Spania, Picassent
...Melkeprodukter og derivater (Kondensmelk. Kuh-melk. Soyamelk. Plantebasert melk...) Belgfrukter (Bønner. Kikerter. Linser...) Edelmetaller (Stål. Aluminium. Kobber. Kobberkater. Stenger...) Fisk og sjømat (Tunfisk. Reker. Frossen fisk. Laks...) Olje og derivater. Organiske og uorganiske kjemikalier (Sitronsyre. Alkohol. Bikarbonat. Etanol. Metanol...) Frø (Gresskar. Bygg. Løk. Solsikke. Erter...). Tomat (Fersk. Pasta...)...
Portefølje (1)
Østerrike, Behamberg
...Å tilby det beste innen dette området er ikke enkelt – men det er mulig: Knödel – Schnitzel – Kyllingdeler – Krydder – Te og kaffe – Pellets – Plastgranulat – Pasta – Væsker – Rundstykker og annet småbakst (fersk eller som deigfrosset) Tilførsel: Snekkendosering – Vekter – Kamerazeller – Båndtransportører – Flere hodevekter – Pumper – Volumdosering...
Portefølje (9)
Italia, Albanella
Kjærligheten til Italia og dens store kulinariske tradisjon kommer til uttrykk i et rikt og grundig utvalg av gastronomiske spesialiteter fra vårt land. De beste ostene, de mest anerkjente spekematene, oljene, vinene og de søte og sure eddikene, Pasta, både tørr og fersk, dronningen av middelhavsdietten, helt frem til Mozzarella di Bufala Campana som vil vinne dere over med sin delikate smak. Et...
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene...
Hellas, Katerini
... middelhavssmaker, uten konserveringsmidler), enkel (tilberedningstid 3 minutter, ingen forberedelse nødvendig), velsmakende og attraktiv (kombinasjon av smaker/variasjon av farger) samt kreativ rett. Slipp fantasien løs og opplev en unik smaksopplevelse med våre produkter. (Fersk pasta med fyll som Tortelloni, Ravioli eller bare fersk pasta som Tagliolini)...
Frankrike, Menton
...Vi har vært etablert siden august 2013, og vårt fag er produksjon av fersk pasta i piemontesisk stil og salg av utmerkede produkter fra vårt område, som AOP-oster, hvit trøffel fra Alba, IGP-hasselnøtter og mange andre delikatesser. Vår verksted gir mulighet til å se produksjonen av vår pasta direkte, og vi er en del av "ART & DÉLICES"-programmet fra Chambre des Métiers des Alpes Maritimes, som...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Tyskland, Berlin
Produksjon av fersk pasta og dypfryst fersk pasta produkter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fylte Gnocchi, håndlagde fylte pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Fersk pasta av høy kvalitet. Vi produserer eksklusiv pasta med de beste ingrediensene og spesielle produksjonsmetoder.
... håndverk, gjør det mulig å lage pasta av høy kvalitet, tørket sakte for å bevare deres ernæringsmessige fordeler. Vi tilbyr pasta uten egg eller med egg, smaksatt med mer enn 20 forskjellige smaker (tomat, basilikum, piment d'Espelette, gulrot…). Vi tilbyr fersk pasta på bestilling og tørr pasta, tilgjengelig i 9 unike former (coquillettes, fusilli, tagliatelle, nudler...). Våre produkter er pakket...
Portefølje (43)
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
Frankrike, Liergues
Grunnlagt i 1997, er Cinque Terre Concetti spesialisert innen utstyr, komplett innredning, opplæring og rådgivning innen italiensk restaurantdrift. Vårt selskap tilbyr et bredt utvalg av maskiner for fersk pasta (pressere, raviolamaskiner, gnocchi-maskiner og kombinasjoner), alt nødvendig utstyr for koking av pasta, pizza samt kvalitetsmatprodukter laget i Italia (pastasauser, risotto...). Cinque Terre Concetti har også et godkjent opplæringssenter for italiensk matlaging.
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eier Cav. Aldo Cozzi, har i flere år vært i toppen av det nasjonale og internasjonale markedet for bygging og salg av maskiner for kort og lang pasta, fersk, tørr, pastorisert, frossen og beslektede produkter som Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, osv., samt spesielle og typiske produkter, også ved bruk av spesialmaskiner. Hos våre lokaler kan...
Belgia, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat er et håndverksverksted for fersk pasta laget av durumhvete: 27 forskjellige modeller (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni lange 28 til 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli, tagliardi, tubetti rigate) tilbys naturell, men også i forskjellige farger: rød – tomat, grønn – spinat, gul – safran, bordeaux – rødbete, svart – blekkfisk, totalt ikke mindre enn 162 muligheter for fersk pasta.
Tyskland, Troisdorf
Mosna produserer fersk pasta med og uten fyll. Fra Fiorelli til Rigatoni og fra Tortelloni til Fettuccini, tilbyr vi et dusin forskjellige pastatyper.
Spania, Aguimes-Las Palmas
... den nyeste teknologien og fasilitetene for produksjon av fersk pasta, samt forsyning og distribusjon av den første ferskpasta-fabrikken i Spania, med markedsføring og distribusjon av tjenester og produkter både på den iberiske halvøy og i Europa.
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Benevento
... overgangen, har arvingene, som også er forvaltere av denne pastatradisjonen, lagt til den tradisjonelle og anerkjente produksjonen av klassisk pasta, den spesielle forfatterpastaen fra "Cavalier Vincenzo®", en utvalg av spesielle formater typiske for Campania. Til denne innovasjonen kommer den ettertraktede produksjonen av fersk pasta pakket med fargene til det gamle familiebedriften. I noen år har...
Østerrike, Lind Im Drautal
... års sertifisering etter IFS (International Food Standard - higher level). Kun strengt utvalgte naturlige ingredienser og råvarer blir nøye bearbeidet. I løpet av vår perfekt tilpassede produksjonskjede, blir Kärntner nudler sjokkfryst og maskinelt pakket. Dette gir deg en enkel og ukomplisert tilberedning på kort tid og garanterer en utmerket, fersk tilberedt smak. Med våre Kärntner nudelspecialiteter tilbyr vi deg et attraktivt dypfryst convenience-produkt. Smaksopplevelse på høyeste nivå.
Portefølje (11)
100% Italia International Trade tilbyr sine kunder et bredt utvalg av de beste produktene fra de italienske områdene: mozzarella di bufala D.O.P., bufallo- og melkoster, grønnsaker, sylteagurk, ekstra jomfruolivenolje D.O.P., trøfler fra Bagnoli, pasta fra Gragnano, fersk pasta, sjømat, hermetiske tomater, bakevarer, pizzaprodukter, spekemat, osv. Takket være en godt organisert logistikk og flerspråklig personale, kan kundene få tilgang til et omfattende katalog og motta varene en eller to ganger i uken over hele Europa, akkurat som i Italia.
Portefølje (9)
...-tallet, huser restauranten hvor menyene som tilbys er fra gården, og det produseres fersk pasta. Driften er familiedrevet, og har over 20 års erfaring innen turisme. Derfor er vi glade for å ønske dere velkommen og samarbeide med dere om reservasjoner som gir opplevelser for å utforske området, velvære, natur og dens smaker. Resortet har havutsikt, og rommene er utstyrt med aircondition som...
Portefølje (1)
Italia, Termoli
Produkter for profesjonell catering laget i Italia. Maskiner for fersk pasta, blandere og planetblandere, utstyr for pizzerier, rotisserier og konditorier, tilbehør. Profesjonell rådgivning.
Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
Tyrkia, Mersin
Fra fersk rød paprika lager vi: - den beste røde chilisausen, paprika pasta søt og sterk. Tilgjengelige størrelser: 5 kg, 10 kg, 120 kg. Opprinnelse: Tyrkia.
Spania, Fuente El Saz (madrid)
... serveringsbransjen, som nasjonale og importerte oster, grønnsaks- og fiskeprodukter, sauser, pålegg, fløte, smør, melkeprodukter, pasta, eggprodukter, grissini, patéer, mel, oregano og mange andre kvalitetsprodukter. For å tilby best mulig service, håndterer de logistikken direkte, og leverer produktene med egne midler som sikrer kontinuitet i kjølekjeden til enhver tid.
Italia, Gambasca
La Bernardi Formaggi er et familieeid selskap med høy kompetanse og tradisjon innen meieribransjen, som i tre generasjoner har drevet med engros handel av oster, spekemat, fersk pasta og, i de senere årene, også sjømat. I løpet av tiden har vi gradvis utvidet vårt sortiment, ved å velge kvalitetsprodukter og gastronomiske eksellens fra hele Italia. Dette inkluderer Parmigiano Reggiano, Grana...
Italia, Cassino ,
Nettbutikk for typiske italienske produkter: pølser, ost, tørket pasta, fersk pasta, fylte pasta. Levering med ekspressbud, betalings- og hentingmulighet hos vår korrespondent i Garmania, sikker online betaling, fornøyd eller pengene tilbake.
Italia, Bronte
DOSicily er det perfekte verktøyet for kommersielle aktiviteter som iskrembutikker, konditorier og restauranter, med en liste over halvfabrikata laget av pistasjnøtter og rene pastaer for tilberedning av fantastiske pistasjis, sicilianske granita med pistasjnøtter, pestoer og kremer av pistasjnøtter for fersk pasta og deilige fyllinger. Og hva med pistasjnøtten i alle sine former, i skall...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play