...Denne serien av brennevin vil bli den nye lekeplassen for Mester-Håndverkeren ved å skape kombinasjoner av en eller flere krydder!..
For den første smaken, en macerasjon på ett år av to premium bourbon vaniljestenger, satt direkte på flasker, hevet med et hint av økologisk rettferdig handel kokosblomstsukker, for en livlig og rund smaksopplevelse.
... eiendommen, og drar dermed nytte av all ekspertisen til teknikerne ved slottet. Høsten skjer manuelt i kasser, vinifikasjonen er mindre intensiv enn for den store vinen, og en tradisjonell lagring i tanker og 25% i nye fat gjør den til en rund og sjarmerende vin for umiddelbar nytelse.
Druetyper: Cabernet Franc, Merlot
Produsent: Familie Gautreau i Saint-Seurin-de-Cadourne (33180)
Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2014...
... hektar.
Druetyper: 60 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 10 % Cabernet Franc
Vinifikasjon: Håndplukkede druer, ståltanker og betong
Lagring: 12 måneder på fat (20 % nye, 80 % fra en eller to viner)
Smaking: Den åpner med en bukett av godt modne, mørke frukter, og Chevalier de Lascombes fanger med sin klare angrep. Konsentrert, preges ganen av sin subtile forening mellom kraft og eleganse.
...".
Vinifikasjon og lagring
Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten på mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking på det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg.
SMAKSNOTATER
Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma.
Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
...Vinprodusent
Emmanuelle Baude og hennes team lager fruktige, livlige og silkeaktige viner med daglig observasjon og teknisk presisjon. Friskhet, balanse og eleganse er de retningslinjene som styrer arbeidet med hver enkelt vin.
«Vi er på jakt etter nye vinproduksjoner som alltid er mer originale, komplekse og overraskende, med et kontinuerlig fokus på å overgå oss selv, forbedre kvaliteten og gi glede til forbrukeren».
Etter noen års eksperimentering og risikotaking, vinner vinene i subtilitet og karakter, og reflekterer både terroiret og personligheten til husets vertinne!
Miljøsertifisering...
FRAMEX FRANCE - Vi leverer over hele Frankrike
Framex España - Leveranser i hele Spania
Framex Portugal - Vi leverer over hele landet
Framex er din ideelle partner for gaver og tilpassede reklame tekstiler for bedrifter og sportslige, kulturelle arrangementer, festivaler, kampanjer. Vi tilbyr produkter med trykte, broderte eller gravert logoer, og garanterer maksimal kvalitet i hver detalj.
VI LE...
... nye flasker under tanken. Fyllingstanken av semi-anulær type, laget av rustfritt stål, tillater bruk av nitrogen i tanken. Fyllingen skjer ved hjelp av et lett trykk av inert gass, som forhindrer spredning av de flyktige komponentene. Båndene er konfigurert slik at det kun er nødvendig med én operatør. Produksjon: opptil 1.000 flasker per time.
Finn vår utvalg av guddommelige røde, hvite, rosé og musserende viner! Vår ambisjon er å lette samarbeidet mellom franske vinprodusenter og nasjonale og internasjonale kjøpere. Grunnlagt i 2018, DIXVINS er din B2B-butikk som tilbyr nettbasert salg av viner og brennevin laget i Frankrike, rettet mot restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyr jevnlig spesialtilbud og temati...
...Utvalg av parcellaire, lang maserasjon, lagring i 24 måneder på nye fat, 100 % Malbec, kraftig og elegant.
Domaine: DOMAINE DE CAUSE
Appellation: AOC CAHORS
Region: SØR-VEST
Farge: Rød
Druetyper: 100 % Malbec
Dyrkingsmetode: Økologisk konvertering
Innhold: 75cl
Vekt: 1 kg
Karakter: kraftig
Årgang: 2015...
...Laget med de beste Tempranillo-druene valgt fra våre eldste vinmarker, håndplukket i små kasser og klassifisert ved utvalgstabellen.
Malolaktisk gjæring og videre lagring i 24 måneder på nye franske eikefat.
Til slutt får vinen ligge i minst 12 måneder på flaske før den selges.
Flaske: 0,75L
Magnumflaske: 1,75L...
... navnet Bosman Family Vineyards. Med den nye vinmakeren Corlea Fourie ser dette ut til å lykkes godt. Nylig fikk to av Bosmans viner (Optenhorst & Erfenis) en plass i Top 100 South African Wines Challenge, vurdert av flere Masters of Wine, inkludert Tim Atkins.
...Mer enn 100 års erfaring med musserende produksjon gjennom vårt datterselskap SVM.
- Prosessen er basert på Charmat-metoden (fermenteringen skjer i en lukket beholder, som for franske sider eller italienske proseccoer).
- Tilpasset verdens trenden mot søte smaker og priser.
- En sektor åpen for innovasjon og tiltrekning av nye forbrukere.
- Flere mulige kombinasjoner (mot vinopprinnelse...
...Denne nye oppskriften med hvitvin er en variant av den klassiske, med toner av vinterfrukter. Appelsinen er mer fremtredende og gir en lang ettersmak. Tilsetningen av kullsyreholdig vann ved servering gir letthet og friskhet.*
VEKT: 1,4 kg
FLASKE: Flaske 75cl
SKU: 013...
...Vinho Tinto med freixenista karakter fra Douro Superior, fyldig med elegante og gastronomiske aromaer av fiol.
ESTÁGIO
12 måneder på nye franske eikefat
FICHA TÉNICA
Høst: 2017
Betegnelse: DOC Douro
Druer: 100% Touriga Nacional
Alkohol: 15%
PH: 3,68
Total syre: 4,8 g/dm3
Totale sukker: 3,4 g/dm3
Vinproduksjon: Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira
Tilbud om en treeske ved kjøp av 2 flasker.
*Inneholder sulfitter...
... 30 typer prestisjelikører basert på polyfunksjonelle afrikanske planter, som er eksepsjonelt bearbeidet for bruk i cocktails, i prestisje mot uavhengige, men også for å tilpasse seg kravene til champagne og ulike matoppskrifter, samtidig som det inspirerer til skapelsen av nye arbeidsplasser.
...Laget med 100% Verdejo-druer. Tradisjonell prosess og kontroll av gjæringen i bordeauxfat. Vinen har en vakker strågul farge med grønne nyanser. De rene og intense varietale aromaene av fennikel og eple skiller seg ut, med konnotasjoner av tertiære aromaer (fra det nye treverket) av vanilje og nøtter uten risting.
Frakt til fastlandet. Gratis frakt på bestillinger over 60€.
... :
Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk.
enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven.
Aromer & Smaker :
Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler.
med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen.
friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord,
gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
...Le spiritueux : Etter Profil 105, gleder Neisson oss igjen med denne Profil 107 som har en mer intens og krydret karakter. Først lagret i gamle bourbonfat, vil denne vakre gyldne rommen deretter få et opphold i nye fat som er spesialforberedt med en hjemmevarmet behandling kalt 107. Resultatet? En deilig, dyp eliksir med en veldig smakfull profil. Selv om sukkerrøret fortsatt er godt til stede...
...La Médiévale: SPESIALTILBUD
La Médiévale: Spesialtilbud og begrenset tilbud på to emblematiske middelalderske drikker og middelaldersk sennep med hypocras.
Våre berømte Hypocras "Philtre d'Amour" T.M. på glassflaske og den nye sennepen med hypocras.
Sennep produsert i samarbeid med sennepsfabrikken Cathare i Castelnaudary.
Sennep 100% Occitansk.
DOMAINE LE BOUT DU LIEU består av 17 hektar vinmarker som ligger langs meandrene til Lot-elven. Den legendariske druesorten i vinmarken, Malbec, tilpasser seg perfekt til jordsmonnet som utgjør eiendommen, nemlig gamle alluviale avsetninger, grus og røde leirer. Dermed tilbyr eiendommen et bredt utvalg av rosévin, rødvin og ratafia.
...Denne nye cuvéen fra Diplomatico, laget for entusiaster, er resultatet av en blanding av sukkerrohrum hovedsakelig (90 %) og melasse. Destillert i kobberkjeler og i Batch Kettle, har disse rumene blitt lagret i brukte bourbon- og sherryfat.
Tilstand: Nytt produkt
Land: Venezuela
Betegnelse: Rom
Alkohol: 43°
Innhold: 70cl...
...En elegant og kraftig rødvin.
Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet.
Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder.
Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial.
Farge: Rød
AOC: Bordeaux Supérieur
Vinstokker: Leire-silt terroir
Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder
Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
...Som hvert år ønsket Vins du Beaujolais å gi et nytt bilde av sitt flaggskip, Beaujolais Nouveau. I forbindelse med denne anbudsrunden har byrået Sic arbeidet med utviklingen av visuelle elementer for 2021-utgaven, som skulle bære den nye posisjoneringen av Beaujolais Nouveau og vinene fra Beaujolais.
...Pomerol
Assemblage :
90% Merlot - 10% Cabernet Franc
Potentiel de vieillissement :
Environ 25 ans
Vinification :
Vendanges manuelles, fermentering i termoregulerte betongkar. Vinen lagres på franske eikefat med 50% nye fat og 50% fat som har vært brukt til vin i 20-22 måneder.
... mosten direkte lagt i franske eikefat (25% nye) hvor den gjennomgår hele sin alkoholfermentering. Den malolaktiske fermenteringen er bevisst ikke søkt for å bevare friskheten. Under lagringen på hele gjæren i 10 måneder, blir vinen jevnlig battonert for å gi mer fylde. Dette arbeidet "à la Bourguignonne" gjør denne cuvéen til en vin for lagring.
Smaksnotater: Vakker syrlig aroma med smøraktige, ristede og nøtteaktige noter, generøs og kompleks smak som passer til alle ønsker.
...Produktet fra den nye generasjonen av tekniske korker, Neutrocork®, er utviklet fra naturlig kork ved hjelp av banebrytende teknologi.
… skiller seg ut med sin store strukturelle stabilitet, som er et resultat av en sammensetning av mikrogranuler av kork…
Den anbefales for viner som har en viss kompleksitet og som skal konsumeres raskt (innen to år). Neutrocork® skiller seg ut med sin store...
... utløpsstrålen sørger for rask helling og lufting av unge viner.
Den spesielle vri: Et integrert lokk i hellervennen åpner flasken automatisk og lukker den igjen når den settes ned.
Den skrå avskjæringskanten på vinhellervennen forhindrer plagsom drypping.
... tre vintyper. I løpet av årene ble nye vinmarker lagt til, og det ble produsert forskjellige vintyper. I dag omfatter vårt sortiment seks hvite viner, en fruktig rosé og fire rødviner. Våre varianter inkluderer Weißburgunder, Kerner, Sauvignon og Chardonnay, samt den krevende Blauburgunder, hvis druer modnes i Unteren Vinschgau. I tillegg kommer to klassikere fra Sør-Tirol, Vernatsch og den...