Frankrike, SILLANS LA CASCADE
Jeg er fransk produsent av safran. Min produksjon har vært i omstilling til økologisk siden 2011, og jeg samarbeider med sertifiseringstjenesten Bureau Veritas. Jeg tilbyr safran av kategori 1, samt mange forskjellige produkter laget av safran. Sirup, havsalt, syltetøy, parpaillon, alt er basert på safran. Min høst blir testet i laboratorium og oppfyller kategori 1 i henhold til standarden ISO 3632-1. Jeg selger også store mengder av crocus sativus-løk fra juni til august.
Belgia, Baudour
Vårt konsept: en blanding av vår produksjon av smør, kremost og iskrem, samt ferske produkter fra små produsenter og bønder som driver bærekraftig landbruk, og sesongens økologiske grønnsaker. Vi tilbyr et bredt utvalg, fra oster, fruktjuicer, syltetøy, honning, aperitiffer, te, andeterte, samt kosmetikk laget med eselmelk og mye mer... Ønsker du å gi en original gave, tilbyr vi gavepakker tilpasset din smak eller ditt budsjett.
... Canestrino, Costoluto Fiorentino, osv. Et stolt prosjekt for Centrale della Frutta er gjenopprettingen av den gamle druesorten Termarina, som har funnet et kommersielt marked gjennom salg av både hvite og svarte druer samt bearbeidede produkter, samt den røde ferskenen, en annen gammel innfødt variant som Centrale della Frutta har et prosjekt for å revitalisere. Søt og med den typiske røde fargen på fruktkjøttet som gjør den til et virkelig unikt produkt, er den utmerket for produksjon av syltetøy.
Belgia, Wépion
...Sapiluc ligger ved bredden av Meuse, i landsbyen Wépion i Belgia. Vi leverer førsteklasses juletre til våre nasjonale og internasjonale kunder. På våre marker dyrker vi "Den ekte jordbæren fra Wépion". Vi selger jordbærene våre engros og i småboder langs gatene i Wépion. Vi har også syltetøy, likør og en aperitiff i vårt sortiment. Alle disse produktene er laget på en håndverksmessig måte, basert på disse eksepsjonelle jordbærene.
Italia, San Giorgio Canavese (to)
produksjon og salg av DOCG-viner og bordviner, klassisk metode og brut musserende viner, passito, polenta og kjeks laget av gamle piemontesiske maissorter, honning, syltetøy og sauser laget av oss, sjokoladebiter med passito, produksjon av gavepakker og dåpsgaver, organisering av arrangementer for grupper og skoler, læringsgård...
Belgia, Ottignies
Vi er produsent av bær (jordbær, bringebær, bjørnebær, solbær, rips), grønne asparges og jorddekkede endiver i Ottignies. Vi selger utelukkende våre frukter og grønnsaker direkte fra gården. Vi tilbyr syltetøy, geléer, likører, sirup og eddik laget av oss. Vi har også produkter fra andre produsenter: foie gras fra Ferme de la Tour, Verger de la Chise, snegler fra l’Ourchet, Lisane og Pipi d’abeille.
... for det familieeide selskapet Agripantel, til FreshPlaza. Siden 1994 har Agripantel produsert omtrent 200 gastronomiske spesialiteter som er inspirert av den ekte sicilianske tradisjonen, spesielt fra Trapani-regionen. Den kontinuerlige jakten på ingredienser og de nøye gastronomiske kombinasjonene fra folketradisjonen er forutsetningen for å kvalifisere hele produksjonen. Katalogen kompletteres med sauser og dressinger, patéer og krydder, syltetøy og marmelader, samt tørket frukt med intens smak og uforvekslelig aroma.
Portefølje (7)
Tyrkia, Bursa
Vi er et selskap som produserer alle typer klem- og fyllingsmaskiner for hermetikk og emballering av fisk, grønnsaker, tørkede grønnsaker, frukt, tørket frukt, tomatpuré, pulverprodukter, flytende produkter, syltetøy osv. Vi har til og med maskiner laget etter kundens spesifikasjoner i form av spesialproduksjon.
Frankrike, Ars En Re
... suksessen umiddelbar! Historien om familien Heraudeau begynner da. I dag er det ikke mindre enn 60 produkter, syltetøy, fruktpastiller og sirup, som blir laget på en håndverksmessig måte av Françoise og hennes sønn Bertrand. Vår hemmelighet: en produksjon uten kjemikalier og uten konserveringsmidler!
Spania, Vigo
... redusere CO2-utslippene og det økologiske fotavtrykket til produktene våre. Våre moderne fasiliteter, utstyrt med den nyeste teknologien, gjør det mulig for oss å gjennomføre produksjonsprosesser som sikrer maksimal kvalitet og matsikkerhet for produktene våre. Galifresh er det registrerte varemerket for IV- og V-gammes produkter, laget av frukter, grønnsaker og rotgrønnsaker, med 100% naturlige planteingredienser, uten tilsetningsstoffer, uten laktose og uten gluten.
Portefølje (1)
Italia, Paternò
Fra lidenskapen for jorden, for de unike produktene den gir, tilbyr BRUNIA, etter å ha valgt de beste ingrediensene, deilige produkter laget med tradisjonelle oppskrifter fra siciliansk håndverk. Kvalitet er målet å strebe etter. I denne hensikt presenterer BRUNIA seg i dag for det store kundesegmentet, etter nøye å ha forsket på de beste teknologiske systemene som kan garantere eksepsjonelle...
Italia, Montecchia di Crosara
Cesarin velger ut og forvandler frukt til edle ingredienser for både industriell og håndverksmessig konditori for å produsere kandisert frukt, kandiserte kirsebær, fruktpuré, kandiserte produkter for bakervarer, konfektindustri, iskrem, kaker og iskrem. Fruktpuré er den nye serien av ferdige produkter laget av ferskplukket frukt. Den er ideell til forberedelse av sorbeter, iskrem, mousse og kaker...
Slovenia, Ljubljana
... sin sjanger, ettersom dadellikøren er den første i verden. Likør av aronia og dadler er naturlig laget av selve frukten og er ikke bløtlagt i andre brennevin. I tillegg til alkoholholdige produkter er vi også produsenter av førsteklasses og unike syltetøy. Vi har laget syltetøy av aronia som har en utmerket smak, og til tross for aroniaens bitterhet, er smaken utmerket. I tillegg har vi utviklet...
Spania, Sant Hipòlit De Voltregà
...Vi er en familiebedrift som ligger i provinsen Barcelona, etablert i 2014 for å tilby markedet for matvarer helt håndlagde og gourmetprodukter. Vi drives av en dynamisk, innovativ og solidarisk ånd. Vi satser på "hand made" produkter, helt håndlagde syltetøy uten bruk av noen former for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller fargestoffer. De er laget med en helt manuell prosess uten bruk...
Nederland, Nieuwegein
Vårt selskap har i mange år fokusert på håndverksmessig produksjon og distribusjon av blant annet syltetøy, sirup, fruktsaus, sennep og dressinger. I tillegg til å føre våre egne merker, produserer vi også våre produkter under Private Label for ulike aktører i Nederland og Belgia. Vi har vårt eget produksjonslokale. Her blir det laget ulike produkter på en tradisjonell måte, som syltetøy...
Frankrike, Roeschwoog
... og delikatesser for å lage de deilige Bredele: honning, syltetøy, mel, krydder, bakehjelpemidler, sukkerpasta, mandelpasta, matdekorasjoner, rispapir... - Og selvfølgelig alt utstyret til dine Bredele: mer enn 500 modeller av kakeformer, et komplett utvalg av former, plater, rammer, sirkler og redskaper for daglig baking. - Men også: leirformer fra Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terriner...), et utvalg av oppskriftbøker med alsaciske oppskrifter, osv.
Italia, S,egidio Alla V.
... deretter avkjølt naturlig. Alt selges i klassiske eller krydrede stenger. Sesongens syltetøy inneholder 75/80% frukt. Mange av produktene våre er glutenfrie og laktosefrie, og alle er uten konserveringsmidler eller kjemiske tilsetningsstoffer. Kvalitet og naturlighet er avgjørende faktorer i vår produksjonsfilosofi.
Italia, Cavriago
... råd om kombinasjoner med både søte og salte smaker. Smaken av produktene våre er utvalgt og laget for uvanlige kombinasjoner som fremhever de enkelte ingrediensene og blander dem til en ny opplevelse. Vår detaljhandelsforpakning er fargerik og godt utført; vi har også store størrelser for Ho.re.ca og spesielle mignon-utgaver som kan tilbys som gave eller bombonnière. Vi velger råvarene våre fra...
Belgia, Trois-Ponts
... du er utenfor tidens gang. Restaurantlokalet ønsker deg velkommen fra morgen av med frokostbuffet, hjemmelaget syltetøy, bakverk og yoghurt laget med omhu vil glede smaksløkene dine. Til lunsj og middag kan du vekke sansene dine med vår klassiske og lokale mat. A la carte eller rundt en meny utarbeidet av kokken, kan du nyte våre retter om vinteren ved peisen og i den vakre sesongen på terrassen. Restaurant med kapasitet til 50 personer.
Belgia, Ouffet
... laget 100% i Belgia, som for eksempel Liège-sirup, cuberdons, syltetøy, speculoos... Men også store belgiske merker som Côte d'Or, Galler, Lotus, Delacre, Meli, Mardesous, La William, Devos Lemmens... I tillegg publiserer vi fra tid til annen på vår GoodBelgium-nettside belgiske oppskrifter: fra de mest tradisjonelle til de mest originale, det vil være noe for enhver smak!
Frankrike, Loché
France of Gastronomy er en nettbutikk for salg og levering av delikatesser. Produktene som tilbys er laget av små franske og europeiske produsenter (Italia...), Kvalitet, håndverk, autentisitet og enkelhet er i fokus. Et bredt utvalg av produkter venter på deg på vår nettside, alle mer deilige enn de andre: terriner, syltetøy, viner, aperitiffer, foie gras... Du vil også oppdage våre gourmetkurver som kan tilpasses etter dine ønsker (kostnader, serier...). Kontakt oss for mer informasjon, vi vil gjerne svare deg... Vi sees snart.
Spania, Bulbuente (zaragoza)
Våre syltetøy er laget med frukt av førsteklasses kvalitet, vasket og skrelt for hånd én og én, kokt i vårt håndverksverksted med akkurat riktig mengde sukker og parfymerte med likører og krydder som gir en personlig og unik, dristig og annerledes vri.
Portugal, Lisboa
Vi er partnere med portugisiske produsenter av vin, olivenolje, syltetøy, søtsaker og likører, som er produsert og laget på en håndverksmessig måte, noe som gir produktene en utmerket kvalitet, i tillegg til all mattrygghet, i henhold til europeiske standarder og regler. Salg av gourmetprodukter. Eksportører av gourmetmatprodukter. Handel med matvarer, inkludert supper, pasta, ris, snacks, juice, melkedrikker og desserter. Vi søker representanter og distributører for våre merker i Sør-Amerika, helst i Brasil.
Belgia, Koersel
...Blueberry fields er en familiebedrift som spesialiserer seg på dyrking og bearbeiding av blåbær. Gjennom hele produksjonsprosessen står det å opprettholde og 'samarbeide' med naturen høyt på agendaen. Alle produkter er laget på en naturvennlig og håndverksmessig måte, og hele produktsortimentet (fra bær til juice, syltetøy, iskrem, osv.) kan bestilles via deres nettbutikk eller i butikken i...
Belgia, Ronquières
Landrifosse gården er hovedsakelig spesialisert på foie gras (rå lever og halvkokt lever). Den tilbyr også mulard andebryst, patéer (laget av svinekjøtt, kalv og andekjøtt), anderillettes, julesylte, confiterte andelår, confiterte gizzards, cassoulet, syltetøy (løk, sikori, sjalottløk, chutney), oster, honning, oljer, eddiker,…...
Frankrike, Marmande
Selskapet ST DALFOUR produserer mange fruktbaserte produkter, samt ferdigretter. 98 % av produksjonen eksporteres. Vår hovedprodukt er ST DALFOUR fruktdessert (syltetøy), 100 % laget av frukt, uten fargestoffer og konserveringsmidler, hvor den spesielle egenskapen er bruken av druesaft som søtningsmiddel.
Belgia, Wasseiges
Le Safran de Cotchia tilbyr deg safranbaserte produkter laget i våre verksteder: likører, sennep, eddik, sirup, grønn te, syltetøy,.... Pærer med safran-macarons fra Cotchia er laget av Jean Philippe Darcis, verdensberømt sjokoladekunstner. Og en belgisk spesialitet, pærer med safran-praliner, laget av sjokoladefabrikken du Haut Clocher (Rita Cosi).
Italia, Catania
... våre produkter blir laget for hånd, i tråd med de eldste metodene som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Å kjøpe produkter fra Oh my Sicily betyr å ha garantien for å motta det beste Sicilia har å tilby.
Tyrkia, Istanbul
... dominans når det gjelder produktutvalg med sine fargerike akide-sukker, dusinvis av lokum-varianter, sjokolader som gjør det vanskelig å velge, klassiske ezmeler, spesialmarcipan, deig- og melkebaserte søtsaker, syltetøy laget av ferske frukter, samt sjokolade og godteri designet for spesielle anledninger som bursdager, dåp, bryllup, nyttår og høytider. Şekerci Cafer Erol, som anser sine produkter...
Italia, Città Di Castello
... produkter i én bestilling: italienske spekemat, glutenfrie spekemat, syltetøy, honning, vin, mange trøffelprodukter, pesto, sauser, oster og mange flere. Ved å velge kvalitetsprodukter og sikre sporbarhet ved å velge produkter laget med utvalgte råvarer, hvor opprinnelsen er kjent, er vårt engasjement å alltid informere kunden om hva de kjøper på en transparent måte (allergener, opprinnelse, sertifiseringer). Besøk nettstedet http://www.italianfooddistribution.com...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play