Tyrkia, Mersin
...Maras-chili finnes vanligvis bare knust, og i motsetning til de fleste chiliflakene du kanskje er mest kjent med, er de ikke helt tørre. Maras-pepper er kjent for sin rike, komplekse og litt søte smak. Maras-chilipepper, registrerte pepperfrø som tilhører Kahramanmaras-regionen (Tyrkia), dyrkes og tørkes i Maras, som har de mest passende klimaforholdene for disse frøene. Chilipepper laget ved å tilsette passende mengder salt og olje kalles Maras-chilipepper.
Portefølje (2)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ekte emblem for normannisk gastronomi, de tradisjonelle innvollene har blitt gjenoppfunnet for å tilby en versjon med smaker av høy. Tanken bak denne oppskriften er av kokk Hubert Nobis, og den er igjen resultatet av et treparts samarbeid mellom kokken, bearbeidingsverkstedet "les Gorronnaises" og oss. Siden 1988 har familien Cousin utviklet ulike kjøttprodukter i sitt verksted i Gorron, med mål om alltid å fremheve tradisjonen. Ingredienser: Mager og føtter av storfe, gulrøtter, hvitvin, løk, vann, salt, pepper, høy...
Portefølje (15)
Tyrkia, Istanbul
...bagels, croissant, boller, brødpinner, enhver type brød og andre bakeriprodukter, halva (fra 80 gr. til 1 kg.), butterdeig, frosne matvarer (fisk, pizza, osv.) i matindustrien Såpe, rengjøringskluter og svamper i rengjøringssektoren Møbeltilbehør i møbelindustrien Biltilbehør eller reservedeler i bilindustrien Rullbandasje og andre lignende forsyninger i medisinindustrien Frukt og grønnsaker plassert på en tallerken Tesett pakker (inkludert skje, tepakke og sukker) eller andre lignende settpakker (salt, pepper, servietter, tannpirker, osv.)...
Portefølje (4)
...En original saus for å følge pastaen din eller forbedre pizzaene dine Ingredienser: Tomater - Paprika - Røde løk - Hvitløk - Timian - Basilikum - Laurbærblad - Olivenolje - Curry - Salt - Pepper...
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
...Maisblader, hasselnøttolje, Cervioni hasselnøtter, Himalaya rosa salt, svart pepper Allergener: hasselnøtter, spor av gluten ARTIKKELDETALJER Ideell for panering av kjøtt, fisk eller ost, og kan også drysses over salater.
Portefølje (27)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av vill fennikel beriket med smaken av sardiner, sultaniner og aromaen av safran i en klassisk siciliansk saus for å lage unike pastaretter. INGREDIENSER: Fersk vill fennikel min. 80%, ferske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk løk, salt, svart pepper, safran. Kan inneholde fragmenter av pinjekjerneskall. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
...Klassisk stil fylt vindruer med ris, løk, tørket dill, tørket mynte, svart pepper og salt. Tilgjengelig i 400g og 1900g hermetikk.
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Et sett med 160 mm gaffel og 160 mm kniv samt 240 mm papirserviett, salt og pepper i - Materiale: bjørk. 100% miljøvennlig produkt. Lengden på redskapene er 160 mm. Størrelsen på papirservietten er 240x240 mm. Størrelsen på papirpakken er 230x75 mm. Saltvekt 1 g. Peppervekt 0,3 g. Det er mulig å påføre logo på salt og pepper. FSC-sertifikat. Det er mulig å påføre logo på papirpakken. Pakking av 300 sett i en papeske 600x400x180 mm. Pallen består av 40 esker. Leveringsbetingelser diskuteres med manageren. Lengde: 160 mm Materiale: bjørk Sertifikat: FSC...
Portefølje (20)
Frankrike, Saint-Omer
...Det essensielle innen fransk gastronomi, med all den håndverksmessige ekspertisen fra Maison Val de Luce. Netto vekt 50 Ingrediensliste Andefett (opprinnelse Frankrike eller EU) 98%, salt, hvit pepper, sukker. Best før 2027 Sammensetning Andefett (opprinnelse Frankrike eller EU) 98%, salt, hvit pepper, sukker. Netto vekt:50...
Portefølje (189)
Tyrkia, Istanbul
...En gourmet- og kokkestil saus laget med ovnsbakte tomater, ovnsbakte capia-pepper, ovnsbakt hvitløk, daddelsirup, timian, tomatpuré, solsikkeolje, balsamicoeddik og salt, som er et deilig og unikt alternativ til alle tomatsausene og ketchupene. Den kan nytes både varm og kald, servert med burgere, pommes frites, pølser, smørbrød, tapasbrett, ostefat, som bruschetta-topping, dipp eller pastasaus. Dette produktet er 100% vegansk, glutenfritt og uten tilsetningsstoffer.
Portefølje (6)
Bulgaria, Rakovski
...Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke. Ingredienser: Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrat salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker. Opprinnelse: Bulgaria Produkt for direkte konsum. Lagringstemperatur: 0 ° til 4 ° C. Pris: 12,35 € Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke Ingredienser: Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrit salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker. Opprinnelse: Bulgaria Produkt for direkte konsum. Lagringstemperatur fra 0° til 4° C. Pris: 24,15 BGN/kg.
Portefølje (10)
Italia, Colonnata Carrara
...men også smurt på reker, scampi, svärdfisk, havabbor og varme brødskiver, polenta og i steking av både pommes frites og ovnsbakte poteter. Lardo-krem – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, pepper, hvitløk, krydder og aromatiske urter. Bearbeidet kaldt. Uten gluten, uten laktose, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer.
Portefølje (3)
Italia, Mesoraca
... tarmer og bundet for hånd for å danne den klassiske salaminoformen. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 40 dager. Anbefales som forrett og til å fylle smørbrød. VEKT: 500/550g Vekt: 0.350 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Kategori: Kalabresisk spekemat...
Portefølje (19)
Spania, Sangonera La Seca (murcia)
Produsenter av plastbeholdere og lokk. Vi tilbyr glasskrukker for krydder og urter. Vi har flere størrelser av bokser og krukker både i plastinjeksjon og PET. Utvalget inkluderer beholdere fra 30 ml til 1500 ml. Vi har også et stort utvalg av plastlokk. Innen trykklokk for metallbeholdere er vi produsenter av store serier i diametre som: 68, 73, 99, 100, 127, 130, 150 eller 153 ml. Disse er ettert...
Portefølje (8)
Frankrike, Objat
...En serie på 7 spesialiteter med foie gras til å smøre på aperitiff. Naturlig, salt/søtt, krydret Toast Gaillard naturlig Toast Gaillard fiken Toast Gaillard Espelette chili Toast Gaillard Sichuan pepper Toast Gaillard steinsopp Toast Gaillard kastanjer Toast Gaillard svarte trøfler fra Périgord...
Portefølje (7)
Frankrike, Paris
...Semule av høykvalitets økologisk durumhvete og økologisk Espelette chili pulver AOP (2,5%). Allergener: Inneholder GLUTEN, kan inneholde spor av egg og soyabønner. Hvordan tilberede: Hell i kokende vann i 4 til 6 minutter. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g: ENERGI - 1526kj / 360kcal PROTEIN - 13g KARBOHYDRATER - 71g hvorav sukker 1,4g FETT - 1,8g hvorav mettet fett 0,3g FIBER - 4,4g SALT - 0,01g Ean13:3701511702380 Referanse:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
Portefølje (133)
Tyskland, Laucha
...Mild grønnsakskrem laget av solmodne, helt plantebaserte ingredienser • Som dip & pålegg eller som saus til grillretter, pasta & pizza • Tradisjonell spesialitet - kjent som Ljutenica i Sør- og Øst-Europa samt i Midtøsten • Grønnsaksinnhold på over 90 % Ingredienser: Ristet, skrelt paprika 35%, tomatpuré 25%, skrelte, hakkede tomater 13%, paprikapaste, sukker, solsikkeolje, ristet, skrelt aubergine 5%, jodert salt, løk, hvitløk, spisskummen, pepper, persille • Uforglemmelig mild krydret & fruktig • Fri for konserveringsmidler, smakforsterkere & kunstige aromaer...
Portefølje (9)
...Det nye veganske kjøttalternativet ligner strukturen til mørt kyllingkjøtt og kan enkelt krydres med urter og oljer etter ønske. Kjøttet fra jackfruiten er lavt på kalorier og fett, og rikt på vitamin C, kalium og magnesium. Lotao Green Jackfruit finnes i fire smaksvarianter: Natur – Naturvarianten av jackfruiten kan enkelt marineres med salt og pepper, eller krydres med passende krydderoljer...
Portefølje (10)
Frankrike, Vourles
...*. (*Ingredienser fra økologisk landbruk). Gjennomsnittlige næringsverdier per 100 g: Energi 373,5 kcal/1530,8 kJ - Fett 11 g - hvorav mettet fett 1,6 g - Karbohydrater 42,4 g - hvorav sukker 4,9 g - Kostfiber 17,4 g - Proteiner 18,5 g - Salt 1,4 g Bruk: Tilsett vann i henhold til angitte proporsjoner. Emballasje: 5 kg sekk - 25 kg sekk - Tilpasset emballasje på forespørsel i BigBag. Sertifisering: Økologisk landbruk EU. Garanti for minimum holdbarhetsdato ved mottak av produktet: 4 måneder.
Portefølje (7)
Italia, Trecastagni
...Pistasjpesto, en utmerket krydder til pasta. INGREDIENSER: Pistasje 50%, solsikkeolje, salt og pepper.
Samsvarende produkter
Pistasjpesto - 190 Gr.
Pistasjpesto - 190 Gr.
Portefølje (2)
Tyskland, Neutrebbin
...Tabasco Original Flavor Rød Pepper Sauce inneholder destillert eddik, rød pepper og salt. Denne pakken inneholder en (1) 2-unse flaske Tabasco Original Flavor Rød Pepper Sauce.
Portefølje (138)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Gjenopplev den kraftige smaken av artisjokk kombinert med sødmen fra grønne oliven i denne kremen laget med olivenolje for en forfriskende og lett aperitiff. Nyt den kald som aperitiff på ristet brød. Holdbarhet uten åpning: 3 år Vekt: 90 gr Ingredienser: artisjokker 73,8%, grønne oliven 15,4%, olivenolje 7,9%, salt 2,0%, pepper 1,0% Toupine og Cabesselle er en familiebedrift og håndverksbedrift som ligger ved siden av Avignon i Provence. Produktene fra dette gourmetmerket er en invitasjon til å oppdage smakene fra denne vakre regionen. Vekt: 90 gr...
Portefølje (57)
Frankrike, Rouen
...Krukker som kan brukes til å inneholde en rekke av dine krydder, pepper, salt, krydderurter. Takket være lokket vil krydderne dine være beskyttet mot fuktighet og støv. Med disse krukkene vil du tilføre et stilfullt og elegant preg til kjøkkenet ditt. Vekt: 1.000 g Dimensjoner: 29 × 20 × 20 cm Farge: Hvit, Grønn, Svart, 3 Farger Trebase: L 29cm x B 10,5cm Krukke: 9cm x 8,7cm...
Portefølje (160)
Frankrike, Thiais
...Denne maskinen er designet for veiing, emballering i serie og i små doser (sticks) av produkter med fri flyt som salt, sukker, pepper, malt kaffe, saus osv... Egenskaper Fyllingsmengde: 1 til 100 gr (ml) Utgangskapasitet: 1800 til 7200 enheter/time Størrelser på posen: 20 -200 x 17-40 mm (bxh)...
Portefølje (82)
Frankrike, Vienne En Arthies
...Våre samlinger av bestikk, enkeltkomponenter og serveringsdeler, er tilgjengelige i bordtilbehør. Smørboks, smørbrødkniv, serviettring, knivholder, salt og pepper, eggekopp... former som: kaviarbolle, skåler, klokke, brett... Skreddersydd design, tilpasning. Bronse og/eller sølvbelagt messing og/eller forgylt. Produksjon på bestilling. Tilpasning på forespørsel. Laget i Frankrike.
Portefølje (6)
Frankrike, BRIE
...Cheddar-sausen er en stor klassiker. Den vanlige oppskriften bruker Cheddar-ost, som ofte rives for enklere bruk, sammen med rømme og eventuelt litt melk. Forberedelsen ligner på sauser med blåmuggost eller roquefort. Man varmer opp rømmen og melken, og deretter tilsetter man osten mens man rører med en skje. Krydderingen av cheddar-sausen er også veldig enkel: salt og pepper, noen velger å heve...
Portefølje (10)
Romania, Domnesti
...Punger i plast med glidelås, Zip-Lock-punger eller Minigrip®-punger, er laget av polyetylen, med et sikkerhetslukking for emballering av små og mellomstore gjenstander. De finnes i ulike størrelser og er pakket i esker, 500, 1000, 2000, 4000, 8000, 10000, 20000 stk/pakke. Pungene med glidelås har tre røde linjer og et opphengshull med en diameter på 8 mm. De gir sikkerhet og bevaring av produkter og små gjenstander, samt pulver (salt, sukker, kaffe, mel, tørkede blader, pepper, maismel osv.). Glidelåslukking, eller Zip, gjør det mulig å åpne og lukke posen flere ganger uten å skade den.
Portefølje (10)
...Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og...
Portefølje (10)
...Det lages av salte italienske svinekjøttlår, i den delen dekket av svor, med fuktig salt, og i den magre delen, med tørt salt, pepper, hvitløk og naturlige urter. Skinkene plasseres i et salting kjølerom (temperatur mellom +1° og +4°, fuktighet 80%), deretter i et andre rom kalt "hvilerom". Her, etter at rester av salt er fjernet, henger de i 90 dager. I denne fasen tørker skinken sakte, deretter vaskes den, og henges i naturlig luft. Nå begynner modningen, delt opp i to faser: opptil ni måneder i godt ventilerte lokaler med naturlig luftutskifting, til slutt i kjelleren for lang modning.
Samsvarende produkter
Modnet prosciutto crudo
Nostral lagret prosciutto
Andre produkter
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play