Frankrike, Lyon
MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ... Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk lønnso...
Portefølje (51)
Frankrike, Caudry
Designer og produsent av matstoffer for næringsmiddelindustrien, ved å etablere en serie tekniske stoffer for avrenning og modning av ost. Matfiltrerende stoffer. Osteduker. Tekniske stoffer for kontakt med mat. Tekniske stoffer for matbruk. Vi utvikler også en serie mattekstiler for bakerier, utstyr for heveplater, hevekluter for håndverksbakere, bakerduker, industrielle bakerduker. Skreddersydd ...
Portefølje (17)
Frankrike, Creissels
...Saltspreder på blokker eller gitter Jevn fordeling gjennom et saltgardin Koordineringen av salt doseringsrullen og fremdriften av blokkene på transportbåndet sikrer jevn salting.
Portefølje (45)
Frankrike, Vendin Le Vieil
Etablissementene Simon-Dutriaux, som ligger nær Lens i Pas-de-Calais, er resultatet av sammenslåingen av to selskaper; Simon, grunnlagt i 1886 og opprinnelig spesialisert på marinerte produkter, samt Dutriaux, grunnlagt i 1935 som fokuserte på røyking av fisk. Vi ble en del av Floridienne-gruppen i 2008. Denne belgiske gruppen er i dag en ledende aktør på europeisk og globalt nivå innen næringsmid...
Samsvarende produkter
Smørbar Tunfisk Salat 300g
Smørbar Tunfisk Salat 300g
Portefølje (1)
Frankrike, Nîmes
France Collectivités, som ligger nær Nîmes, er et selskap spesialisert på bymøbler og møbler for kommuner og bedrifter. Vårt team har over 10 års erfaring med kommuner, interkommunale fellesskap, offentlige og private administrasjoner, foreninger, skoler, ungdomsskoler, videregående skoler, sykehjem, samt selskaper innen offentlig arbeid og grøntanlegg. Vi tilbyr et komplett utvalg for å innrede d...
Frankrike, Thiais
EUROTECH CONCEPT er et selskap basert i Thiais som spesialiserer seg på eksport av utstyr til det afrikanske markedet. Takket være vår kunnskap om dette markedet, i tillegg til å hjelpe personer som ønsker å starte egen virksomhet, hjelper vi bedrifter med å øke sin konkurranseevne gjennom mekanisering. Vi leverer derfor til små og mellomstore bedrifter, samt industrielle aktører. Vi bidrar i en v...
Portefølje (82)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt • Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt • Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…) • Svor: skinker, svineknoker… FORPAKNING • Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg • Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg LAGRING • Fett: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Svor: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)
Frankrike, Longvic
... anbefales spesielt i storkjøkken (restauranter, kantiner osv.) for hygiene av gulv, vegger, dører, kjølerom, vogner, kjøleskap, benkeplater, utstyr... men også for desinfisering i landbruks- og næringsmiddelindustrien (meierier, salting, slakterier...). Dette produktet er tilpasset bruk i trykk-skumkanoner og skumkanoner, det produserer et veldig fint skum som gjør det mulig å se den behandlede overflaten og sikrer dermed rengjøring og desinfisering i samsvar med hygienestandardene i kjøkken og i landbruks- og næringsmiddelindustrien.
Portefølje (10)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
...Et ungt kaviar med en overraskende friskhet som avslører den naturlige smaken av lett saltede egg. Med en kort modning på 2 uker til 2 måneder. Takket være en ren salting, har det allerede utviklet aromaer av jod og fisk, samtidig som det beholder smaker av nøtter og hasselnøtt i ettersmaken. For å garantere dette produktet uten konserveringsmidler, pålegger vi en holdbarhetsdato på 2 måneder...
Portefølje (18)
Frankrike, LANGEAIS
...Lag av rustfritt stål, holder basene, utstyrt med utskiftbare plastføtter, for aldring, salting og tørking av hyller og er enkle å håndtere på våre vogner. Designet i et bredt spekter av farger, er plastføttene tilgjengelige individuelt for å forhindre skade på gulvet når man håndterer hyllens base. Bruk: Ostealdring Materialer: Rustfritt stål 304 og 316 Tilbehør: Bære vogn og matter Dimensjoner: - Alle størrelser av aldringshyller - Antall tråder: 25, 31, 41, 45 eller 51 - Tråddiameter: 2,4 mm...
Portefølje (68)
Frankrike, Durtal
... effektiv i vask og tiltalende med sitt design, hever den bildet av byen din. - Vask av alle typer overflater. - Avskraping med kaldt vann opptil 200 bar med CC1200 klokke. - Manuell kuppelarbeid CC600 for vanskelig tilgjengelige steder. - Utstyr for snørydding (saltspreder 1m3, frontskjær, omformbar plog, snøfreser, turbo-fres…). - Salting via vaske tanken. Kompakt bærer med...
Portefølje (26)
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Frankrike, Goussainville
... med forskrifter om hygiene og matsikkerhet: risting, salting, belging med forskjellige smaker og emballering. La deg friste av våre pistasjnøtter, mandler, cashewnøtter, peanøtter, rosiner, hasselnøtter, valnøtter, kokosnøtter, pekannøtter, macadamianøtter, sesamfrø, pinjekjerner, gresskarfrø og solsikkefrø, kikerter.... Orienco er garantien for å jobbe med en kvalitetsgrossist.
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produksjonsenheten ANTARTIC II INGRÉDIENTS ble opprettet i 2002 for å levere teknologiske blandinger til næringsmiddelindustrien: belægninger, salting (saltet produkter, kokt pølsemakeri, rå pølsemakeri, tørket pølsemakeri), geléer, marinader, sauser og sausbasis, aromaer, snacksaromaer, naturlige aromaer, krydderblandinger for pølser og merguez, kulinariske hjelpemidler, etniske produkter og et...
Frankrike, Marlenheim Cedex
... idriftsettelse og driftshjelp. Maskiner og resirkuleringsteknologier: så langt har HANTSCH satt i drift mer enn 500 maskiner som: hurtig- og langsomme knusere, tabulære eller overliggende omvendere, trommelsikter... Knusingsteknikker for vedlikehold av skoger. Vi presenterer et komplett utvalg av pålitelige utstyr: skogsknusere, beltedrevne maskiner, stubbegraver. Verktøybærende kjøretøy: snørydding, salting, slått, rydding, feiing, vanning, vask, håndtering, transport ...
... kjøttdeig, Dosering- og delingsmaskiner for industriell baking og Ismaskiner), SALTING (Injeksjonsmaskiner, Steakers, Kjøle- og saltemaskiner), TRYKKING (Vakuumpressere, Trykk- og bearbeidingslinjer, Pølseklippere og avkappere, Snøreverktøy), TERMISK BEHANDLING (Kokeceller, Damping, Tørking, Røking, Steking, Intensiv avkjøling, Steke- og koke-tunneler, Dampskap, Tørkemaskiner, Modningsrom...
Frankrike, Carentan
...Selskapet William & James ligger i Carentan i Normandie. Det er spesialisert på røyking av høykvalitets laks og ørret. Fra hele fisken til emballeringen av din røkte laks går det flere dager hvor det utføres en grundig utvelgelse, deretter kommer salting med tørrsalt, etterfulgt av røyking ved lav temperatur og til slutt skjæring av tynne skiver med kniv. Disse ulike trinnene sikrer kvaliteten på produktene fra William & James, som hviler på håndverkskunnskap (Label Maître Artisan), ferskhet og kvalitet på råvarene.
Frankrike, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, etablert i 1991, utvikler og produserer teknisk utstyr for slakting, skjæring, sliping, salting, ferdigretter, konservering og hygiene. Vi leverer utstyr for utvikling av prosesser i næringsmiddelindustrien, slik som: transportbånd, robotisering, skjæringsrom, komplette slaktekjeder, lufttransport, fileteringslinjer, bearbeiding, ferdigretter, hygieneutstyr, vaskeinstallasjoner, vaske...
Frankrike, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING er spesialisert i produksjon av saltemaskiner i alle former (injeksjon-nedsenking-massasje-vakuum osmose...) og termisk behandling (damp tørking-tørr og våt matlaging-røking varm eller kald...). Vi er spesialister på utstyr for kjøttproduksjon og salting som muliggjør transformasjon av matvarer som for eksempel: nuggets, kjøttboller, karbonader eller vårruller. Blant vårt utstyr...
Frankrike, Hoerdt
...kokeanlegg, røyking, steking, kjøling, atmosfæriske blandere, vakuumblandere, injektorer, skjærere, salting, røyking, dosering, blanding for kjøtt, fisk, ovner, tørkeskap, røykovner, kokere, emulgatorer for supper, sauser, majones, sennep, opphengssystemer og skrellere, porsjonerings- og skjæresystemer for pølser, formere, panering og stekeutstyr, frityrkokere, fryseanlegg, håndteringsutstyr, vaskemaskiner, vaske-tunneler.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, MAURON
...Armor Inox: familiebedrift etablert siden 1972. Vi er spesialister innen konstruksjon av løsninger for matlaging og nedkjøling, samt håndtering av skinker og ferdigretter. Røring, salting, tining, forming, matlaging/nedkjøling av skinker og ferdigretter, kryogen innpakking av IQF-produkter, pasteurisering, overføring og mating av skjæremaskiner, kontinuerlig matlaging/nedkjøling av produkter som...
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play