Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering. Hjemlevering til industrikunder. Vi tilbyr eget kjøtt av: - Lam. - Unglam og lammeskanker. - Kalv, geit, svin. - Spædkalv, variert spekemat. Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Italia, Mugnano Del Cardinale
... rom. I dag, selv om produksjonen har økt betydelig og markedet har blitt mye bredere og stadig i klar ekspansjon, har lærdommene som er overlevert gjennom generasjoner, forblitt de samme. Kjøttbehandlingen foregikk i en liten bygning, hvor oppmerksomheten først og fremst var rettet mot et håndverksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne typen salami har som særtrekk utvelgelsen av kjøtt, typen...
Portefølje (9)
...Vår historie begynner med Peppino Ziveri som i 1950 begynte å velge ut kjøtt fra små oppdrettere i området, som han bearbeidet og solgte i sin butikk i Parma. Vårt engasjement, i dag som den gang, er å beskytte de håndverksmessige produksjonene og støtte landbrukets biologiske mangfold.
Portefølje (10)
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA er et familieeid selskap grunnlagt i 1909, nå drevet av den 4. generasjonen. Vi er en av de største produsentene av kokt kjøtt i Europa. Vår omdømme for kvalitet og eksepsjonell hygiene er bekreftet av vår IFS (International Food Standard) sertifisering, og verifisert av vårt akkrediterte mikrobiologiske laboratorium og vårt kjemiske laboratorium. Våre produkter er gjenstand for kontinuerlig innovasjon, og vi er kjent for vår fleksibilitet og våre tjenester.
Portefølje (34)
... kunde har høyeste prioritet for oss. Vår bedriftsvisjon setter kunden i sentrum av vårt daglige arbeid. Det er viktig for oss med et langsiktig samarbeid på et tillitsfullt grunnlag med alle kunder. Derfor ønsker vi også å overbevise deg gjennom våre tjenester. Vi er i konstant kontakt med våre iranske leverandører. Gjennom kjennskap til kultur og språk i landet er vi i stand til å tilby gode...
Romania, Bucuresti
... (storfe, svin, kylling, kalkun, vaktler, sau, sneiler og andre), alt kan være ferskt eller frosset - Hermetikk av alle typer. Kan være kjøtt, frukt, grønnsaker, sylteagurk, ferdigretter, syltetøy og andre - Retter av alle typer: salami, pølser, skinke, pølser, pate, mortadella og andre typer - Meieriprodukter og egg, melkepulver, melk, ost, gulost, geitost, geitgulost, pulveregg - Krydder av alle...
... melkproduksjon, kombinert med oppdrett og salg av melkefôrte kalver, slaktedyr og oppdrett av kviger for egen reproduksjon av grunnbesetningen. Kjøttfe: Gasconne Highland Piemontesisk storfe Rasen Valaška Kjøtt-type sauer og deres krysninger: Ile de France Forbedret Valaška Romanov-sauer Suffolk Hvis du har noen spørsmål angående levering av kjøtt og kjøttprodukter til deg, kan du kontakte oss når...
Nederland, Barendrecht
...Iberdeli B.V. er et ungt selskap, lokalisert i hjertet av Handelsenteret i Barendrecht. Selskapet representerer interessene til en av Spanias beste produsenter av kjøttprodukter fra det iberiske svinet (Cerdo Ibérico). Vår hovedaktivitet er å levere hovedsakelig ferskt og tørket kjøtt fra det iberiske svinet, bedre kjent som 'Pata Negra', til Europa. Iberdeli har en sterk tilknytning til Spania og kombinerer solid kunnskap om landet og kulturen med optimal forståelse av det europeiske markedet. Dermed kan vi imøtekomme nesten alle deres mulige ønsker og forespørsel.
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Nederland, Almere
... kjøttsorter av høyeste kvalitet fra blant annet Australia, New Zealand og Amerika, er også kjent. Men visste du at Nice to Meat også driver med eksport av ferskt kjøtt og kjøttprodukter? Dette skjer under flagget til Nice to Meat International. Nå sender vi produkter med gullmerke til 23 land.
Belgia, Minderhout
... ferskt kjøtt. Både de edle delene og biproduktene blir her behandlet fra både svine-, storfe- eller kyllingkjøtt. Alt vårt kjøtt blir profesjonelt pakket etter kundens ønsker før det går ut døren. Vi pakker kjøttet nakenfrosset, polyblock eller i esker. Vår frysecontainer har plass til 3000 paller. Transport for Benelux blir utført av våre egne biler. Videre lar vi transporten utføres av pålitelige sertifiserte partnere.
Belgia, Gent
Spesialist på kjøtt og kylling. Setter du høye kvalitetskrav til kjøttprodukter og kyllingprodukter? Fiers har gjort det i over 50 år. Vi har menneskene og ressursene til å produsere høykvalitets kjøttprodukter og fjærfeprodukter. Med hyppige leveranser får du dem ferske levert. Ved å kontinuerlig innovere følger vi de nyeste trendene i bransjen for deg. Slik vokser vårt tilbud, slik at du finner...
Belgia, Manage
Skinker, spekemat, tørket kjøtt, spesialiteter, oster, tilbehør for slaktere, pølsemakere og catering, drikkevarer og frosne brød. Ukentlig levering og salg over disk. Stort og svært variert lager.
Belgia, Antwerpen
Frigo NV er en grossist innen kjøtt, etablert i Antwerpen siden 1925. Et familieeid selskap som går mange generasjoner tilbake. En gang startet med handel av levende dyr, har det nå utviklet seg til et dynamisk selskap med et komplett utvalg av høykvalitets kjøtt, vilt og fjærfe.
Polen, Skała
... effektivisere arbeidet i deres kjøkken. Vi driver også detaljhandel i spesialiserte utsalgssteder. Vi har to kjøttskjæringsanlegg under Krakow, hvorfra vi forsyner våre kunder. Vi har egne kjølelager og et transportnettverk. Vi kan levere enhver mengde kjøtt i den behandlingen du velger. Vi ser frem til samarbeid!
Belgia, Oostende
... og kan oppbevares mye lenger. Det er Fags hellige regler, Fags credo som ikke avvikes med en tomme. Det hindrer ikke at så mange som 132 deilige patévarianter kan tilbys, både basert på kjøtt, vilt, fjærfe, fisk samt vegetarisk! Det er Fag Creative Foods, et familieeid selskap med dype røtter i en lang tradisjon for kvalitetsprodukter.
Spania, Cumbres Mayores
... for modning av alle sine produkter. Denne «Bodegaen» gjør det mulig å tørke våre spekematprodukter på tradisjonelt vis ved hjelp av vinden fra fjellet som ligger ved siden av landsbyen. Laget etter tradisjonelt håndverk, har produktene fra Balkis Gourmet en unik smak takket være de tradisjonelle og ancestrale produksjonsmetodene. Alt vårt kjøtt kommer fra levende dyr som har blitt oppdrettet med naturlig fôr og har beitet i engene og fjellene i regionen. Vi lager alle våre krydderblandinger.
... produserer bærekraftig med fersk slaktet kjøtt fra regionale gårder i vårt område, og oppnår ikke minst dermed topp kvalitet på varene våre. Som en erfaren aktør på markedet er vi i stand til å håndtere store bestillinger uten problemer. Enten du lever som en fan av høykvalitets pølse etter mottoet "mindre er mer", eller lengter tilbake til den gode gamle tiden da pølse smakte av pølse - du vil elske...
Portugal, Leiria
NUTRIALIZ, LDA er et selskap basert i kommunen Leiria, som spesialiserer seg på HANDEL og INDUSTRI AV KJØTTBASERTE PRODUKTER. Vår kjernevirksomhet innebærer nedskjæring, emballering, bearbeiding og frysing av kjøtt. NUTRIALIZ produserer også sine egne pølser i tradisjonelle røykovner, beriket med en sluttmodning i en vedfyrt røyker av nøye utvalgt ved, som sammen med bruken av naturlige tarmer...
Hellas, KALAMATA
Tradisjonelle landsbypølser og spekemat. Over 70 års tradisjon, tre generasjoner pølsemakere. Pølse med appelsin, med soltørket tomat, med purre, kylling, storfekjøtt, kokt, speket. 80% - 85% ferskt kjøtt av svin, storfe eller kylling, urter, krydder, krydderurter. Kvalitet, tradisjon, sterk smak, aroma. Alle våre produkter inneholder ferskt kjøtt og 100% rene ingredienser.
Belgia, Nazareth-Eke
Så mye mer enn en kjøttleverandør: en pålitelig partner for catering. Caterere, storkjøkken og restaurantkjeder har i mange år vært den betrodde og verdsatte målgruppen til De Bruycker. Catering er vår andre natur. Vi lytter nøye til deg, slik at vi vet nøyaktig hva du trenger og hva du forventer av oss. Hos De Bruycker kan du velge fra et bredt utvalg av ferskt rødt kjøtt, fjærfe og...
Nederland, Venray
Janssen Foods er en internasjonalt opererende virksomhet som er aktiv innen import og eksport av kjøtt. Alle leverandører som Janssen Foods samarbeider med er sertifisert (Haccp, ISO, BRC, IFS) og nøye utvalgt og kontrollert for produktkvalitet og matsikkerhet for å sikre at de oppfyller kravene til Janssen Foods. Janssen Foods har høye standarder. Gjennom mange års erfaring, et omfattende...
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
... gjelder proteininnhold og næringsverdi sammenlignet med kjøtt. Derfor produserer vi ikke produkter basert på VSM. Vi tilbyr storfekjøtt, kylling, kalv, lam og halal-pølse. Våre produkter er tilgjengelige ferske eller frosne. Vi er stolte av å selge halal-kjøtt eller fjærfe fra Frankrike og Europa som er sertifisert Achahada.
Frankrike, Rungis
... produkter gjennom vår eksportavdeling for fjærfe og kjøtt for å håndtere forsyningen som vi sørger for, for å levere til profesjonelle innen matbransjen, restauranter, slaktere, pølsemakere, catering, samt bedriftsservering og offentlige institusjoner. Vi har også et komplett tilbud innen standard fjærfe, halal-fjærfe og halal-produkter, med emballasje tilpasset dine behov og muligheten til å håndtere store volumer. COURTIN HERVOUET er engrosleverandør av kjøtt fra Galicien i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller send e-post til contact@courtinhervouet.com.
Portefølje (62)
A DOM er kulminasjonen av mange års erfaring med produksjon av tradisjonelle produkter, med en konstant investering i forbedring av de beste teknikkene og et strengt utvalg av ingredienser av høy kvalitet. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, slik at du kan nyte de tradisjonelle smakene fra regionen Beira Baixa. A DOM er et registrert varemerke av CASEL. CASEL har i over to tiår utviklet, med lidenskap og en grundig respekt for opprinnelsen, regionale produkter av uomtvistelig kvalitet. I 2020 er vi DOM CASEL.
Norge, Trondheim
Norge, Sandefjord

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play