermed er kvalitet og sporbarhet de to essensielle verdiene til denne pilotbedriften i Wallonia. Veviba har også en skarp sans...
Den belgiske gruppen Sopraco er en av de ledende leverandørene av kjøtt i Europa.
Gruppen Sopraco leverer skreddersydd kjøtt til storhandel, butikkjeder, slakterier og restaurantbransjen: kalv, storfekjøtt, svinekjøtt, geitekjøtt, vilt og fjærfe. Det brede utvalget av kjøttprodukter består av både tekniske deler og porsjonert, ferskt, frossent, bearbeidet eller kokt kjøtt, inkludert emballasje under beskyttende atmosfære.
... samarbeidende slakterier. Leter du etter kalv oppdrettet under moren, pre-saltet lam, Limousin-biff eller kjøtt med høy avkastning? Kom og besøk oss! For alle henvendelser kan du kontakte GRG SA på telefon 01 45 12 36 00.
Van Engelandt i Anderlecht er en grossist innen kjøtt som har sin egen butikk, noe som gjør det mulig for privatpersoner å komme direkte og kjøpe kjøtt til engrospriser. Vi har også vårt eget verksted hvor kvalifiserte slaktere kutter og pakker kjøttet etter alle kunstens regler. Utvalget er stort: lam, storfekjøtt, hestekjøtt, bisonkjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, vilt og fjærfe, noen spesialiteter innen spekemat og et bredt utvalg av kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kjøtt og lam fra New Zealand.
... starten av. Svinene og selvoppdrettede storfe blir foret med poteter, korn og hjemmelaget naturren mel. Bare naturrene råvarer havner i fôringskassene. Det er ikke snakk om industrielt fôr. Dette gjenspeiles selvfølgelig i sluttproduktene våre. Det deilige kjøttstykket på tallerkenen din er resultatet av vår ærlige og sunne tilnærming i fjøsene.
... store mengder, ikke egnet for private forbrukere, men vi gjør det mulig. Vi forstår at det å bestille et eksklusivt stykke kjøtt på nettet kan være en stor utfordring. Det er som å be om å gifte seg på første date, hvor du bare burde ta et sprang ut i det ukjente uten å bli kjent med din kommende ektefelle. Selv om dette kan virke som en berettiget bekymring, er vi stolte av å ha en...
PG Vian tilbyr et gigantisk utvalg av produkter (flere tusen). Dette omfattende utvalget gjør det mulig å imøtekomme kundenes behov på best mulig måte. Derfor inviterer PG Vian deg først til å utforske sine produktfamilier. À la carte, spekemat, storfekjøtt, kalv, svinekjøtt, fjærfe, lam, utenlandsk kjøtt og vilt i sesong. Når du har valgt kvalitetsproduktet på stedet, er vår erfarne...
... spranghester & ponnier, fra rekreasjon til internasjonalt nivå *slaktelam og sauer *slaktokser og kyr *avls- og slaktesvin *fugler: sang- og prydfugler *kjøtt: komplette slakt eller kjøttdeler, fersk, kjølt, frossen eller vakuumpakket Halal, Kosher eller E.U. kutt *organisering av dyretransport med bil, fly eller båt (også delvis frakt) *sædleveranser for melkekyr, kjøttfe, sauer, sexed og non...
Mondial Carni Due srl, en kjøttbearbeidingsindustri, er eksklusiv distributør av UNIPEG-produkter og samarbeider med dem. Vi driver med engros salg av storfe-, svine-, heste- og småfe-kjøtt av beste nasjonale og internasjonale kvalitet til bedrifter innen hotell, restaurant, supermarkeder og slakterier. Bearbeiding og distribusjon av kjøtt skjer med maksimal oppmerksomhet, og kvalitetskontrollen...
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
... spesialister på oppdrett og slakting av Grass Fed-kjøtt, kjøtt av høy kvalitet som utelukkende er fôret med beite i Lessinia. I våre butikker har vi utvalgte kjøttvarer av storfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt og fjærfe, samt ferdigretter og økologiske produkter.