Bedriften Caseartecnica Bartoli i Parma har siden 1960 produsert maskiner i rustfritt stål for produksjon og kutting av ost, samt for næringsmiddelindustrien generelt. Den tilbyr et bredt spekter av verktøy for håndtering og koking av melk, automatiske, semi-automatiske og semi-manuelle verktøy for å kutte ost i små, mellomstore og store mengder, løsninger som fungerer både individuelt og i linje ...
Portefølje (47)
Italia, Annone Di Brianza
...Ideelle maskiner for laboratorier eller små produksjoner. Ideelle maskiner for laboratorier eller små produksjoner. Utviklet både for massasje og salting av kjøtt som: kokeskinker, hvitt kjøtt, osv. I tillegg kan den brukes takket være de inkluderte tilbehørene for blanding av krydder og/eller urter. Elektrisk kontrollutstyr med elektronisk regulering av hastighet og innstilling av arbeidssykluser via PLC. ME-V serien med mulighet for vakuum.
Portefølje (23)
...Det lages av salte italienske svinekjøttlår, i den delen dekket av svor, med fuktig salt, og i den magre delen, med tørt salt, pepper, hvitløk og naturlige urter. Skinkene plasseres i et salting kjølerom (temperatur mellom +1° og +4°, fuktighet 80%), deretter i et andre rom kalt "hvilerom". Her, etter at rester av salt er fjernet, henger de i 90 dager. I denne fasen tørker skinken sakte, deretter vaskes den, og henges i naturlig luft. Nå begynner modningen, delt opp i to faser: opptil ni måneder i godt ventilerte lokaler med naturlig luftutskifting, til slutt i kjelleren for lang modning.
Samsvarende produkter
Modnet prosciutto crudo
Nostral lagret prosciutto
Andre produkter
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portefølje (2)
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
Italia, Castel Goffredo
Produksjon av elastiske, luftige rør for å beskytte skinker, skuldre, capocolli, kopper, filze, pancette osv. mot alle typer insekter under modning. Det brukes ved å tre skinken, capocollo osv. inn i røret, umiddelbart etter salting. Engrosproduksjon av beskyttende rør for næringsmiddelindustrien. Vårt selskap, som har hovedkontor i provinsen Mantova, produserer rør for pølser i syntetiske og naturlige materialer. Takket være spesialiserte maskiner og fibre, garanterer vi antibakterielle og slitesterke produkter. Vi er også i stand til å lage skreddersydde produkter basert på kundens behov.
Italia, Gioia Del Colle
... mozzarella, for oster, for første salting - Diverse utstyr: koagulasjonstanker, spino, ostekutter, rustfritt stål sleiv, melkefilter, ståltanker, skummer; - Industrielle beholdere: skåler, tanker, beholdere, kasser, kar; - Emballasjemateriell: poser og vakuumposer, tau, vekter, segl, folie til å dekke skåler; - Beholdere i forskjellige størrelser for termisk forsegling, former for ricotta...
... smak, eggstørrelse og konsistens. For salting brukes en spesifikk blanding av salt, og ingen typer konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer blir tilsatt. Holdbarheten til kaviaren er 90 dager hvis den oppbevares ved en temperatur på 0-3°C.
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Italia, San Pietro Mosezzo
Design og produksjon av anlegg og linjer for meieri- og næringsmiddelindustrien. Modning: salting, boring, salting, peeling; Porsjonering: med variabel vekt, med fast vekt, med tradisjonell kniv eller med ultralydkniv. Innpakking. Anlegg for sjøpinnsvin: fra rensing til åpning av sjøpinnvinen, automatisk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play