...Den attraktivt utformede hylleselv-pakningen er enkel å håndtere, da lokket laget av bølgepapp enkelt kan settes inn i emballasjen. Kantene foran kan trykkes inn for å hindre at de skrå produktene faller ut. Gullfoliepr präging og fargerik trykk på innsiden viser frem fersk pasta i kjøleseksjonen.
Portefølje (91)
...Julehøytiden er tid for Stollen. For at den deilige kaken skal holde seg fersk lenge, bør den oppbevares i en OPP-foliepose. Også Baumkuchen, småkaker, pasta, brød, tørket frukt, krydder eller belgfrukter kan pakkes på best mulig måte. Denne høykvalitets matemballasjen kan lages av forskjellige folier, men den mest brukte er biaxialt strekt PP-folie (OPP). En passende folieforedling, som...
Portefølje (9)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Tyskland, Wiesbaden
...Ingen brudd, ingen lim... Vår NOglla Pasta imponerer med smaken og minner om fersk pasta. Med 4bar gjennom bronseform Ingredienser: Maismel, Risemel, Kildevann VPE Conchigilie 12VPE = 1 kartong Rigatoni 12VPE = 1 kartong Spaghetti 36VPE = 1 kartong Stelline 33VPE = 1 kartong Tagiolini 11VPE = 1 kartong vegan glutenfri: hvete-fri...
Samsvarende produkter
glutenfri pasta
glutenfri pasta
Andre produkter
Chia Brød
Chia Brød
Portefølje (4)
Spania, Picassent
...Melkeprodukter og derivater (Kondensmelk. Kuh-melk. Soyamelk. Plantebasert melk...) Belgfrukter (Bønner. Kikerter. Linser...) Edelmetaller (Stål. Aluminium. Kobber. Kobberkater. Stenger...) Fisk og sjømat (Tunfisk. Reker. Frossen fisk. Laks...) Olje og derivater. Organiske og uorganiske kjemikalier (Sitronsyre. Alkohol. Bikarbonat. Etanol. Metanol...) Frø (Gresskar. Bygg. Løk. Solsikke. Erter...). Tomat (Fersk. Pasta...)...
Portefølje (1)
Storbritannia, Dallas, TX, USA
...Vi er en uformell-gourmet italiensk restaurant som serverer ferske, håndlagde pastaretter, forretter og desserter. Vi ønsker at alle skal oppleve hvordan vi spiser pasta og italiensk mat hjemme: fersk og autentisk mat, laget fra bunnen av hver dag, til en rimelig pris.
Portefølje (1)
Østerrike, Behamberg
...Å tilby det beste innen dette området er ikke enkelt – men det er mulig: Knödel – Schnitzel – Kyllingdeler – Krydder – Te og kaffe – Pellets – Plastgranulat – Pasta – Væsker – Rundstykker og annet småbakst (fersk eller som deigfrosset) Tilførsel: Snekkendosering – Vekter – Kamerazeller – Båndtransportører – Flere hodevekter – Pumper – Volumdosering...
Portefølje (9)
Italia, Albanella
Kjærligheten til Italia og dens store kulinariske tradisjon kommer til uttrykk i et rikt og grundig utvalg av gastronomiske spesialiteter fra vårt land. De beste ostene, de mest anerkjente spekematene, oljene, vinene og de søte og sure eddikene, Pasta, både tørr og fersk, dronningen av middelhavsdietten, helt frem til Mozzarella di Bufala Campana som vil vinne dere over med sin delikate smak. Et...
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Tyskland, Troisdorf
Mosna produserer fersk pasta med og uten fyll. Fra Fiorelli til Rigatoni og fra Tortelloni til Fettuccini, tilbyr vi et dusin forskjellige pastatyper.
Hellas, Katerini
... middelhavssmaker, uten konserveringsmidler), enkel (tilberedningstid 3 minutter, ingen forberedelse nødvendig), velsmakende og attraktiv (kombinasjon av smaker/variasjon av farger) samt kreativ rett. Slipp fantasien løs og opplev en unik smaksopplevelse med våre produkter. (Fersk pasta med fyll som Tortelloni, Ravioli eller bare fersk pasta som Tagliolini)...
Frankrike, Menton
...Vi har vært etablert siden august 2013, og vårt fag er produksjon av fersk pasta i piemontesisk stil og salg av utmerkede produkter fra vårt område, som AOP-oster, hvit trøffel fra Alba, IGP-hasselnøtter og mange andre delikatesser. Vår verksted gir mulighet til å se produksjonen av vår pasta direkte, og vi er en del av "ART & DÉLICES"-programmet fra Chambre des Métiers des Alpes Maritimes, som...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene...
Tyskland, Berlin
Produksjon av fersk pasta og dypfryst fersk pasta produkter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fylte Gnocchi, håndlagde fylte pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Fersk pasta av høy kvalitet. Vi produserer eksklusiv pasta med de beste ingrediensene og spesielle produksjonsmetoder.
Storbritannia, Norwich
... og egner seg for alle matapplikasjoner, fra hermetikk, fersk, romtemperert til frossen. Vi tilbyr en rekke innovative løsninger, fra hurtigkokende og kokefri pasta som kun trenger vann for å hydrere. Denne pastaen er ideell for snacks på farten. Vår toppmoderne pasta-fabrikk i Norwich er BRC grad A akkreditert og gir deg de høyeste nivåene av kvalitet, innovasjon og service. Snack Pellets - Vår...
Portefølje (1)
... håndverk, gjør det mulig å lage pasta av høy kvalitet, tørket sakte for å bevare deres ernæringsmessige fordeler. Vi tilbyr pasta uten egg eller med egg, smaksatt med mer enn 20 forskjellige smaker (tomat, basilikum, piment d'Espelette, gulrot…). Vi tilbyr fersk pasta på bestilling og tørr pasta, tilgjengelig i 9 unike former (coquillettes, fusilli, tagliatelle, nudler...). Våre produkter er pakket...
Portefølje (43)
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Belgia, Liège
ALDENTO: det er kombinasjonen av fersk pasta og protein av animalsk opprinnelse. ALDENTO, grunnlaget for et sunt og balansert måltid: Et kostholdsalternativ, enkelt å integrere i hverdagen. Raskt å tilberede og miljøvennlig. Nøye utvalgte ingredienser: Økologiske egg, økologisk durumhvete semule, mel fra Tenebrio Molitor (melorm) som kun er fôret med økologiske planter. Aldento, en løsning for å variere kostholdet ditt: Familien, storkjøkken, omsorgsboliger, restauranter, idrettsutøvere, ...
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
Frankrike, Liergues
Grunnlagt i 1997, er Cinque Terre Concetti spesialisert innen utstyr, komplett innredning, opplæring og rådgivning innen italiensk restaurantdrift. Vårt selskap tilbyr et bredt utvalg av maskiner for fersk pasta (pressere, raviolamaskiner, gnocchi-maskiner og kombinasjoner), alt nødvendig utstyr for koking av pasta, pizza samt kvalitetsmatprodukter laget i Italia (pastasauser, risotto...). Cinque Terre Concetti har også et godkjent opplæringssenter for italiensk matlaging.
Belgia, Herstal
Produsent av fersk pasta og halvferdige produkter basert på fersk pasta. Vi tilbyr et stort utvalg av produkter i våre forskjellige serier: lange pastaer (tagliatelle, papardelle, spaghetti, lasagneplater,…), korte pastaer (penne, rigatoni, spirelli,…), lasagneplater (til fremstilling av lasagne, cannelloni eller ruller), fylte pastaer (laks tortelloni, ricotta ravioli, kjøtt capelletti, girasoli...
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eier Cav. Aldo Cozzi, har i flere år vært i toppen av det nasjonale og internasjonale markedet for bygging og salg av maskiner for kort og lang pasta, fersk, tørr, pastorisert, frossen og beslektede produkter som Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, osv., samt spesielle og typiske produkter, også ved bruk av spesialmaskiner. Hos våre lokaler kan...
Belgia, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat er et håndverksverksted for fersk pasta laget av durumhvete: 27 forskjellige modeller (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni lange 28 til 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli, tagliardi, tubetti rigate) tilbys naturell, men også i forskjellige farger: rød – tomat, grønn – spinat, gul – safran, bordeaux – rødbete, svart – blekkfisk, totalt ikke mindre enn 162 muligheter for fersk pasta.
Spania, Aguimes-Las Palmas
... den nyeste teknologien og fasilitetene for produksjon av fersk pasta, samt forsyning og distribusjon av den første ferskpasta-fabrikken i Spania, med markedsføring og distribusjon av tjenester og produkter både på den iberiske halvøy og i Europa.
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Latina
...Vi er et import- og eksportfirma, og vår virksomhet er å utvikle og spre matvareekspertise i verden av 100% Made in Italy. _/..Tørr pasta | kort pasta | lang pasta | fersk pasta | Matvarer | Hermetiske tomater også amerikanske formater | tomatsaus | konserver | vin fra Lazio, moscato fra Terracina | Nero d'Avola vin fra Sicilia | Kaffe, Kakao | eksotisk frukt | tørket frukt | fersk frukt...
Italia, Imperia
I Sognatori er en restaurant i Imperia, ved sjøpromenaden. Lunsj og middag med sjømat laget av førsteklasses produkter. Hjemmelaget pasta, alltid fersk fisk. Fantastisk uteservering ved sjøen hvor du kan nyte retter fra den liguriske tradisjonen med et preg av siciliansk matlaging. A la carte-meny og ukentlige spesialretter som endres avhengig av hvilke råvarer som er tilgjengelige i sesongen. Hyggelig personale som er klare til å imøtekomme dine behov, I Sognatori er en restaurant perfekt for familier, par og vennegjenger.
Italia, Benevento
... overgangen, har arvingene, som også er forvaltere av denne pastatradisjonen, lagt til den tradisjonelle og anerkjente produksjonen av klassisk pasta, den spesielle forfatterpastaen fra "Cavalier Vincenzo®", en utvalg av spesielle formater typiske for Campania. Til denne innovasjonen kommer den ettertraktede produksjonen av fersk pasta pakket med fargene til det gamle familiebedriften. I noen år har...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play