Portugal, Entroncamento
Vi er kjøttprofesjonelle med over 10 års erfaring, med en sterk tilstedeværelse i EU-land som PORTUGAL, SPANIA, FRANKRIKE, BELGIA, NEDERLAND, og har grunnlagt GL PRESTAÇÃO DE SERVIÇOS. LEONARDO SILVA og LORENZO ORNELAS har vært profesjonelle i dette markedet i over 10 år. De ser etter jobbmuligheter og trener teamet sitt med høyt kvalifiserte fagfolk for å møte markedets krav i samarbeid for å redusere kostnadene og bevare kvaliteten på tjenestene deres.
Frankrike, Ploufragan
... 2013. Disse forskjellige sektorene, samt bearbeiding av kjøttprodukter, er basert på strenge oppdrettsnormer, fokusert på dyrevelferd og spesifikke ferdigheter, med mål om å levere kvalitetsprodukter som smaker godt til forbrukerne. Les Fermiers d'Argoat har i dag 320 medlemmer, hvorav 260 oppdrettere og 60 selskaper (fôrprodusenter, slakterier, tekniske organisasjoner, rugerier...
Portefølje (4)
Frankrike, Rugles
... generelt industri. Aplifil designer og produserer produkter laget av krombelagt og/eller rustfritt stål, hovedsakelig for matbransjen og næringsmiddelindustrien: kjøtt, fisk, ost, bakeri. Aplifil produserer spesielt gitter, hyller, ovnsramper, modningskurver for ost, saltlakeutstyr, vogner og kurver. Caliste Marquis produserer mange produkter for store oppdragsgivere, med høy produksjonskapasitet på...
Italia, Colonnata Carrara
... di Colonnata må man alltid identifisere produsenten, fordi hver produsent har sin egen personlige bruk og mengde ingredienser for bearbeiding og modning av produktet. Vår er bygget på ufravikelige regler som har blitt etablert gjennom fire generasjoner.
Portefølje (3)
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Italia, Ripalimosani
Tred Technology opererer innen agroindustriell transformasjon med særlig fokus på innovasjon knyttet til kriteriene for Industri 4.0. Våre produksjonslinjer: LINEA ORTOFRUTTA E POMODOR: komplette anlegg for bearbeiding av sauser, dressinger, syltetøy, oljer, eddik osv. LINEA ESSICCAZIONE: profesjonelle tørkere for dehydrering av frukt og grønnsaker, urter, pollen, pasta, fisk, kjøtt. LINEA...
Spania, Alicante
Vårt selskap ALBENIMAR GROUP OF COMPANIES driver med engros- og småengrosleveranser og salg av korn, oljeholdige frø, samt produkter fra deres bearbeiding - kornblandinger, mel, kake, oljer, måltid og mer. Vi har omfattende erfaring på markedet for jordbær og kornavlinger. Vi leverer også produktartikler på forespørsel i både store engrospartier og små engrospartier. Matvarer er produkter i...
Portugal, Sangalhos
MOREIRA er et 100% portugisisk selskap og er knyttet til bearbeiding av frosne matvarer i stor skala: fisk, sjømat, kjøtt og grønnsaker. MOREIRA selger under sitt eget merke, men utvider også sin aktivitet til produksjon av andre private merker, for supermarkeder og generiske.
Portugal, 653
SaborFrio er et 100% portugisisk selskap og er knyttet til bearbeiding av frosne matvarer i stor skala: fisk, sjømat, kjøtt og grønnsaker. SaborFrio selger under sitt eget merke, men utvider også sin virksomhet til produksjon av andre private merker, for supermarkeder og generiske.
Frankrike, Plemet
Couédic Madoré Equipement er en spesialist på prosesser for slakting og skjæring av kjøtt. CME tilbyr et utvalg av maskiner, utstyr og tjenester for bearbeiding av kjøttprodukter, fisk og alle typer matvarer. CME viser sin evne til å tenke kreativt i utviklingen av prosesser og utstyr for ulike produksjonshastigheter og prosesser. Uansett størrelsen på prosjektet ditt, vil vi finne den løsningen som passer for deg. Fra den kommersielle fasen til idriftsettelse, garanterer vår ekspertise innen de ulike områdene av kjøttbransjen at du får verktøyet som er tilpasset dine behov.
Italia, Cinisello Balsamo
Produksjon av kniver og blader for næringsmiddelindustrien. Våre verktøy brukes i bearbeiding og omforming av kjøtt, grønnsaker, frukt og emballasje. Vi kan lage verktøy etter spesifikke forespørsel fra kunden. I tillegg til salg garanterer vi etter-salgsservice med slipetjeneste for verktøyene. Produksjon av benkappesager - blader for halvmeiselsager - båndblader M42 for metaller.
Frankrike, Saverne
MADO FRANCE er et selskap som spesialiserer seg på handel med maskiner for næringsmiddelindustrien, spesielt for bearbeiding av kjøtt og utstyr til slakteri og pølsemakeri: Slipemaskiner, Kniver, Kuttere (for håndverk og industri), Ekstruderingskverner, Automatiske kverner, Butikk-kverner, Kverner og blandekverner, Industrielle kverner, Maskiner og poser for vakuumpakking, Maskiner for slakterier og pølsemakerier, Båndsager og Porsjoneringssystemer. MADO France distribuerer maskiner fra merkene BIZERBA, GIESSER, KOMET, MADO OG VAKONA.
Frankrike, Carnoux-En-Provence
EMGY Conserverie er et selskap som designer maskiner og profesjonelt utstyr innen agroindustri. Faktisk har selskapet alltid hatt som mål å utvikle konsepter og utstyr for å lette arbeidet til fagfolk innen agroindustrien, som bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker. Selskapet har også et utvalg av emballasje for agroindustrien (glasskrukker).
Italia, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. er spesialisert på produksjon, tørking og bearbeiding av grønnsaker, urter, krydder, frukt og ingredienser for matvarebedrifter. I tillegg er vi produsenter av sauser til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), ferdig risotto, samt paprika- og chilikonserver som er ideelle for kjøtt.
Tyskland, Markt Schwaben
... oppskrifter for våre marmelader og overraske kundene med sesongnyheter. I dag har vi over 100 varianter av pålegg i vårt sortiment, hvor hvert år nye spennende varianter kommer til. Vårt tilbud spenner fra klassiske søte kombinasjoner som jordbær-rabarbra til eksotiske varianter som blodappelsin-mango-kokos & kanel, samt smakfulle pålegg som passer perfekt til kjøtt eller ost.
Frankrike, Vimoutiers
... kravene fra enkelte markeder (Halal, Kosher). NORMAN har industrielle fasiliteter for å produsere utstyr og transportsystemer i galvanisert stål eller rustfritt stål, aluminium og plast, patentert: NORMALUX og NORMAPLAST. Vi leverer individuelle maskiner eller komplette linjer for slakting og bearbeiding av svin, storfe, kalv og sau som tilbyr de beste forholdene for hygiene og produktivitet.
Belgia, Ravels
... slakting enten pakket for detaljhandel og grossist, eller de blir kuttet for videre bearbeiding. Våre suppekyllingprodukter, inkludert filet og kjøtt, er som kyllingprodukt eksepsjonelle på grunn av den mer uttalte kyllingsmaken og en fastere struktur. Denne egenskapen gjør produktet vårt unikt og gir uante bruksområder og merverdi ved bearbeiding i eksisterende kyllingoppskrifter.
Portugal, Vila Nova De Poiares
... kjøtt, garanterer de maksimal friskhet og kvalitet på kjøttet. FRESBEIRAs motto er å levere kvalitetskjøtt med maksimal friskhet, basert på en streng utvelgelse av kriterier, fra valg av leverandører med høyeste kvalitet, til strenge prosesser for bearbeiding av kjøtt, alltid basert på maksimal hygiene, krav og matvarekvalitet.
Tyskland, Wasserburg Am Inn
... (Burolac®, Megglosat®, Casinella®, Vinplus®), Stabiliserende forbindelser for kjøtt og pølser (Combimec®), Kaffecreamer og cappuccino-skum (Megglite®, Foamer). Som en pioner innen bearbeiding av melk- og myseprodukter, har MEGGLE alltid sett på forskning og utvikling som mer enn nøkkelen til vår suksess! Vår ambisjon er å utvikle, produsere og selge optimale produkter og maksimal kvalitetstjenester i hver av våre forretningssegmenter.
Portefølje (10)
Portugal, Oliveira Do Hospital
MARSERRA ALIMENTAR, LDA er en industri for frosne og ultrafrosne produkter, bearbeiding av fisk og kjøtt. MARSERRA startet sin virksomhet i 1992, er lokalisert i Oliveira do Hospital og har etablert seg som en aktør innen den nasjonale næringsmiddelindustrien. I takt med utviklingen og teknologisk innovasjon har MARSERRA spesialisert seg på tørking, bløtlegging og ultrafrysing av klippfisk...
... bakevarer; steriliseringsløsninger for frukt, grønnsaker, supper, sauser, meieriprodukter og dyrefôr; løsninger for bearbeiding av frukt og juice, konsentrater og aseptiske prosesser for sitrusfrukter, tomater og andre frukter. JBT er også et tjenesteselskap for design og implementering av automatiserte håndteringssystemer og løsninger basert på guidede lasertrucker, trådguidede, selvstyrte, førerløse...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Luc La Primaube
...Bedriften BOUSQUET er spesialisert på skjæring, bearbeiding og salg av kvalitetskjøtt til RHF/BCT. Den tilbyr storfekjøtt, svinekjøtt, lam, sau og kalv. Som et kvalitetsstempel har bedriften siden 2010 hatt godkjenninger for distribusjon av Økologisk kjøtt og Label Rouge.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
Italia, Verucchio
I dag produserer selskapet et svært bredt spekter av maskiner for bearbeiding av kjøtt og pasta, maskiner for skrelling, kutting, matlaging, konservering, i mange forskjellige modeller som tilfredsstiller behovene til både store og små restauranter, samt barer, hurtigmatsteder og alle som er på jakt etter, for sitt arbeid, produkter i forkant, effektive, praktiske og enkle å vedlikeholde. FIMAR...
Tyrkia, Istanbul
... maskinene som er i samsvar med europeiske standarder for kvalitet og ekspertise, er registrert med CE-dokument og driver virksomhet ikke bare i Tyrkia, men over hele verden. Arı Makina er en pioner innen alle maskiner produsert i navnet til denne sektoren. Årsaken er basert på kundesentrert tenkning, å lytte til kundenes behov og forventninger, samt å forstå og realisere dem. Som et innovativt og...
Portefølje (2)
Riparaz. - Salg av skjærere - Vekter...
Salg - Reparasjoner av skattemålere...
Frankrike, Marmoutier
Selskapet KARL SCHNELL designer og produserer maskiner og anlegg for industriell bearbeiding av produkter basert på kjøtt eller smeltet ost, dyrefôr, cateringretter og konfekt. Produktserien til KARL SCHNELL tilbyr et komplett spekter av produkter for næringsmiddelindustrien, fra enkeltmaskiner til komplette produksjonslinjer, fra mottak av råvarer til porsjonering: mikser, modner, overføring...
Frankrike, Baud
Spesialist på produkter fra sjømat, kjøtt, fjærfe og produkter, MAREL har i over 30 år levert presisjonsutstyr, integrerte løsninger, avanserte utstyr og systemer for bearbeiding av fjærfe, fisk, samt avanserte utstyr og systemer for bearbeidede produkter, under merkene Marel, Stork og Townsend Further Processing: linjer for behandling av fjærfe; maskiner og systemer for porsjonering, panering...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play