Frankrike, Privas
...%), crème de marrons (40%) Marpom’s er en smakfull blanding av Crème de Marrons fra Ardèche (40%) og eplepuré (60%). Laget med minimum 70% frukt, er marpom’s en fruktportjon som kan nytes når som helst på dagen, ideell for de små, anbefalt for de store. Marpom’s finnes også i to andre smaker: aprikos og jordbær. Ingredienser: fruktpuré (60%), crème de marrons (40%) Kode: 630 Nettovekt (g): 340 Bruttovekt (g): 400 Pris inkl. mva: 2.63...
Portefølje (41)
Frankrike, Soreze
...Bassine landaise i aluminium 34 mm, diameter 45 cm, høyde 17 cm, 20 liter. Kalde håndtak i rustfritt stål. Ideell for syltetøy, konserver... Alle typer varmekilder unntatt induksjon REF:USTBLA45 Hovedmateriale: aluminium Annet materiale: håndtak i rustfritt stål Kapasitet (l.): 20 Laget i: Europa Diameter: 45 cm Høyde: 17 cm Nettovekt: 1,81 kg...
Portefølje (195)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våre eplegeléer er laget ved å trekke ut juice fra våre økologiske epler, etterfulgt av en enkel kokeprosess. Pektinet som naturlig finnes i fruktene gjør at produktet stivner. Agar-agar forsterker også virkningen av pektinet. Våre geléer er pakket i 310g glass. Bruttovekt: 535g / 1,18lb Vekt av kartongen med 12: 6,5kg / 14,33lb...
Portefølje (57)
...Cerise noire, Griotte, Kirsch. Kontinent mindre enn 2% alkohol. Syltetøyet "Des Vieux Garçons" er en blanding av fristende smaker som fanger ganen med essensen av svart kirsebær, surkirsebær og et hint av kirsch. Laget med en metikuløs oppmerksomhet på detaljer, er dette syltetøyet en hyllest til kunsten å konservere frukt på en måte som ikke bare bevarer deres naturlige fordeler, men også forvandler dem til en symfoni av deilige smaker.
Portefølje (46)
Frankrike, Gennevilliers
...Laget av juice ekstraktet fra blomstene etter infusjon, blir hibiskusblomsten deretter aromatisert med nellik og kanel. Hibiskusgeléen bevarer sin duft av røde frukter som krydres med disse krydderne med sterke og markante aromatiske noter. Helt naturlig, inneholder den ingen tilsetningsstoffer, fargestoffer eller konserveringsmidler. I tillegg til sin uforlignelige smak, nærer hibiskusgeléen...
Portefølje (27)
Frankrike, Biguglia
...Oppskrift laget av Emilie fra Le Meilleur Pâtissier M6 sesong 3, som her har brukt vår Brocciu syltetøy. Å lage og nyte uten noen form for moderasjon..
Portefølje (68)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
... holdbarhetsdato 2 år Rød frukt syltetøy 240g Våre syltetøy er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i FaverollessurCher i LoiretCher. Og våre frukter kjøpes lokalt hver gang det er mulig. Jordbærene kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer eplene og pærene fra MontprèsChambord i slutten av august og begynnelsen av september. Til slutt plommer og rabarbra fra Saint Aignan sur Cher.
Portefølje (28)
Frankrike, Puyricard
...Kokt i kjele, de ekstra syltetøyene fra Confit de Provence, er laget av nøye utvalgte frukter, og så ofte som mulig med frukter med opprinnelse: Abrikos fra Provence, Fiken fra Provence, Mirabelle fra Lorraine. Søtet med økologisk rørsukker, er våre syltetøy garantert uten konserveringsmidler eller fargestoffer (i henhold til gjeldende forskrifter), og våre produksjonsmetoder, arvet fra...
Portefølje (48)
Frankrike, Gennevilliers
...uten fargestoffer eller konserveringsmidler i henhold til gjeldende forskrifter. Syltetøy laget med 60% fersk frukt. Ingredienser: Mango 57%, sukker 40%, naturlig syre sitron 3% Dominant smak: søt og kremet Konsistens: syltetøy med biter...
Portefølje (9)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE gjenoppfinner klassikerne innen sjokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i sjokoladegodterier: et subtilt ekteskap mellom skattene fra skjønnhetens øy og god sjokolade, gjennom honning, sitrusfrukter, hasselnøtter, skattene fra maquis og de emblematiske Canistrelli som bringer tilbake barndomsminner og lover overraskende og unike smaksopplevelser. For flere år sid...
Portefølje (97)
Frankrike, Paris
...Individuell krukke med håndlaget syltetøy med unike persiske smaker. Våre syltetøy har et høyt fruktinnhold på 70g til 80g per 100g syltetøy og er laget med råvarer av høyeste kvalitet.
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Bli en helt! HECOSFAIR, solidarisk merke for eksepsjonelle produkter, økologisk fairtrade & crueltyfree, tilbyr deg å spise sunt og forbruke økologisk, etisk, bærekraftig, siden 2019. - HECOSFAIR vant i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021, noen av HECOSFAIRs delikatesser er blant de 500 beste ingrediensene i verden, i boken Régalad...
Portefølje (133)
Frankrike, Vallieres
...Ekstra kokt syltetøy laget i kobbergryte, med økologisk frukt, økologisk rør sukker, økologisk sitronsaft, fruktspektin, og askorbinsyre (vitamin C). Vi lager et bredt utvalg av syltetøy ved å følge en tradisjonell produksjonsmetode med enkle ingredienser og langsom koking.
Portefølje (3)
Frankrike, Nousty
...håndlaget syltetøy i tradisjonell pyreneisk stil Varianten som brukes er Rød Abrikos fra Roussillon, rik på vitamin A, fosfor, magnesium og beta-karoten. Klassisk til frokost, kan du også nyte den som topping på dessertene dine, eller sammen med en gammel Cantal! Naturlige produkter av rene frukter Vi er sterke forkjempere for et sunt kosthold, og produktene våre er naturlige, uten...
Portefølje (4)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Frukten av et treparts samarbeid mellom kokk Hubert Nobis og syltetøyprodusent André Guépratte, la deg bli båret av den perfekte alliansen mellom nytelse og originalitet som vår høyekonfit tilbyr. Under utseendet av en gelé, er den laget av en infusjon av høy, tilført krystall sukker, 1 % fruktpektin og 0,5 % konsentrert økologisk sitron. Dette originale og naturlige produktet passer veldig...
Portefølje (15)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Konfiture "Sabores del Guijo" Konfiture Extra av Kiwi, 100% naturlig, håndlaget produksjon, laget for hånd med ferske sesongfrukter. Ingredienser: Kiwi 65% Sukker 35% Forberedt med 65g frukt per 100g. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet. Glasskrukke 400g Total sukkerinnhold 56g per 100g Uten konserveringsmidler, uten fargestoffer, uten gluten...
Portefølje (198)
Frankrike, Geispolsheim-Gare
...Fylltrakt for WECK-glass, åpning diameter 100. I PVC, grønn farge. Gjør det mulig å helle produktene dine som supper, juice, mos, syltetøy..., fylle glassene dine, dosere uten å søle eller skitne til. Med denne trakt er det ikke lenger søl på kjøkkengulvet eller juice som renner nedover glasset! Og kanten på glassene forblir helt ren. Laget av matplast, hygienisk, stabil og svært slitesterk, sikrer denne trakt en rask og sikker fylling av glassene. Formen på kanten er spesielt designet for å passe perfekt til de brede åpningene. Passer spesifikt og kun til WECK-glass med diameter 100 mm.
Portefølje (48)
Frankrike, Challes-Les-Eaux
... 200 000 cPs). Designet og produsert i Frankrike, er dette selv-rengjørende filteret enkelt, solid og effektivt. Dette industrielle selv-rengjørende filteret krever ingen forbruksvarer, som filterposer eller filterpatroner, og er fullt automatisert. Det er spesielt egnet for industriell filtrering av vannbaserte eller løsemiddelbaserte malinger og prosesser for matindustrien, som deig eller bakverk, syltetøy, sjokolade eller andre viskøse produkter.
Portefølje (8)
Frankrike, Paris
...Produksjonsvolumet for syltetøy er 100 000 bokser per måned. Produksjonsvolumet for grønnsakskonserver er 500 000 bokser per måned. Produktene er laget av lokale råvarer. Bedriftens system for matvaresikkerhet er implementert og fungerer i samsvar med standardene for ISO 22000:2018. Det er mulig å lage forskjellige typer konserver i ulike beholdere i henhold til kundens bestilling.
Portefølje (1)
Frankrike, Virazeil
Kjent og anerkjent for den høye kvaliteten på sine syltetøy laget i kjele, viderefører Lucien GEORGELIN tradisjonen med syltetøy fra barndommen din. Forberedt med sesongens frukter, plukket på rett tid og kokt over åpen ild i en kobberkjele, har våre fruktpreparater den karakteristiske smaken av syltetøy som bare våre bestemødre hadde oppskriften på. Det er det ancestrale merket av syltetøy fra Lucien Georgelin. Hans credo: spesialiteter fra regionen, sunne og basert på regionalt håndverk, med smaken av gamle dager og et kreativt preg.
Frankrike, Auterive
FINES SAVEURS DES ÎLES er en delikatessebutikk som produserer og selger eksklusive eksotiske produkter som økologisk eksotisk te, økologisk urtete, syltetøy og snart kaffe, honning, osv. Våre produkter er laget i Frankrike (Auterive). Vår misjon er å fremheve den gastronomiske kunnskapen fra øyene gjennom våre håndlagde gourmetkreasjoner som skiller seg ut fra mengden. Våre teer, infusjoner og...
Portefølje (9)
Frankrike, SILLANS LA CASCADE
Jeg er fransk produsent av safran. Min produksjon har vært i omstilling til økologisk siden 2011, og jeg samarbeider med sertifiseringstjenesten Bureau Veritas. Jeg tilbyr safran av kategori 1, samt mange forskjellige produkter laget av safran. Sirup, havsalt, syltetøy, parpaillon, alt er basert på safran. Min høst blir testet i laboratorium og oppfyller kategori 1 i henhold til standarden ISO 3632-1. Jeg selger også store mengder av crocus sativus-løk fra juni til august.
Frankrike, Ars En Re
... suksessen umiddelbar! Historien om familien Heraudeau begynner da. I dag er det ikke mindre enn 60 produkter, syltetøy, fruktpastiller og sirup, som blir laget på en håndverksmessig måte av Françoise og hennes sønn Bertrand. Vår hemmelighet: en produksjon uten kjemikalier og uten konserveringsmidler!
Frankrike, Rivarennes
Produsent av tørkede pærer fra Rivarennes og tørkede epler, utelukkende laget i vedfyrte ovner. Produsent av rehydrert tørket frukt i Loire-viner. Produsent av frukt rehydrert i Loire-viner. Produsent av Hypocras-vin. Produsent av tørkede pærer syltet med Loire-viner. Produsent av vin-konserver. Produsent av tørkede pærer krem (likør). Advarsel: Misbruk av alkohol er farlig for helsen.
Frankrike, Roeschwoog
... og delikatesser for å lage de deilige Bredele: honning, syltetøy, mel, krydder, bakehjelpemidler, sukkerpasta, mandelpasta, matdekorasjoner, rispapir... - Og selvfølgelig alt utstyret til dine Bredele: mer enn 500 modeller av kakeformer, et komplett utvalg av former, plater, rammer, sirkler og redskaper for daglig baking. - Men også: leirformer fra Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terriner...), et utvalg av oppskriftbøker med alsaciske oppskrifter, osv.
Frankrike, Marmande
Selskapet ST DALFOUR produserer mange fruktbaserte produkter, samt ferdigretter. 98 % av produksjonen eksporteres. Vår hovedprodukt er ST DALFOUR fruktdessert (syltetøy), 100 % laget av frukt, uten fargestoffer og konserveringsmidler, hvor den spesielle egenskapen er bruken av druesaft som søtningsmiddel.
Frankrike, Robion
Produsent av håndlaget syltetøy laget på tradisjonelt vis. Utarbeidet med fruktene fra frukthagene i vårt provensalske område. Utvelgelsen av fruktene skjer manuelt, Tilberedt med rør sukker og frukter rike på smak, Koking i små mengder i våre verksteder som overholder strenge hygieneregler. Respekt for frukten ved tapping. Etikettering og påsetting av stofflokk. Dette er mange av egenskapene som...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play