Spania, Torrent
...-pølse... gode autentiske smaker for dine måltider, aperitiffer, familiesammenkomster... Disse produktene er helt produsert i området. Fra utvelgelsen av haner og purker, oppdrett av grisene til den siste dagen med beite i dehesa, til salting, lagring i kjeller til den endelige modningen og også forberedelse og markedsføring, alt utføres på gården av oss. Alle våre produkter er garantert, sertifisert og tilpasset den europeiske lovgivningen om sporbarhet og merking.
Spania, Fuente De Cantos
Vi produserer maskiner og kjøleutstyr for tørking av pølser og skinker, salting, oppvarming, tining, frysetunneler, lagringsrom, kommersielle kjølesentraler, og distribuerer utstyr fra merkene Infrico og Arneg. 20 års erfaring i næringsmiddelindustrien. Vi bruker vår egen automatisering for å gi en personlig service til våre kunder. Vi gir råd om prosessene for næringsmidler, basert på vår erfaring. Vi vedlikeholder, reparerer og forbedrer eksisterende anlegg fra alle produsenter. Vi betjener små produsenter, og har i katalogen et tørkeutstyr for små mengder, tilpasset for slaktere.
Danmark, Aalborg
Snerydning-i-aalborg.dk tilbyr snerydding og salting til næringsliv og foreninger i Aalborg og omegn. Er du ansvarlig for utearealene hos din forening eller arbeidsplass? Da er snerydding og salting sannsynligvis en utfordring du må forholde deg til. Ofte vil det være en god idé å få hjelp fra noen profesjonelle. Det finnes flere regler som gjelder for snerydding, og med hjelp fra en ekspert kan du være helt sikker på at dere er på den rette siden av loven.
... nye takrennene settes på. Sjællands Ejendomservice har adresse i Kongens Lyngby, hvorfra vi også leier ut avfuktere og selger roboter til rengjøring og hagearbeid, inkludert støvsugerroboter og plenklipperroboter. I tillegg har vi også profesjonelt utstyr for snerydding, grusning og salting, som typisk må ryddes akutt for å unngå ulykker, bøter og erstatningskrav. Vi tilbyr også akutt skadeservice...
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Italia, San Pietro Mosezzo
Design og produksjon av anlegg og linjer for meieri- og næringsmiddelindustrien. Modning: salting, boring, salting, peeling; Porsjonering: med variabel vekt, med fast vekt, med tradisjonell kniv eller med ultralydkniv. Innpakking. Anlegg for sjøpinnsvin: fra rensing til åpning av sjøpinnvinen, automatisk.
Spania, Zamora
... - Produksjons- og håndteringsenheter. I utvalget av produserte utstyr finner vi: Komplette mottakslinjer, Varmevekslere, CIP-enheter for rengjøring, Fyllingssystemer, Pneumatiske presser, Salting, Barkebehandling, Palettering/Depalettering, Etiketteringsmaskiner og Bokseformere.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play