Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Italia, Anzio
MAISON DEL CELIACO er et merke fra et selskap godkjent av Helsedepartementet for produksjon av GLUTENFRIE matvarer innen konditori, gastronomi og pasta. Våre produksjonslinjer spenner fra FROSSEN til FERSK til TØRT. Produktene er håndlagde uten konserveringsmidler, og de har derfor ingen like når det gjelder smak og næringsverdi. MAISON DEL CELIACO er vårt registrerte varemerke og er også et...
Italia, Serradifalco
... kosthold. DEN ITALIENSKE TRADISJONEN Fersk pasta er ikke bare et symbol på det sicilianske og italienske kjøkkenet, men også et av de identifiserende og enhetlige elementene i en variert og til tider fragmentert folkelig kultur. Allsidig i oppskrifter og formater, åpner den et horisont av kulinariske muligheter som spenner fra enkelheten i tradisjonen til den kreative inspirasjonen fra moderne...
Tyskland, München
Frisk pasta-manufaktur for nudler laget av lokale urkornsorter som Oberkulmer rødhvete og emmer fullkorn. I vår manufaktur produserer vi også fersk pasta laget av Kamut, hvete og andre kornsorter. Det er viktig for oss å utnytte mangfoldet av råvarer og samtidig fokusere på regionale produkter og produsenter. Spesielt vårt mel kommer fra den eneste fortsatt malende møllen i München, Hofbräuhaus...
Tyrkia, Istanbul
Eksport av førsteklasses fersk avokado, fersk oliven og sitron som er dyrket i vår egen hage i Alanya, Antalya Tyrkia. Vårt team består av fagfolk som er spesialister innen sitt felt. Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.
Italia, Padova
Å lage en utmerket glutenfri pasta er en utfordring og et engasjement som krever tålmodighet og dedikasjon. Vi driver med produksjon og handel av glutenfrie produkter, fersk glutenfri pasta, tørr glutenfri pasta. Vår pasta er produsert i Italia, og våre meltyper er 100% italienske.
Italia, Volta Mantovana
Fersk pasta håndverksproduksjon...
Italia, Badia Calavena (verona)
... italienske halvøya, også økologiske, for alle prisklasser, utvalg av lang og kort pasta, tomatsaus, hermetiske tomater, også økologiske, belgfrukter, fersk trøffel eller sauser, sjokolade og beslektede produkter, julekurver med typiske produkter fra italiensk gastronomi. Vi distribuerer også eksklusiv cannabisolje med kun CBD i henhold til italienske og europeiske forskrifter i konsentrasjoner på 5/10...
Italia, Follonica
...I hjertet av Toscana tilbyr Pastificio Lettieri en unik og uforlignelig pasta. Vi har alltid vært engasjert i å finne tradisjonelle og ekte smaker, og vi har klart å finne måten å BEVARE SMAKEN AV DEN GAMLE OG EKTESPASTEN "SOM DEN BLE LAGET HJEMME". Vår pasta er umulig å skille fra fersk pasta. Den er produsert håndverksmessig med tradisjonelle og nedarvede metoder, tørking i over 70 timer, bronseformet og 100% italiensk hvete med en dedikert linje av 100% toskansk hvete.
Portefølje (3)
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Belgia, Zemst
...Belgiske ostetyper, utenlandske ostetyper, melk og fløte, egg og derivater, yoghurt og pudding. Kulinær: ferdigretter, fersk pasta, kulinariske oppvarmingssauser, forkokt kjøtt og fjærfe. Salater og sauser: smørbare salater, måltidssalater, majones og derivater, dressinger. Aperitiff snacks: oliven, tapas, butterdeig snacks. Fisk og skalldyr: røkt fisk, ferske reker, fiske-terriner. Ultra fersk: fjærfe, vaskede og skivede grønnsaker, grønnsaker i bulk, grønnsakssalater, ferske fruktsalater, fersk fruktjuice...
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Vi presenterer RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, med fersk pasta, pizza, svarte trøfler og pølser fra Umbria, risotto, escalope og hjemmelagde desserter, og for å avslutte en god IZZO-kaffe fra Napoli og en hjemmelaget limoncello. Kokken Sergio Crivelli ble født i Spoleto, anerkjent over hele verden som et gastronomisk sentrum, har bodd i Assisi og har vært innom flere italienske byer som...
Italia, Parma
... på råvarene nøye utvalgt av kokk Davide. For spesielle anledninger eller for din daglige matlaging, en spesiell og kontinuerlig oppdatert utvalg av fersk pasta, typiske produkter og utvalgte viner samt våre håndlagde søtsaker. SHOP og frakt over hele Italia. Menyen er sesongbasert, og ved hver menyendring er det avgjørende å få hjelp fra de unge medarbeiderne som i mange år har fulgt Davide i denne lidenskapen. All pasta, strengt hjemmelaget, kommer fra de dyktige hendene til det kvinnelige sentrum av kjøkkenet. Besøk vår nettbutikk: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italia, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produserer fersk pasta av høy kvalitet, laget av nøye utvalgte råvarer og håndverksmessige prosesser kombinert med teknologisk innovasjon. I tillegg til produksjonsanlegget er det utviklet et testområde hvor kvaliteten på de nye pastatypeene blir verifisert for å sikre at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den beste bekreftelsen på kvaliteten til Gaetarelli fersk pasta er våre kunder; i tillegg til prestisjetunge hoteller og stor distribusjon har også viktige flyselskaper valgt produktene våre for å sikre sine passasjerer et måltid av høy kvalitet.
Italia, Pieve Emanuele
Siden 1970 har vi vært til stede på det europeiske markedet som produsenter av gnocchi og fersk pasta, pakket i beskyttende atmosfære med en holdbarhet på 90 dager, eller fryst med en holdbarhet på 1 år. Våre produkter har emballasje som tilfredsstiller alle krav, både for detaljhandel og storhusholdning (pakker fra 250 til 3000 gram). Produksjonen skjer med bruk av råvarer fra økologisk landbruk. Vårt sertifiseringsorgan er CCPB i Bologna. Vi er sertifisert ISO 9001: 2008 og snart BRC og IFS.
Luxembourg, Luxembourg
Pastificio Bolognese lager fersk pasta og inviterer deg til å smake på den i restauranten sin eller i cateringbutikken. Restauranten er spesielt ideell for familiefester og andre banketter. I tillegg tilbyr Pastificio Bolognese også levering av kalde retter for et minimum av 10 retter eller varme retter om kvelden for et minimum av 25 retter.
Tyrkia, Ankara
Vi eksporterer alle typer fersk frukt og grønnsaker som epler, pærer, druer, løk, kiwi, gulrøtter, tørket frukt som aprikoser, fiken, druer, frosne matvarer, kylling, fisk, grunnleggende matvarer, sukker, salt, tomatpuré, olje, pasta, mel, hyllerevarer, kaker, kjeks, sjokolade, melk, vann, brus, rengjøringsprodukter, verktøy, medisinsk utstyr og apparater, legemidler, vitaminer, sykehusmaterialer...
Spania, Vigo
... fotobioreaktorer. Vi utfører skalerte kulturer og tilbyr biomasse av mikroalger både i fersk pasta og i frysetørket form, avhengig av kundens behov. Samarbeid med andre selskaper og organisasjoner i FoU-prosjekter (lokale, nasjonale og internasjonale).
Nederland, Slenaken
...Gasterij Berg en Dal er et koselig familiehotell som ligger i hjertet av Slenaken, bestående av 11 enkle, pene dobbeltrom med dusj og toalett, samt 5 dobbeltrom med dusj og toalett i gangen. I restauranten/kafeen kan du nyte en deilig fersk pizza, pasta, salat eller en fisk- eller kjøttrett fra vår kullgrill. Selvfølgelig står vår kjente hjemmelagde ‘Schnitzel Berg en Dal’ fortsatt på menyen. Du er også hjertelig velkommen til å nyte en kopp kaffe, øl, vin, cocktail eller et annet valg fra vårt omfattende drikkemeny!
Italia, Paderno Dugnano
... atmosfære, vakuummaskiner for glass med twist-off-system, volumetriske doseringsmaskiner, forsegler for polyetylenpapir. I dag har RotoPack kunder over hele verden, blant bedrifter i meieriindustrien, samt innen fersk pasta, kjøtt, ferdigretter osv., og er i stand til å tilby løsninger til hele verdikjeden: fra produsent til forhandler.
... våre steinmalte mel, fersk og tørr økologisk pasta - Bearbeidet i vårt BioLaboratorio, i Podere Le Casacce - små kikerter fra Chianti - små varierte linser - spelt og perlet bygg - ristet bygg på ved - avskallet hirse - mel av korn og belgfrukter malt på stein - frokostblandinger - toskanske supper - Turistovernatting: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våre 2 gårder i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistovernatting i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i gårdsbutikken, Podere le Casacce - For våre gjester: måltider med våre økologiske produkter.
Italia, Sant'elpidio a Mare
... sardinisk rase og omtrent 650 geiter av maltesisk og sardinisk rase. La Prestigio Italiano, basert på sin erfaring og kunnskap om gastronomisektoren, søker, velger og produserer i dag de utmerkelsene som noen ganger blir glemt. De fremmer også de innovative kulinariske forslagene fra italiensk kreativitet. I dag velger, produserer og markedsfører La Prestigio Italiano ost, fersk pasta, tørr pasta, olje og vin... Alt fra sine egne jorder og laboratorier. Alt er håndverksmessig produsert. Bare for å la folk smake både tradisjonens og den kulinariske oppfinnelsens smak som har preget.
Nederland, Nuenen
...DekeukenvanElise er spesialisert i fersk italiensk catering. Vi fokuserer på 4 kategorier. Småretter, lunsj, varm pasta og drikke. Småretter er deilige, nybakte "Happas" for enhver anledning som; bryllup, bursdag, jubileum, bedriftsarrangement, møte, gjenforening, babyshower eller en kaffebord. Disse smårettene vil vi sette sammen etter dine ønsker. Som lunsj tilbyr vi italienske; smørbrød, wraps og salater. De varme italienske pastarettene vi tilbyr er; risotto, penne og gnocchi. For å gjøre det komplett kan vi også sørge for drikke og eventuelt andre tilbehør.
Italia, Molina Di Malo
Avancini Spa, grunnlagt i 1963, har vært aktiv innen matmaskiner siden 1963. Selskapet er spesialisert på produksjon av spiralblandere med ulike kapasiteter, planetblandere og maskiner for fersk pasta, for å imøtekomme behovene i bransjene for baking, konditori, restaurantdrift og catering.
Spania, Madrid
... Brancaleone; håndverksmessig tradisjon, respekt for råvarene og modernitet. Respekt for miljøet er en av våre pilarer, og derfor lager vi mange av våre pastaer kun med økologiske produkter og egg fra frittgående høner. All vår pasta er laget med italiensk semule av høy kvalitet, fra de beste møllene i Italia, egg fra frittgående høner og ved å bruke de beste råvarene. Italiensk fersk pasta av høy...
Italia, Termoli
ESPERIENZA Planet Chef er det online referansepunktet for profesjonelle innen restaurantbransjen, online siden 2008. KVALITET Maskiner for fersk pasta, utstyr for pizzerier, konditorier, barer, restauranter og hoteller. Stol på Planet Chef, et merke som garanterer kvaliteten på produktene fra de beste merkene. PÅLITELIGHET Hos Planet Chef finner du påliteligheten i leveranser og bekvemmeligheten av å motta alt det profesjonelle utstyret til kjøkkenet ditt rett hjem.
San Tommaso er en samling av gastronomiske spesialiteter med karakteristiske smaker fra den abruzziske matkulturen. Den ble opprettet med mål om å gjenopprette de gamle regionale oppskriftene, i samarbeid med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyr San Tommaso Specialità Alimentari et bredt utvalg av typiske regionale produkter som fersk og tørr pasta, sauser og patéer, spekemat og oster...
Italia, GENOVA
Kurs for nybegynnere og profesjonelle som ønsker å starte produksjon av fersk pasta i butikker, verksteder, restauranter og hoteller. Våre kurs holdes ikke i et anonymt klasserom, men i et ekte fungerende laboratorium, slik at man kan lære de reelle produksjonsteknikkene. Våre lærere er erfarne fagfolk i bransjen som har samarbeidet med oss om oppstart av butikker og verksteder for fersk pasta over hele verden.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play