...Vinterpålegg laget av plomme og surkirsebær med kanel Mulige fyllmengder: 50g, 100g, 175g, 275g Ingredienser: Frukter (plomme, surkirsebær) (66%), rå rørsukker, sitronsaft, kanel, gelémiddel eplepektin...
Portefølje (6)
Frankrike, Paris
...Produksjonsvolumet for syltetøy er 100 000 bokser per måned. Produksjonsvolumet for grønnsakskonserver er 500 000 bokser per måned. Produktene er laget av lokale råvarer. Bedriftens system for matvaresikkerhet er implementert og fungerer i samsvar med standardene for ISO 22000:2018. Det er mulig å lage forskjellige typer konserver i ulike beholdere i henhold til kundens bestilling.
Portefølje (1)
Portugal, São Pedro De Oliveira
... syltetøy med sesongens utvalgte frukt, med den spesielle egenskapen at noen er "laget i solen" og gir en oppdagelse av forskjellige smaker. De dyrker også spiselige blomster og blander økologisk jomfruris med produkter fra jorden. Sertifisering av økologisk landbruk: kontrollen og sertifiseringen av de økologiske produktene fra Hands on Earth utføres av en uavhengig ekstern enhet som garanterer...
Portefølje (2)
Frankrike, Virazeil
Kjent og anerkjent for den høye kvaliteten på sine syltetøy laget i kjele, viderefører Lucien GEORGELIN tradisjonen med syltetøy fra barndommen din. Forberedt med sesongens frukter, plukket på rett tid og kokt over åpen ild i en kobberkjele, har våre fruktpreparater den karakteristiske smaken av syltetøy som bare våre bestemødre hadde oppskriften på. Det er det ancestrale merket av syltetøy fra Lucien Georgelin. Hans credo: spesialiteter fra regionen, sunne og basert på regionalt håndverk, med smaken av gamle dager og et kreativt preg.
... syltetøy laget med både konvensjonell og økologisk frukt. Typiske kalabresiske produkter fra gamle oppskrifter. Engros- og detaljhandel over hele Italia. Derfor kan vi tilby deg både for den konvensjonelle linjen og den økologiske linjen kun den beste frukten. Syltetøy og marmelader: Syltetøy av chili, syltetøy av rødløk fra Tropea I.G.P. Calabria, ekstra syltetøy av kirsebær, ekstra syltetøy av jordbær. I tillegg er Calabria & Calabria av Sirianni spesialisert på produksjon og emballasje av marmelader.
Frankrike, Auterive
FINES SAVEURS DES ÎLES er en delikatessebutikk som produserer og selger eksklusive eksotiske produkter som økologisk eksotisk te, økologisk urtete, syltetøy og snart kaffe, honning, osv. Våre produkter er laget i Frankrike (Auterive). Vår misjon er å fremheve den gastronomiske kunnskapen fra øyene gjennom våre håndlagde gourmetkreasjoner som skiller seg ut fra mengden. Våre teer, infusjoner og...
Portefølje (9)
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Vår bedrift som samler de lokale smakene fra Hatay, tilbyr dere de mest utvalgte smakene fra Hatay med vår pepperpasta laget av de unike paprikaene fra Samandağ og tomatpastaen laget av de nøye produserte tomatene fra regionen. Våre helt organiske, høykvalitets (brix minst 36) pastasauser, samt våre spesielle syltetøy og sauser, bringer Hatay til hele verden. Ikke gå glipp av denne unike smaken og den pålitelige kvaliteten.
Portefølje (3)
Italia, Castelliri
... produserer vi blomsterpollen, propolis, kongelig gelé, syltetøy og juice, søtsaker og kjeks, og vi har et stort utvalg av sesongprodukter, som nougat og linser, eller produkter laget av hovedproduktene, som honninggrappa, balsamisk sirup med honning og propolis, drops og syltede moreller. Selskapet vårt har et snekkervirksomhet for produksjon av bikuber og alt treutstyr. På forespørsel lager vi...
Tyskland, Bensheim
I 1974 begynte seniorleder Eberhard Ortlieb å produsere syltetøy, konserver og desserter. Han lærte håndverket av sin far, som på den tiden laget tørkede grønnsaker, hermetikk og deilige syltetøy. Senere ble de søte syndene erstattet av produksjon av dypfryst frukt og grønnsaker, som i lang tid ble produsert for kunder i den europeiske næringsmiddelindustrien. I 1988 begynte handelen med nøtter...
Spania, Guijo De Santa Bárbara
Familieeid selskap dedikert til håndverksproduksjon av likører, syltetøy, kvitten og 100% naturlige fruktsirup. Produkter laget av fersk, høykvalitets sesongfrukt.
Ungarn, Domaszék
... deres meninger. Vi tilbyr et stort utvalg av fruktvaskemaskiner, shreddere, containerheiser, frukt syltetøy/marmeladekokere, pakkepresser, alt på ett sted. Vi sikrer høy kvalitet og rimelige priser samtidig. Våre produkter er laget av de fineste materialene (rustfritt stål 1.4301) og oppfyller ulike sikkerhetskrav og standarder. Det er viktig for oss å rettferdiggjøre kundenes tillit. Vi tror at...
Portefølje (5)
Frankrike, SILLANS LA CASCADE
Jeg er fransk produsent av safran. Min produksjon har vært i omstilling til økologisk siden 2011, og jeg samarbeider med sertifiseringstjenesten Bureau Veritas. Jeg tilbyr safran av kategori 1, samt mange forskjellige produkter laget av safran. Sirup, havsalt, syltetøy, parpaillon, alt er basert på safran. Min høst blir testet i laboratorium og oppfyller kategori 1 i henhold til standarden ISO 3632-1. Jeg selger også store mengder av crocus sativus-løk fra juni til august.
Belgia, Baudour
Vårt konsept: en blanding av vår produksjon av smør, kremost og iskrem, samt ferske produkter fra små produsenter og bønder som driver bærekraftig landbruk, og sesongens økologiske grønnsaker. Vi tilbyr et bredt utvalg, fra oster, fruktjuicer, syltetøy, honning, aperitiffer, te, andeterte, samt kosmetikk laget med eselmelk og mye mer... Ønsker du å gi en original gave, tilbyr vi gavepakker tilpasset din smak eller ditt budsjett.
... Canestrino, Costoluto Fiorentino, osv. Et stolt prosjekt for Centrale della Frutta er gjenopprettingen av den gamle druesorten Termarina, som har funnet et kommersielt marked gjennom salg av både hvite og svarte druer samt bearbeidede produkter, samt den røde ferskenen, en annen gammel innfødt variant som Centrale della Frutta har et prosjekt for å revitalisere. Søt og med den typiske røde fargen på fruktkjøttet som gjør den til et virkelig unikt produkt, er den utmerket for produksjon av syltetøy.
Belgia, Wépion
...Sapiluc ligger ved bredden av Meuse, i landsbyen Wépion i Belgia. Vi leverer førsteklasses juletre til våre nasjonale og internasjonale kunder. På våre marker dyrker vi "Den ekte jordbæren fra Wépion". Vi selger jordbærene våre engros og i småboder langs gatene i Wépion. Vi har også syltetøy, likør og en aperitiff i vårt sortiment. Alle disse produktene er laget på en håndverksmessig måte, basert på disse eksepsjonelle jordbærene.
Italia, San Giorgio Canavese (to)
produksjon og salg av DOCG-viner og bordviner, klassisk metode og brut musserende viner, passito, polenta og kjeks laget av gamle piemontesiske maissorter, honning, syltetøy og sauser laget av oss, sjokoladebiter med passito, produksjon av gavepakker og dåpsgaver, organisering av arrangementer for grupper og skoler, læringsgård...
Belgia, Ottignies
Vi er produsent av bær (jordbær, bringebær, bjørnebær, solbær, rips), grønne asparges og jorddekkede endiver i Ottignies. Vi selger utelukkende våre frukter og grønnsaker direkte fra gården. Vi tilbyr syltetøy, geléer, likører, sirup og eddik laget av oss. Vi har også produkter fra andre produsenter: foie gras fra Ferme de la Tour, Verger de la Chise, snegler fra l’Ourchet, Lisane og Pipi d’abeille.
... for det familieeide selskapet Agripantel, til FreshPlaza. Siden 1994 har Agripantel produsert omtrent 200 gastronomiske spesialiteter som er inspirert av den ekte sicilianske tradisjonen, spesielt fra Trapani-regionen. Den kontinuerlige jakten på ingredienser og de nøye gastronomiske kombinasjonene fra folketradisjonen er forutsetningen for å kvalifisere hele produksjonen. Katalogen kompletteres med sauser og dressinger, patéer og krydder, syltetøy og marmelader, samt tørket frukt med intens smak og uforvekslelig aroma.
Portefølje (7)
Spania, Campllong
... certificaciones internacionales IFS, GLOBAL GAP, KOSHER Y HALAL.":"Vår urolige og entreprenørielle ånd førte oss til å tenke på en annen og innovativ måte å konsumere frukt på. Vi ønsket å lage et produkt som tilpasset seg behovene til en forbruker med en mer dynamisk og foranderlig livsstil, men som ikke ønsker å gi avkall på å ta vare på seg selv og spise sunt. Vi laget denne desserten basert på to...
Portefølje (9)
Nord-Makedonia, Veles
Vi er et privat selskap fra Makedonia som ser etter partnere i forskjellige land for våre høykvalitets matprodukter. Vår matfabrikk produserer ulike typer søte konserver og også pålegg og salte dessertprodukter laget av forskjellige frukter og grønnsaker. Vi har alle sertifikater for eksport av våre produkter. Hvis du er interessert i produktene våre, kan vi sende deg vår katalog og prøver slik...
Portefølje (8)
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, er produsent og distributør av patéer og smørbare kremer i engangspakninger og steriliserte bokser. Og ved å utnytte det beste fra den ekstreme dehesa, bringer vi også våre skinker, skulderstykker, pølser og kjøtt fra iberisk svin til bordet ditt. Vi produserer et bredt spekter av produkter for restaurantsektoren. Hver dag nyter tusenvis av mennesker i skoler, sykehus, hoteller, restauranter og kafeer våre produkter laget med råvarer av førsteklasses kvalitet.
Portefølje (6)
Tyrkia, Bursa
Vi er et selskap som produserer alle typer klem- og fyllingsmaskiner for hermetikk og emballering av fisk, grønnsaker, tørkede grønnsaker, frukt, tørket frukt, tomatpuré, pulverprodukter, flytende produkter, syltetøy osv. Vi har til og med maskiner laget etter kundens spesifikasjoner i form av spesialproduksjon.
Frankrike, Ars En Re
... suksessen umiddelbar! Historien om familien Heraudeau begynner da. I dag er det ikke mindre enn 60 produkter, syltetøy, fruktpastiller og sirup, som blir laget på en håndverksmessig måte av Françoise og hennes sønn Bertrand. Vår hemmelighet: en produksjon uten kjemikalier og uten konserveringsmidler!
Frankrike, Rivarennes
Produsent av tørkede pærer fra Rivarennes og tørkede epler, utelukkende laget i vedfyrte ovner. Produsent av rehydrert tørket frukt i Loire-viner. Produsent av frukt rehydrert i Loire-viner. Produsent av Hypocras-vin. Produsent av tørkede pærer syltet med Loire-viner. Produsent av vin-konserver. Produsent av tørkede pærer krem (likør). Advarsel: Misbruk av alkohol er farlig for helsen.
Italia, Trecastagni
Vi er en familieeid bedrift som ligger i Trecastagni (CT) på Sicilia, ved foten av Etna. I generasjoner har vi viet oss til produksjon av konserver og spesialiteter, ved å bruke kun de beste lokale ingrediensene. Vi tror på ekte og høykvalitetsprodukter, laget med respekt for tradisjonen og miljøet. Vi velger nøye ut våre råvarer, alle fra lokal og bærekraftig landbruk. Våre produkter er håndlaget, uten konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer, for å bevare deres autentiske smak og næringsverdier.
Portefølje (2)
Slovenia, Ljubljana
... sin sjanger, ettersom dadellikøren er den første i verden. Likør av aronia og dadler er naturlig laget av selve frukten og er ikke bløtlagt i andre brennevin. I tillegg til alkoholholdige produkter er vi også produsenter av førsteklasses og unike syltetøy. Vi har laget syltetøy av aronia som har en utmerket smak, og til tross for aroniaens bitterhet, er smaken utmerket. I tillegg har vi utviklet...
Spania, Sant Hipòlit De Voltregà
...Vi er en familiebedrift som ligger i provinsen Barcelona, etablert i 2014 for å tilby markedet for matvarer helt håndlagde og gourmetprodukter. Vi drives av en dynamisk, innovativ og solidarisk ånd. Vi satser på "hand made" produkter, helt håndlagde syltetøy uten bruk av noen former for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller fargestoffer. De er laget med en helt manuell prosess uten bruk...
Nederland, Nieuwegein
Vårt selskap har i mange år fokusert på håndverksmessig produksjon og distribusjon av blant annet syltetøy, sirup, fruktsaus, sennep og dressinger. I tillegg til å føre våre egne merker, produserer vi også våre produkter under Private Label for ulike aktører i Nederland og Belgia. Vi har vårt eget produksjonslokale. Her blir det laget ulike produkter på en tradisjonell måte, som syltetøy...
Frankrike, Roeschwoog
... og delikatesser for å lage de deilige Bredele: honning, syltetøy, mel, krydder, bakehjelpemidler, sukkerpasta, mandelpasta, matdekorasjoner, rispapir... - Og selvfølgelig alt utstyret til dine Bredele: mer enn 500 modeller av kakeformer, et komplett utvalg av former, plater, rammer, sirkler og redskaper for daglig baking. - Men også: leirformer fra Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terriner...), et utvalg av oppskriftbøker med alsaciske oppskrifter, osv.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play