Italia, Misano Adriatico
...Denne vinen vil ta deg rett til hjertet av den toskanske solen. Med sin intense smak av Sangiovese og sitt bouquet av modne røde frukter, er Soledoro perfekt å nyte med rødt kjøtt, lagrede oster og pastaretter. Prøv det og la deg bli erobret av de dype toskanske røttene til denne vinen.
Portefølje (200)
Italia, Sizzano
...Kontrollert opprinnelsesbetegnelse (DOC) TYPE Rødvin DRUESORT Nebbiolo 100% MATKOMBINASJON Stekt eller grillet kjøtt Retter med hvitt kjøtt Modne oster FARGE Rød rubin DUFT Intens og vedvarende Bringebær Fiol og appelsinblomst Røde frukter SMAK Tørr God fylde TEMPERATUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portefølje (13)
...Det er den yngste Parmigiano Reggiano, som nettopp har fylt 12 måneder. Dette er minimum lagringstid for at Konsortiet kan gi den D.O.P.-betegnelsen. Osten er fortsatt myk og glatt, spesielt egnet for dem som foretrekker å smake de mykere og søtere smakene av melk. Av eksperter blir den omtalt som "fersk" eller "til pastasaus", fordi den ennå ikke har den karakteristiske kornete teksturen som mer modne lagringer har.
Portefølje (3)
... glatte blader kan den kutte standard porsjoner av mindre modne oster (f.eks. caciotte). Ekstremt rask: gjennomsnittlig timeproduksjon på 32 stykker på 1 kg av omtrent 55 hjul med parmesan-type ost. Lar deg stille inn typen snitt basert på: Standard porsjoner: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 av hjulet. Spesielle porsjoner: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, osv. (med umiddelbar utskifting av skjæreplaten og automatisk gjenkjenning av PLC). dybde: 855 mm Bredde: 950 mm høyde: 2200 mm...
Portefølje (47)
Italia, Dorgali
... av små, modne røde og svarte bær, hint av morell og lakris, blandet med aromatiske urter fra Middelhavet, fine og søte krydder. I munnen er den behagelig varm, smakfull og krydret, alt perfekt smeltet sammen av et mineralpreg. Den rike og fløyelsmyke strukturen er godt balansert av tannisk kompleksitet og elegant, langvarig ettersmak. Det er en vin som passer utmerket til de mest eksklusive og raffinerte måltidene. Perfekt for å akkompagnere kraftige og smakfulle oster eller betydelige kjøttretter.
Portefølje (5)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play