Italia, Salsomaggiore
... utvalg av varer, både for detaljhandel og Horeca. Omfanget av vårt arbeid er konstant innovasjonssøk, men med respekt for tradisjonen; i dag er vårt selskap en unik enhet i det italienske panoramaet med et høyt spesialiseringsinnhold innen to tradisjonelle italienske markedsegmenter: fersk pasta og spekemat.
Italia, Olbia
Sa Busa Food produserer fersk og frossen håndlaget pasta. Selskapet ble grunnlagt i 1982 og produserer tørre bakverk, hovedsakelig basert på tørket og dehydrert frukt. Det har sitt hovedkontor i Olbia og har et team av produksjonseksperter med 40 års erfaring. Produktene er nøye utvalgt og bearbeidet for å tilby mykhet, duft og høy grad av kundetilfredshet. De beholder sine kvaliteter både under...
... delikatessene, men hele året strømmer entusiaster til delikatessebutikken som dufter av Périgord-regionens terroir. Under sine reiser har Patrice Gauvry også brakt med seg fersk pasta, pølser og risotto med hvit trøffel fra Italia, te fra Russland, Kusmi-te, tidligere leverandør til Tsarens hoff, krydder fra hele verden og selvfølgelig belgisk sjokolade... en variasjon som gjør Comptoir du Périgord...
Spania, Leon
Pizzeria i León, autentisk italiensk mat og spesialitet på hjemmelaget fersk pasta. Nå også med levering, vi venter på deg eller vi tar det med til deg. Kom og prøv våre pizzaer til beste pris.
Bulgaria, Sofia
Den italienske Bolognese-kjøkkenet representeres i verden av to unge menn med bolognesiske røtter. Håndverkskjøkkenet representerer best ideen om sunn og ekte mat, fordi det er rikt både på smaker og farger. Markedet for fersk pasta og høykvalitets håndverksbakervarer begynner å få en bredere utvikling og en global etterspørsel. I dag søker folk stadig mer kvalitet. Takket være vår idé kan man få...
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin, ekstra jomfruolivenolje, mel, småkaker ..... det beste fra made in Italy...
Portefølje (10)
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Tyrkia, Mersin
Vi, MEDMER, leverer mat- og drikkevarer som raffinert solsikkeolje, raffinert hvitt sukker, 1121 Basmati-ris, pasta, hermetiske grønnsaker, fruktjuice, fermentert gulrotjuice, eddik, lemonade, sitronsaus, granateplesaus, frossen og fersk havabbor. Vi leverer også plast råmaterialer og rustfritt stål. MERTAT er et registrert varemerke av MEDMER. For mer informasjon, vennligst besøk www.mertat.com eller www.medmer.com.tr...
Italia, San Giovanni In Persiceto
Fersk pasta...
Østerrike, Lebring
Stangl pasta lages fersk daglig med det beste durumhvete, pasteuriserte tørkede egg og vann. Kontinuerlig overvåking av Stangl-nudler sikrer topp kvalitet til enhver tid.
Portefølje (8)
Italia, Bedonia
Fersk pasta, gastronomi, søte og salte kaker...
Produksjon av fersk pasta spesialitet Trofie...
Tyrkia, Esenyurt
... • Melke- og meieriprodukter • FMCG mat- og drikkevarer • Vin og øl • Kjøtt- og delikatesseprodukter • Fersk, frossen, hermetisk mat, frukt og grønnsaker • Pasjonsfruktjuice, iskrem, te og kaffe • Tørket frukt og nøtter • Korn, belgfrukter og pasta • Matingredienser og mysepulver Ser frem til å få deres positive svar snart. Med vennlig hilsen, Onur Göksel Landsjef, Vosporos Co. Kontor : +90 212 809 07 17 Mobil : +90 532 460 53 88 (24/7 - WhatsApp) Skype : Onur Göksel Linkedin : www.linkedin.com/in/onur-göksel-549119b3 E-post : onur@vosporos.com.tr...
Produksjon av fersk, håndlaget pasta med 100 % råvarer fra Andalucía, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, fylte pastaer, spaghetti, gnocchi, cannelloni, lasagne, pizzabunner, empanada-deig, tilpasset pasta, kreativ pasta, økologisk pasta, fullkornspasta, speltpasta, pasta for vegetarianere, pasta for veganere........... Levering over hele landet. Våre produkter er laget utelukkende av andalusiske råvarer, noe som sikrer kvaliteten og ferskheten.
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
Spania, Palma De Mallorca
Vi er importører av italienske matvarer til hele Spania. Frosne: fersk pasta, forkokt pasta, ferdigretter, pizza, iskrem, dessert, og mye mer; balsamicoeddik, ekstra virgin olje, regional vin fra Italia, mozzarella, oster, og mye mer. Vi retter oss mot Ho.Re.Ca. og GDO.
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Canelli
Produksjon av Fersk Pasta...
Slovenia, Miren
Vårt selskap produserer fersk og tørr pasta av høy kvalitet, laget med durumhvete, fullkornsspelt, brent hvete, fullkornsemule og bokhvete. I vår produksjonsprosess bruker vi ikke egg, konserveringsmidler eller noen former for tilsetningsstoffer, så vår pasta kan konsumeres av personer med eggintoleranse, vegetarianere eller de som følger en sunn og balansert livsstil. Vi har også en gourmetlinje...
Italia, Castiglione Dei Pepoli
Produksjon av Fersk Pasta...
...Pasta Fresca la Madia ligger i Pesaro i Via Casella 10, område. Vårt selskap er spesialisert på fersk pasta, gastronomi, rotisserie, piadineria. Besøk vår nettside: http://www.pastafrescalamadiapesaro.it/. Følg vår Facebook-side: https://www.facebook.com/La-Madia-pasta-fresca-312674575603762/?fref=ts. For eventuelle spørsmål og informasjon, ring oss på nummer: 07211790148...
Italia, Rivalta Di Torino
Fersk og pakket produkt...
Italia, Canonica d'Adda
Selskapet, som ligger i Canonica d’Adda i Nord-Italia mellom Milano og Bergamo, har vært på markedet i over 50 år og ledes av den tredje generasjonen av Lombardini-familien. Produksjon av fersk og frossen pasta samt ferdigretter.
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Laboratorium for økologisk fersk pasta (familiedrevet håndverk). Vi produserer daglig med økologiske semoler og sertifiserte økologiske egg. Vi har også vår egen sertifisering for produksjonsprosessen, utstedt av ICEA. Vi er den økologiske operatøren G2091. Vi tilbyr også online bestilling med hjemlevering. Vårt pastafabrikk har over 40 års erfaring.
Polen, Niechorze
... fisk rett fra båten, pizza fra ovnen, fisk tilberedt på pannen, indrefilet stekt på stein, samt supper, salater og pasta. Vi har et bredt utvalg av vin og andre drikkevarer. Først og fremst, kom innom oss hvis du leter etter et sted med en hyggelig atmosfære og god mat, vi ønsker deg velkommen!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play