Italia, Radicofani
...Det er en ost laget av sauemelk ved en temperatur på omtrent 30/32°C. Med denne typen bearbeiding oppnås en pecorino med hvit pasta som er litt smuldrete, med en tørr og delikat smak. Produksjonen er planlagt i to størrelser: en i skålform som veier omtrent 1,450 kg, og den andre i rett kant som veier omtrent 1,900 kg. Før kommersialisering behandles den med en svart plastcoating på skorpen. Modningen varer i omtrent 60/70 dager.
Portefølje (48)
Italia, Bergamo
Italia, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma produserer den deilige Pecorino Senese, en hel form på 1,3 kg av pecorino-ost laget med melk fra sauer i Toscana-regionen. Takket være modningen tilbyr denne osten en unik og autentisk smak, perfekt å nyte alene eller sammen med spekemat og vin.
Portefølje (200)
...Likt som pecorino, skiller Pastorello seg ut med sin delikate smak og unike konsistens. Faktisk, for å være en halvfast ost, klarer den å være både myk og smeltende samtidig, uten å etterlate flak ved kutting.
Portefølje (54)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
... struktur og lys stråfarge i avansert modning, er Pecorino Iriai den ideelle hovedpersonen for sosiale måltider. Den unike smaken tilfører liv og energi til bordet, noe som gjør den perfekt for å nytes i godt selskap. En ost som ikke bare gleder ganen, men også blir et ekte samtaleemne på grunn av sin distinkthet og rikdom av smak.
Portefølje (10)
Frankrike, Marseille
...en typisk ost fra sentral-sør Italia og øyene, laget med hel sauemelk, fersk og koagulert med vegetabilsk eller animalsk løpe (lam eller geit), saltet og aromatisk hvis den er lagret i noen måneder, med en karakteristisk krydret smak hvis modningen var lengre; Flere varianter tilgjengelig: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano og pecorino Sicilien.
Portefølje (9)
Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
Italia, Cadorago
...Sacco System, et selskap spesialisert i produksjon av melkesyrebakterier for meierisektoren, produserer en serie frysetørkede og fryste melkesyrebakterier som er spesifikt utviklet for produksjon av harde oster, spesielt for produksjon av oster med en fuktighetsprosent på 56% av tørrstoffet uten fett: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino av hard type Besøk nettstedet https://www.saccosystem.com/ for å laste ned brosjyrene!
Portefølje (4)
Italia, Sant'ilario D'enza
Dalter Alimentari har vært spesialister siden 1978 innen produksjon, utvalg og emballering av revet og porsjonert ost. Vårt tilbud inkluderer Parmigiano Reggiano og andre italienske DOP-modnet oster som Grana Padano og Pecorino Romano, semi-modnet ost og ost lignende grana kuttet og pakket i ulike formater (revet, flak og mange andre kutt). Våre oster og osteblandinger er utviklet for å møte...
... utkikk etter eksportører, distributører, agenter; hvis interessert, vennligst kontakt Dr. Forciniti på nummeret nedenfor. Utvalget av våre produkter inkluderer: - Pecorino-ostene: de produseres i Sila-fjellene, hvor sauene beiter fritt, og spiser alle urtene som naturen tilbyr, noe som resulterer i melk av høyeste kvalitet, slik at man kan nyte og smake på ost for ekte kjennere. I våre oster kan...
Italia, Squillace
... har noen eksportører i utlandet. Vårt topprodukt er fortsatt vår PECORINO OST (fersk, semi-modnet og modnet), men vi har også andre anerkjente typiske italienske produkter. Alle våre oster er produsert med melk av høy kvalitet og ekte melk.
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat...
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen