Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er hvetemel av type « 00 » designet for produksjon av fersk pasta. Med stor plastisitet og elastisitet takket være sitt gode proteininnhold, kjennetegnes PASTAPIU av en konstant partikkelstørrelsesfordeling og en askeinnhold på under 0,45 %; disse egenskapene gjør den egnet for å lage fersk pasta som ikke blir grå og som opprettholder sin karakteristiske farge i flere dager. PASTAPIU er den ideelle ingrediensen for å lage alle typer tradisjonell fersk pasta i forskjellige formater, som plater, gnocchi, trofie eller fylte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli...
Portefølje (56)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, surdeig (naturlig gjær fra type 0 mykt hvetemel i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje.
Portefølje (129)
Belgia, Anderlecht
..."-standarder for sikkerhet og hygiene. Noen praktiske tips: * Forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% type 00 mel, 30% semulegryn, 5 egg per kg + vann, elte i omtrent 10 minutter, deigen bør ha en fuktighetsprosent mellom egg og vann på omtrent 32%. * Forberedelse av deig til tagliatelle: 50% type 00 mel, 50% semulegryn, 7/10 egg per kg eller 100% semulegryn. Referanse: LP17M-230/1 Merke: Diamant Europe Netto vekt (Kg): 62 Dimensjoner i MM (LxPxH): 400x520xh630 Volum (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Portefølje (189)
...Mini Sicilianske Cannoli Vafler Ingredienser: Mykt hvetemel type "00", vin, sukker, raffinert svinefett, hele pasteuriserte egg, salt, usøtet kakaopulver, aromaer. Kan inneholde spor av nøtter, melk, soya, sesam.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play