Frankrike, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nei, nei og nei! Vi garanterer at det ikke er noe kjøtt i dette vakre glasset, det er kun gode plantebaserte ingredienser og en blanding av sopp med en delikat intensitet. Lukk øynene, du er midt i skogbunnen. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaprotein, økologisk ølgjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
Frankrike, Condom
...En variant av vår Røde Sangria med moderat krydderhet fra Espelette Pepper. Den ekte aperitiffen fra baskerne! VEKT: 1,4 kg FLASKE: 75cl Flaske SKU: BSANP...
Portefølje (66)
Frankrike, Laissac
... gi deg et aperitiff-fat 100% uten nitritt og konserveringsmidler. Alle våre spekematprodukter uten nitritt er laget av nøye utvalgte griser fra Aveyron. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: Omtrent 200g Ingredienser: Svinekjøtt, Guérande-salt og Kampot IGP-pepper, naturlig tarm...
Portefølje (29)
Frankrike, Paris
...En av påleggene i "Apéritif des Sept Collines"-serien. Godt grillet, lett krydret Et deilig pålegg med intens smak av sopp. Perfekt å smøre på brød for å nyte som aperitiff, eller å bruke i matlaging, med fjærfe eller på grillet kjøtt. Sammensetning: Champignon fra Paris opprinnelse Frankrike (79%), smør (20%), salt fra Guérande, pepper. Dimensjoner: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Nettovekt: 100 g...
Portefølje (200)
Italia, Imperia
...Deilige Borettana-kvalitets vårløk i ekstra jomfruolivenolje. Arbeidet ferskt og nedsenket i en god ekstra jomfruolivenolje som har fått et hint av rosa pepper. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Borettane i Extra Virgin kan nytes som de er, naturligvis, som en aperitiff, men fremfor alt er de en utmerket forrett og...
Portefølje (44)
Frankrike, Malataverne
...Produkt fra Baskerland Ingredienser: lever, svinebryst og fett, rehydrerte steinsopp 4%, egg, løk, salt, dextrose, aromaer, pepper, hvitløk, smakforsterkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Kjøtt av svin opprinnelse Frankrike. Steinsopp-paté er en tradisjonell oppskrift fra våre landsbygder. Du kan også presentere den inspirert av "banderillas" med steinsopp-paté, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oppdag autentisiteten til en karakterfull paté med smak av steinsopp. Server steinsopp-paté som forrett eller til aperitiff. God appetitt! ))...
Portefølje (188)
Tunisia, Hammam Sousse
...Grønne oliven fylt med rød paprika Paprikaene er søte og saftige, og kombinerer vakkert med den smøraktige salt smaken av oliven. Passer perfekt med en aperitiff før middag! eller til ethvert måltid. Det er et must i middelhavskosten. Typiske verdier som drenert per 14g porsjon Energi 30 kJ Fett 2,5g f. Mettet 0% Karbohydrater 0,0mg Totale sukkerarter 0,0g Protein...
Portefølje (43)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Disse konservene er laget av liten spelt fra Mont Ventoux, vasket, bløtlagt og deretter kokt så naturlig som mulig, i vann. Den er krydret med olivenolje, basilikum og hvitløk. Ingredienser liten spelt (57%), olivenolje (13%), løk, basilikum (11%), hvitløk (8%), salt, konsentrert sitronsaft, pepper.
Portefølje (142)
Belgia, Nivelles
... osteproduksjonen i Vielsalm. Smaken av tradisjon og subtile smaker Ardenneren forener med glede smaken av tradisjon og de mest subtile smakene. Modnet i 5 til 10 uker i sin unge versjon, 3 til 6 måneder i mellommoden og mer enn 6 måneder i gammel, er den like deilig på brød som i terninger til aperitiff. Den unge Ardenneren produseres også: med basilikum med ingefær og grønn pepper … For sublimert smaker! Ardenner-serien...
Frankrike, Cognac
... perfekt med stekt foie gras, vanilje-butternut-tatin og Java-pepper.","ELABORATION":"Etter innhøstingen blir druehøsten først vinifisert. Deretter blir vinen destillert etter Charentaise-metoden, det vil si en dobbel destillasjon. Denne blandingen består av forskjellige brenneviner fra vårt terroir som har modnet mellom 4 og 8 år på eikefat."}...
Portefølje (5)
Frankrike, Objat
...En serie på 7 spesialiteter med foie gras til å smøre på aperitiff. Naturlig, salt/søtt, krydret Toast Gaillard naturlig Toast Gaillard fiken Toast Gaillard Espelette chili Toast Gaillard Sichuan pepper Toast Gaillard steinsopp Toast Gaillard kastanjer Toast Gaillard svarte trøfler fra Périgord...
Portefølje (7)
Frankrike, Castelnaudary
...Kjøtt og svinefett, svinelever 34%, EGG, salt, pepper, krydder. Kjøtt av fransk opprinnelse. KJØKKENRÅD: Serveres kald med brød, sylteagurk og litt god vin… Hos oss rimer festmåltid med grønnsaker og patéer! Den mest kjente er selvfølgelig den du skal smake: LE PÂTÉ DE FOIE! Liten anbefaling: oppbevar den kaldt! Den vil alltid være din mest trofaste følgesvenn til en uventet aperitiff, en piknik, en skive klokka fire, en TV-middag… Til slutt, ikke glem å servere den med sin beste venn, den sprø sylteagurken.
Portefølje (37)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Denne cuvéen, vinifisert av Alain Coudert (som også er eier av Clos de la Roilette i Fleurie), er perfekt representativ for finesse i vinene fra AOC Brouilly. Denne vakre flasken utvikler seg med fine og lette røde frukter (bringebær, jordbær, kirsebær) samt lette florale noter (fiol) og kryddernoter (pepper). Den friske balansen i denne flasken vil ideelt følge deg til aperitiff eller sammen med hvitt kjøtt. En lettdrikkelig og fruktig nytelse! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Gamay AOC: Brouilly Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Gjenopplev den kraftige smaken av artisjokk kombinert med sødmen fra grønne oliven i denne kremen laget med olivenolje for en forfriskende og lett aperitiff. Nyt den kald som aperitiff på ristet brød. Holdbarhet uten åpning: 3 år Vekt: 90 gr Ingredienser: artisjokker 73,8%, grønne oliven 15,4%, olivenolje 7,9%, salt 2,0%, pepper 1,0% Toupine og Cabesselle er en familiebedrift og håndverksbedrift som ligger ved siden av Avignon i Provence. Produktene fra dette gourmetmerket er en invitasjon til å oppdage smakene fra denne vakre regionen. Vekt: 90 gr...
Portefølje (57)
Italia, Palagonia
...Format: Glassbeholder på 212 g Ideelle som aperitiff sammen med smakfulle snacks. Passer til friske og sprudlende viner som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° er serveringstemperaturen. Bruttovekt: 350 g. Nettovekt: 212 g. . Ingredienser: Asparges 35%, Soltørkede tomater 30%, Solsikkeolje 30%, Brødsmuler 5%, Syrlig vineddik, Salt, Hvitløk, Kvernet svart pepper, Persille, Sitronsyre, Askorbinsyre. Tips: Oppbevares på et kjølig sted, med en temperatur mellom +4°c og 20°c beholdere fra: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1994 er en årgang som fremkaller subtile aromaer av appelsinblomst og pepper. Lagret på eikefat, tilbyr den en myk start og en vakker lengde i munnen. Denne brennevinet er ideell for de som setter pris på delikate og raffinerte smaker. Enten det er til en aperitiff eller en digestif, er denne armagnacen et perfekt valg for å imponere gjestene dine.
Portefølje (51)
Frankrike, Sarcelles
...Indisk, provensalsk, orientalsk aperitiff hvitløk. Delikatesser av artisjokk, paprika, tomater. Bruksområdene er mange og åpner den hemmelige døren til en kulinarisk kreativitet fylt med brisen fra sør. Like original og deilig overraskende, fornyer hvitløk til aperitiff formelen.
Italia, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ER ET NYTT SELSKAP SOM HAR FUNNET PÅ ET NYTT PRODUKT, PATITOKI, ET UNIKT SNACK I SIN SJANGER. DET FINNES 24 ASSORTERTE SMAKER: (LIVLIG PAPRIKA, LANDLIG, KLASSISK, DELIKAT, BONDENS, RUCCOLA OG GRANA, FISKER, KYLLING, TEXAS KYLLING, SKOGENS SMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKE, STEKT POTET, BACON, GRILL, MEDITERRANEAN, WURSTEL, PUGLIESE, SVARTE OLIVEN, PEPPER OG ROSMARIN). ALLE KAN...
Populære land for denne søkefrasen