Italia, Moio Della Civitella
...Konfekt er et søtt matprodukt laget ved å koke en eller flere typer frukt med sukker. I motsetning til syltetøy, som per definisjon kun er laget med sitrusfrukter, kan konfekt lages med alle typer frukt. Under produksjonsprosessen blir frukten kokt sammen med sukkeret til det oppnår en tykk og jevn konsistens.
Portefølje (16)
Italia, Guarene
... sikrer høy produktivitet. De to sidebarene med en lengde på 60 cm gjør det mulig å pakke flere poser samtidig (på en eller begge barene), noe som reduserer pakkingstiden. Det er imidlertid mulig å bruke den med en enkelt bar. DZ 600 2S pakkemaskinen brukes også til vakuumforsegling av glass med kremer, syltetøy osv.. Vakuumkammeret benytter spesifikke glatte omslag for vakuum. Vakuummaskiner...
Portefølje (379)
...Modnet ost laget av sauemelk. Den intense smaken er perfekt for å kombinere med spekemat, men også med syltetøy og konserver, spesielt de laget av bær, fiken og pærer.
Portefølje (54)
Italia, Canelli
...De pneumatiske volumetriske doseringsmaskinene i serie DV kan brukes til nøyaktig fylling av et bredt spekter av matprodukter (kremer, sauser, syltetøy, honning, yoghurt) eller ikke-aggressive kjemisk-kosmetiske produkter (kremer, smøremidler, rengjøringsmidler, flytende såpe, sjampo). De er laget av rustfritt stål og er utstyrt med et bordstativ eller en justerbar plattform og en støttekolonne...
Portefølje (111)
Italia, Monterosso Almo
...Vi produserer ekstra fruktsyltetøy laget av frukt vi dyrker selv (melocotogno) eller fra nærområdet, som (Feminello-sitron fra Siracusa - Navel-appelsin fra Siracusa - Jordbær fra Cassibile (SR) dyrket på friland - Plommer fra Monterosso Almo (RG) - Kiwi og epler fra Etna - Minimum 65% ren fruktpuré opp til 85%. Spesielt uten tilsetning av vann og direkte koking.
Portefølje (1)
Italia, S.spirito Di Bari
... d’Itria, nøye blandet med sukker og utsatt for en langsom koking.","4":"FIKENMARMELADE MED ROM OG SJOKOLADE\nLekkert fikenpuré laget av søte frukter plukket i de pugliesiske landskapene, nøye blandet med sukker, rom og sjokolade."}...
Portefølje (7)
Italia, Messina
...MARMELADE AV APPLE, SITRUS, MANDARINER, SITRONER, RØDE APPLE - Marmeladene av sitroner, appelsiner, mandariner, sitrusmix og røde appelsiner er laget med de beste sitrusfruktene fra Sicilia, kuttet i biter og bearbeidet med skallet for å bevare den naturlige essensen og duften av nyplukket frukt. De anbefales for en karbohydratrik frokost, og i Sicilia brukes de også til å lage deilige kaker. Uten tilsetning av konserveringsmidler eller fargestoffer.
Portefølje (10)
Italia, Trieste
...Trakt for å fylle flasker av typen WECK, åpning på 100 mm. Laget av PVC, i grønn farge. Gjør det mulig å fylle produktene dine som supper, juicer, kompoter, syltetøy osv., uten å søle eller gjøre det rotete. Takket være denne trakt, vil det ikke bli flere flekker på kjøkkenet eller på gulvet når du heller saft i flasken!
Portefølje (49)
Italia, Trieste
...Fylltrakt for krukker av typen WECK, åpning med diameter 100. I PVC, grønn farge. Lar deg helle produktene dine som supper, juice, kompoter, syltetøy… for å fylle krukkene dine, dosere uten å søle eller skitne til. Takket være denne trakt, ingen flekker som faller på gulvet fra kjøkkenet eller juice som renner nedover krukken! Og kanten på krukkene forblir perfekt ren. Laget av matplast...
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
... syltetøy laget med både konvensjonell og økologisk frukt. Typiske kalabresiske produkter fra gamle oppskrifter. Engros- og detaljhandel over hele Italia. Derfor kan vi tilby deg både for den konvensjonelle linjen og den økologiske linjen kun den beste frukten. Syltetøy og marmelader: Syltetøy av chili, syltetøy av rødløk fra Tropea I.G.P. Calabria, ekstra syltetøy av kirsebær, ekstra syltetøy av jordbær. I tillegg er Calabria & Calabria av Sirianni spesialisert på produksjon og emballasje av marmelader.
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Italia, Castelliri
... produserer vi blomsterpollen, propolis, kongelig gelé, syltetøy og juice, søtsaker og kjeks, og vi har et stort utvalg av sesongprodukter, som nougat og linser, eller produkter laget av hovedproduktene, som honninggrappa, balsamisk sirup med honning og propolis, drops og syltede moreller. Selskapet vårt har et snekkervirksomhet for produksjon av bikuber og alt treutstyr. På forespørsel lager vi...
... Canestrino, Costoluto Fiorentino, osv. Et stolt prosjekt for Centrale della Frutta er gjenopprettingen av den gamle druesorten Termarina, som har funnet et kommersielt marked gjennom salg av både hvite og svarte druer samt bearbeidede produkter, samt den røde ferskenen, en annen gammel innfødt variant som Centrale della Frutta har et prosjekt for å revitalisere. Søt og med den typiske røde fargen på fruktkjøttet som gjør den til et virkelig unikt produkt, er den utmerket for produksjon av syltetøy.
Italia, San Giorgio Canavese (to)
produksjon og salg av DOCG-viner og bordviner, klassisk metode og brut musserende viner, passito, polenta og kjeks laget av gamle piemontesiske maissorter, honning, syltetøy og sauser laget av oss, sjokoladebiter med passito, produksjon av gavepakker og dåpsgaver, organisering av arrangementer for grupper og skoler, læringsgård...
... for det familieeide selskapet Agripantel, til FreshPlaza. Siden 1994 har Agripantel produsert omtrent 200 gastronomiske spesialiteter som er inspirert av den ekte sicilianske tradisjonen, spesielt fra Trapani-regionen. Den kontinuerlige jakten på ingredienser og de nøye gastronomiske kombinasjonene fra folketradisjonen er forutsetningen for å kvalifisere hele produksjonen. Katalogen kompletteres med sauser og dressinger, patéer og krydder, syltetøy og marmelader, samt tørket frukt med intens smak og uforvekslelig aroma.
Portefølje (7)
Italia, Trecastagni
Vi er en familieeid bedrift som ligger i Trecastagni (CT) på Sicilia, ved foten av Etna. I generasjoner har vi viet oss til produksjon av konserver og spesialiteter, ved å bruke kun de beste lokale ingrediensene. Vi tror på ekte og høykvalitetsprodukter, laget med respekt for tradisjonen og miljøet. Vi velger nøye ut våre råvarer, alle fra lokal og bærekraftig landbruk. Våre produkter er håndlaget, uten konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer, for å bevare deres autentiske smak og næringsverdier.
Portefølje (2)
Italia, S,egidio Alla V.
... deretter avkjølt naturlig. Alt selges i klassiske eller krydrede stenger. Sesongens syltetøy inneholder 75/80% frukt. Mange av produktene våre er glutenfrie og laktosefrie, og alle er uten konserveringsmidler eller kjemiske tilsetningsstoffer. Kvalitet og naturlighet er avgjørende faktorer i vår produksjonsfilosofi.
Italia, Cavriago
... råd om kombinasjoner med både søte og salte smaker. Smaken av produktene våre er utvalgt og laget for uvanlige kombinasjoner som fremhever de enkelte ingrediensene og blander dem til en ny opplevelse. Vår detaljhandelsforpakning er fargerik og godt utført; vi har også store størrelser for Ho.re.ca og spesielle mignon-utgaver som kan tilbys som gave eller bombonnière. Vi velger råvarene våre fra...
Italia, Catania
... våre produkter blir laget for hånd, i tråd med de eldste metodene som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Å kjøpe produkter fra Oh my Sicily betyr å ha garantien for å motta det beste Sicilia har å tilby.
Italia, Palermo
Våre likører, syltetøy og konserver er håndlaget, akkurat som våre bestemødre laget dem for hundre år siden, ved å bruke frukt fra økologisk dyrking. Vår antropologiske forskning har gjort det mulig for oss å gjenskape oppskriftene til våre bestemødre, og i dag kan man nyte de gamle smakene som er våre sicilianske røtter. Faktisk, i våre syltetøy, som et bevis på deres ekthet og håndverksmessige...
Italia, Monte Sant'angelo
... mer. Innen syltetøy finnes det syltetøy laget av appelsiner, sitroner og mandariner, produsert uten konserveringsmidler, kun med frukt fra Gargano og sukker. Selskapet er et referansepunkt for elskere av ekte mat og italienske og pugliesiske kulinariske tradisjoner.
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
Italia, Montecchia di Crosara
Cesarin velger ut og forvandler frukt til edle ingredienser for både industriell og håndverksmessig konditori for å produsere kandisert frukt, kandiserte kirsebær, fruktpuré, kandiserte produkter for bakervarer, konfektindustri, iskrem, kaker og iskrem. Fruktpuré er den nye serien av ferdige produkter laget av ferskplukket frukt. Den er ideell til forberedelse av sorbeter, iskrem, mousse og kaker...
Italia, Gravina Di Catania
Produksjon og distribusjon av høykvalitets typiske sicilianske produkter: du kan finne arancini, cannoli, oster, mel og pasta laget av gamle kornsorter, konserver, oliven og ekstra jomfruolje, syltetøy og marmelade, honning, mandler, pistasjnøtter, sjokolade fra Modica, viner, amari, likører og mange andre spesialiteter.
Italia, Torrenova
Vi er et selskap som eksporterer typiske sicilianske produkter på verdensbasis. Ekstra jomfruolivenolje, viner, håndverksøl, vingele, syltetøy, konserver, søtsaker, pesto, paté, pistasjnøtter osv. Vi leverer de beste produktene direkte fra produsent til forbruker. Alle produktene våre er laget på en håndverksmessig og naturlig måte.
Vårt selskap er opptatt av å dyrke sesongens grønnsaker, og vi leverer både til vår egen butikk og til restauranter og hoteller. I tillegg finner du i vår butikk take-away gastronomi, pasta med grønnsaker, syltetøy laget på naturlig vis uten tilsetning av fargestoffer eller konserveringsmidler, samt håndlagde småkaker som vi produserer selv. Vi tilbyr også fullkornsmåkaker, også laget av oss, og på bestilling kan vi lage kaker til enhver anledning med et minimumsbeløp på 25 euro. Vi tilbyr også hjemlevering. Vår butikk garanterer kvalitet og ferskhet hver dag til våre kunder.
Italia, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi produserer dadelsyltetøy, ekstra syltetøy laget av dadler, dadlemel og dadleekstrakt (uten tilsatt sukker, uten aroma, uten fargestoffer... 100 % naturlig) i Italia i en ISO-sertifisert bedrift. Vi produserer fylte kjeks med dadelsyltetøy, sjokolade fylt med dadelsyltetøy og andre delikatesser...
Italia, dolcedo
... på alle produkter. Såper med olivenolje. Sjampo og dusjgelé alltid med ekstra olivenolje. Typiske liguriske søtsaker som amaretti og genovese panettone. Oliven i lake og uten stein i olje. Gjenstander laget av oliventre. Lavendel essens. Mulighet for å organisere grupper for guidede turer i vår dal. Mulighet for overnatting på vennlige agriturismi.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play