Italia, Novoli
... virgin olivenolje; deretter tilsettes salt, pepper, de godt avrent sneglene og noen laurbærblader. Det kokes på høy varme, og når oljen begynner å komme opp igjen, helles et glass rosévin som får dampe bort. Smak til med salt og serveres rykende varm. PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegler, allerede renset og skylt, klare til å spise Salgsperiode: tilgjengelig hele året Pakket i kartonger fra 1 kg til 5 kg Minimumsbestilling: 500 kg...
Portefølje (71)
Italia, MILANO
...Prosciutto Toscano DOP produseres kun av utvalgte ferske italienske skinker. Den kjennes igjen på det typiske "v"-snittet på svoren, den lett salte smaken og den ytre pepperen. Skivene har en intens rød farge, er tørre og magre. Få utvalgte ingredienser: svinebein, salt, pepper og hvitløk. KG.2,280 NETTO VEKT PR KG EURO 10,90 PAKKE MED 4 STK MINIMUM BESTILLING 50 PAKKER MED 4 STK UTLØPSDATUM 30/09/2025...
Portefølje (229)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av vill fennikel beriket med smaken av sardiner, sultaniner og aromaen av safran i en klassisk siciliansk saus for å lage unike pastaretter. INGREDIENSER: Fersk vill fennikel min. 80%, ferske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk løk, salt, svart pepper, safran. Kan inneholde fragmenter av pinjekjerneskall. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
Italia, Colonnata Carrara
...men også smurt på reker, scampi, svärdfisk, havabbor og varme brødskiver, polenta og i steking av både pommes frites og ovnsbakte poteter. Lardo-krem – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, pepper, hvitløk, krydder og aromatiske urter. Bearbeidet kaldt. Uten gluten, uten laktose, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer.
Portefølje (3)
Italia, Mesoraca
... tarmer og bundet for hånd for å danne den klassiske salaminoformen. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 40 dager. Anbefales som forrett og til å fylle smørbrød. VEKT: 500/550g Vekt: 0.350 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Kategori: Kalabresisk spekemat...
Portefølje (19)
Italia, Trecastagni
...Pistasjpesto, en utmerket krydder til pasta. INGREDIENSER: Pistasje 50%, solsikkeolje, salt og pepper.
Samsvarende produkter
Pistasjpesto - 190 Gr.
Pistasjpesto - 190 Gr.
Portefølje (2)
...Det lages av salte italienske svinekjøttlår, i den delen dekket av svor, med fuktig salt, og i den magre delen, med tørt salt, pepper, hvitløk og naturlige urter. Skinkene plasseres i et salting kjølerom (temperatur mellom +1° og +4°, fuktighet 80%), deretter i et andre rom kalt "hvilerom". Her, etter at rester av salt er fjernet, henger de i 90 dager. I denne fasen tørker skinken sakte, deretter vaskes den, og henges i naturlig luft. Nå begynner modningen, delt opp i to faser: opptil ni måneder i godt ventilerte lokaler med naturlig luftutskifting, til slutt i kjelleren for lang modning.
Samsvarende produkter
Modnet prosciutto crudo
Nostral lagret prosciutto
Andre produkter
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portefølje (2)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Vekt: 0,4 kg Ingredienser: Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Næringsverdier og energiverdi per 100 g av produktet Energiverdi 432 kcal 1793 kJ Fett 36 g hvorav mettet fett 12 g Karbohydrater 1,4 g hvorav sukker 1,3 g Proteiner 27 g kostfiber 0,02 g salt 7,9...
Portefølje (9)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Dyrkede sopp 65%. (Agaricus Bisporus) solsikkeolje 35%, sur vinedd, salt, naturlige aromaer i varierende proporsjoner (mynt, hvitløk, malt rød pepper, flak av rød pepper, paprika). Sitronsyre, L-askorbinsyre. Beholdere på: 212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
... umiddelbart etter steking. Alle våre referanser starter med en base bestående av: melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen. Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer. Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.
Portefølje (10)
Italia, Treviso
...Salume laget av den anatomiske delen av storfekjøttets mage, saltes i en kort periode, deretter vaskes den med rennende vann, krydres med pepper og naturlige urter, modnes og røykes på en naturlig måte. INGREDIENSER: sertifisert halal storfekjøtt, salt, pepper (søt eller sterk). Konserveringsmidler E 250, E 252, E 300, krydder og naturlige aromaer. KARAKTERISTIKKER: fri for laktose og andre...
Portefølje (5)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Portefølje (10)
Italia, San Giovanni In Fiore
...100% Helix sneglekjøtt, vann, hvitvin, salt, aromatiske urter, naturlige smaker, pepper, krydder. Klar til å bake halvdeler for 5/6 pizzaer. Boks 420g.
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
... besteforeldre, og respekterer den ekte og rene tradisjonen i toskansk matlaging, med kjøtt, grønnsaker (selleri, sjalottløk og gulrøtter), ekstra jomfruolivenolje, salt, pepper og naturlige urter, uten smakforsterkere, konserveringsmidler eller fargestoffer. Våre sauser vil definitivt ikke ha en lav pris, ettersom selskapet ikke betjener dagligvarehandelen, men kun gastronomier, restauranter, slaktere og enhver annen virksomhet i bransjen som jobber med kvalitetsprodukter. Vårt selskap er åpent for alle som ønsker å besøke oss før de kjøper produktene våre.
Portefølje (1)
Italia, Vigonza
... ferdigblandede krydder. 11 typer curry for kjøtt, fisk og frukt. Salt og pepper, chili og paprika fra hele verden. Tørket frukt, frukt- og grønnsaksmel, konsentrerte mataromaer. Du kan også finne tilbehør som krus, tepotter, sushi-sett, jern tepotter, osv. økologisk linje. Våre tjenester inkluderer: rådgivning og tilberedning av te på forespørsel, leveranser til små og mellomstore matindustrier, dagligvarebutikker, helsekostbutikker, delikatesseforretninger, apoteker, slaktere, restauranter, barer og hoteller. Kurs i teutdanning. Åpning av franchisedrevne butikker.
Portefølje (4)
Italia, Arosio
...profesjonelle klær for hoteller, restauranter, bistroer, kafeer, jakker og jakker for kjøkken, forkle, forkle, forkle, vester, dress i ull, elegante bukser, stripete, salt og pepper, skjorter, elastiske bukser, kokkehatter, bandanas, tørklær, sløyfer, dansesko, vernesko, helseklær. Gratis frakt uten minimumsbestilling og betaling ved levering. Kjøp på nett eller i våre utsalgssteder i Milano, Como, Napoli, Avellino.
Italia, Monterotondo
...Industria alimentare specializzata i panering med krydder (golden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og pepper - piccantino - italiensk og spansk), blanding av krydder, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smakstilsetninger for kjøtt og fisk, salg av krydder, sjokolade, konfekt, kaffe, øl, for industri/engros/detalj/horeca/bar/slaktere gdo osv. Eiet av et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia, drar vi nytte av deres faglige kompetanse for å sikre produkter av høy kvalitet.
Italia, Casale Sul Sile
...lys til kaker, i tillegg til et utvalg av bakemikser av høyeste kvalitet, glutenfrie, laktosefrie, uten konserveringsmidler, uten hydrogenerte fettstoffer, uten GMO. Den berømte serien av Middelhavssalter, som inkluderer hele 8 varianter med forskjellige smakssettinger, og serien fra linjen "Fristelser", 100% oregano fra Sicilia, Gold utvalg svart pepper og førsteklasses safran. Ekstra syltetøy...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play