Italia, Misano Adriatico
...Denne vinen vil ta deg rett til hjertet av den toskanske solen. Med sin intense smak av Sangiovese og sitt bouquet av modne røde frukter, er Soledoro perfekt å nyte med rødt kjøtt, lagrede oster og pastaretter. Prøv det og la deg bli erobret av de dype toskanske røttene til denne vinen.
Portefølje (200)
Frankrike, Bordeaux
... brett av spekemat og oster.\n\nDruetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)\nProdusent: Familie Dufour i Saint-Michel-de-Rieufret (33720)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2021"}...
Portefølje (93)
Italia, Sizzano
...Kontrollert opprinnelsesbetegnelse (DOC) TYPE Rødvin DRUESORT Nebbiolo 100% MATKOMBINASJON Stekt eller grillet kjøtt Retter med hvitt kjøtt Modne oster FARGE Rød rubin DUFT Intens og vedvarende Bringebær Fiol og appelsinblomst Røde frukter SMAK Tørr God fylde TEMPERATUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portefølje (13)
Kypros, Paphos
...Den frodige nesen er full av aromaer av modne blåbær og bjørnebær kombinert med de karakteristiske nyansene av svart pepper og laurbærblad. Vinen har en fyldig kropp, med lav syre og myke, fløyelsaktige mellomtanniner. Ettersmaken er lys, syltetøyaktig med noter av plomme, skogbunn og ville bær. Vinen vil best komme til sin rett sammen med kjøttpaier, krydrede fjærkre-retter eller lagrede harde oster.
Portefølje (15)
Tyrkia, Istanbul
Vårt firmanavn er Mersoy, som ligger i Istanbul og Elazig. Vi er en produsent av ost, syltetøy, halva og tyrkisk glede med et bredt utvalg. Hovedkontoret vårt og noen av fabrikkene våre ligger i Istanbul, og vi har også en spesialfabrikk for ost i Elazig. Hovedkontoret ligger i Mega Center, som er et industriområde for mat og drikke. Vi har 2 merker, som er Mersoy og Oruc Dede. Mersoy spesialisere...
Portefølje (1)
VEGA MANCHA er det internasjonale varemerket for meieriproduktene laget av QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS og QUESERIA LAFUENTE. Vår tradisjonelle sauemelkprodusent ligger i en liten landsby for sauer, ikke langt fra Albacete, i regionen La Mancha. Osten vår lages ved hjelp av gamle metoder som gir en spesiell smak og kvalitet til denne osten laget av 100 % lokal sauemelk i både...
Portefølje (10)
Frankrike, LANGEAIS
Spesialist på plastteknologi anvendt i osteproduksjon, Servi Doryl designer, produserer og markedsfører over hele verden former, støpeblokker, koagulasjonskar, avrenningsbrett og mange andre produkter for produksjon av alle typer myke og faste oster. Siden 1972 har Servi Doryl utviklet unike teknikker for perforering, veving, forming og sveising av plater og deler av høy ytelse og kvalitet. Ostem...
Portefølje (68)
Siden 1983 har SenrasDairy tilbudt et utvalg av håndlagde oster laget av melk fra familiedrevne gårder. Vi velger nøye ut fôret til dyrene våre for å oppnå melk av høy kvalitet og tilby oster med en unik og uforvekslelig smak. Vårt utvalg består av ferske oster, modnede oster med 3 og 6 måneders modning, smøraktige oster med 1 måneds modning, myke oster med en fleksibel skorpe, med en gulaktig fa...
Portefølje (21)
...Det er den yngste Parmigiano Reggiano, som nettopp har fylt 12 måneder. Dette er minimum lagringstid for at Konsortiet kan gi den D.O.P.-betegnelsen. Osten er fortsatt myk og glatt, spesielt egnet for dem som foretrekker å smake de mykere og søtere smakene av melk. Av eksperter blir den omtalt som "fersk" eller "til pastasaus", fordi den ennå ikke har den karakteristiske kornete teksturen som mer modne lagringer har.
Portefølje (3)
...Vinen Saperavi er en av de utvalgte tørre rødvinene som produseres i Georgia og dyrkes i vinregionen Kakheti. Fargen på denne vinen kan variere fra dyp bringebærrød til mørkerød. Vinen har en fløyelsmyk, rik smak med en utmerket balanse mellom sødme og syre. I den modne frukttonen forenes harmonisk lette nyanser av eik og krydder, og danner en lang aromatisk ettersmak. Vinen smaker balansert med noter av mørke bær, svarte ribber og modne kirsebær. Vinen passer perfekt til grillet eller stekt, kraftig krydret kjøtt og modne oster.
Portefølje (14)
Spania, Granada
... minner om skogbunn.","Color":"Farge: Mørk granatrød, teglkant med fiolette detaljer, skinnende og klar, høy kropp med stor struktur.","Maridajes aconsejados":"Anbefalte matparinger: Passer til tradisjonelle gryteretter (stuing, kokte retter), steker av kjøtt og fete fisker. Forsterker smaker av pølser, patéer og lagrede oster.","Sabor":"Smak: Intens på tungen, kraftig med en elegant ettersmak av fin sjokolade. Ganske søte og behagelige tanniner, med hint av lakris. Lang og vedvarende.","Temperatura recomendada de consumo":"Anbefalt serveringstemperatur: 17℃"}...
Portefølje (5)
Slovenia, Ljubljana
... Aldringspotensial: 2018 - 2028. Egenskaper: Fargen er dyp rubinrød. Bouqueten tilbyr både ungdommelige og modne noter. Den dufter av modne mørkerøde og svarte frukter samt sjokolade med et hint av tre. Vinen er tørr i munnen med en fløyelsmyk tekstur og fleksible tanniner. Veldig intens og fruktig karakter, men du kan fortsatt føle en elegant friskhet. Matparinger: God til biff, viltterrin eller stekt and. Går også godt med pasta, risotto og modnede oster. Serveringstemperatur: 14 - 16° C.
Portefølje (10)
Spania, La Seca-Valladolid
...Farge: skinnende kirsebærrød, intense aromaer av modne røde frukter og svært elegant treverk. På ganen er den robust, smakfull, fyldig og vedvarende. Det anbefales å nyte den mellom 14º og 16º Celsius, og den passer godt til spekemat, gryteretter, viltkjøtt, lagrede oster og patéer. Opprinnelsesbetegnelse: IGP Vinos de la Tierra de Castilla y León Druesort: Crianza Årgang: 2016 Crianza: Laget med druer av sorten tempranillo, lagret på franske eikefat (-allier-)...
Portefølje (12)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...En delikatesse å pare med fisk og skalldyr, men også hvitt kjøtt og oster! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Chenin AOC: Savennières Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2032 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
... vinparinger\nrødt kjøtt, vilt, oster, sjokolade\n\nEmballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl\nDomaine: Vignerons d'Alignan Neffies\nAppellasjon: Pézenas\nÅrgang: 2017\nDruetype: Grenache, Syrah\nKultur: Fornuftig\nMerkelapp: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser"}...
Portefølje (190)
... glatte blader kan den kutte standard porsjoner av mindre modne oster (f.eks. caciotte). Ekstremt rask: gjennomsnittlig timeproduksjon på 32 stykker på 1 kg av omtrent 55 hjul med parmesan-type ost. Lar deg stille inn typen snitt basert på: Standard porsjoner: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 av hjulet. Spesielle porsjoner: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, osv. (med umiddelbar utskifting av skjæreplaten og automatisk gjenkjenning av PLC). dybde: 855 mm Bredde: 950 mm høyde: 2200 mm...
Portefølje (47)
ufs.country_names.RU, Moscow
...og viltretter, tilbehør, oster, marinader. Smak Aromatisk krydret, krydret Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 2,0 Fett (g / 100g)… 0,2 Karbohydrater (g / 100g)… 8,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 40...
Portefølje (178)
Italia, Dorgali
... av små, modne røde og svarte bær, hint av morell og lakris, blandet med aromatiske urter fra Middelhavet, fine og søte krydder. I munnen er den behagelig varm, smakfull og krydret, alt perfekt smeltet sammen av et mineralpreg. Den rike og fløyelsmyke strukturen er godt balansert av tannisk kompleksitet og elegant, langvarig ettersmak. Det er en vin som passer utmerket til de mest eksklusive og raffinerte måltidene. Perfekt for å akkompagnere kraftige og smakfulle oster eller betydelige kjøttretter.
Portefølje (5)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Manchego-osten er en matvare hvis opprinnelse går tilbake til tidens morgen. Manchego-osten, laget av melk fra manchego-sauer, har en like historisk opprinnelse, så gammel som dyrene av denne rasen. Tidens gang har ikke vesentlig endret produksjonen og kvaliteten, og osten kjennetegnes av sin milde smak, som intensiveres og forvandles til en krydret smak i svært modne oster, dens uovertrufne...
Portefølje (2)
Spania, Malagón
... av Iberico-ost, den mest populære osten i Spania: semi-modnet, modnet, eller modnet i ekstra jomfruolivenolje. Videre tilbyr vi også et utvalg av forskjellige emballasjealternativer for catering og selvbetjening. Med kombinasjonen av den nyeste teknologien og tradisjonen og kompetansen til våre fagfolk, er vi i stand til å optimalisere vår melkeproduksjon og prosesser. Vi tar stor omsorg i å modne alle våre oster i en naturlig kjeller og anvender strenge kvalitetskontroller til enhver tid for å oppnå et enestående produkt.
Portefølje (8)
Spania, Tomelloso
... kant. Vi kan lukte friske aromaer som minner om en slags anisette eller balsamiske smaker, over et bakteppe av godt modne røde og svarte frukter. Når vi drikker den, føler vi en frisk inngang og en mild skarphet, som endrer seg til en tannisk smak og en varm avslutning. Den anbefales spesielt med alle typer kjøtt, vilt og modne oster. COUPAGE: Vintage: 2004 Variety: 50% Tempranillo, 50% Cabernet...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play