... våre « final touch » øl merkeprodusenter inneholder utelukkende naturlige aromaforbindelser (frukt- og krydderaromaer), naturlig farge (fruktfarger og mørke maltekstrakter) og skylleagenter (essensielle oljeemulsjoner stabilisert med vegetabilske gummier). WB-MIX er utviklet for å produsere hvite øl med smak, aroma og uklart utseende som ligner på de viktigste kommersielle belgiske hvite ølene, som...
Portefølje (49)
Food Ingredients Technologies' oppdrag er å skape og produsere skreddersydde mataromaer og smaker for utvikling og transformasjon av matoppskrifter. Hos Food Ingredients Technologies er mat vår lidenskap, og vi vet at det er din også. Når man tenker på mat, tenker man på smak. Kjernen i vår virksomhet er harmoniseringen av vår ekspertise ved å bruke funksjonelle og aromatiske ingredienser for å ...
Portefølje (19)
Frankrike, La Cadière-D'azur
...Kultur raisonnée. Manuell innhøsting i kasser. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker. Lagring i temperaturregulerte ståltanker, tradisjonell kork i naturkork. SMAKING ØYE: Laksfarget, lys. NES: Fruktig, aromaer av røde frukter, krydderaromaer. MUNN: Frisk, generøs, myk, sitrusnoter, røde fruktnoter, myk, lett kropp, god intensitet, god vedholdenhet. Druetyper: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Innhold: 75 cl...
Portefølje (8)
Frankrike, Bordeaux
...Historie: 61 hektar med gamle vinstokker av masseseleksjon, hvorav mer enn halvparten er merlot og cabernet som er over 50 år gamle, som hovedsakelig produserer stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque er et utvalg fra vinrankene som er 30 år eller yngre. Druetyper: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Vinifikasjon: manuell innhøsting, ståltanker og betong Modning: på eikefat Smaksnotater: lys vin med blomster- og krydderaromaer, strålende med en frisk salinitet og stor edelhet. Denne andre vinen fra Saint-Émilion fanger med sin kremete tekstur og fruktige struktur.
Portefølje (43)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... hint av fiol. På ganen er den ledsaget av svært delikate, men kraftige tanniner. Takket være sine 18 måneder med modning på fat, viser denne Grand Cru også en tresmak av stor presisjon som gir deilige krydderaromaer (vanilje, pepper, lakris osv.). Selvfølgelig er det med tiden at hele kompleksiteten av aromaene i denne vinen kan oppleves... Hvis du er tålmodig nok, vil du få tilgang til en utrolig...
Portefølje (321)
Frankrike, Roubia
... frukter, lette krydderaromaer, lette urtearomaer. Mat- og vinparinger Bavette med sjalottløk, Lammekotelett, Kalveblanquette, Kalveschnitzel, Svinekjøttsteke Serveringstemperatur: 11° - 12° Farge: Rosé Druetype: Grenache, Syrah. Frukten fra Grenache kombinert med krydderne fra Syrah. Alkohol: 14% Volum: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
... egnet for matvarer som sjokolade, godteri, tyggegummi, vaffel, kjeks. Sjokoladearoma, hasselnøttaroma, melkearoma, alle fruktsmaker. og Krydderaromaer: Taco krydderaroma, nacho krydderaroma, kylling krydderaroma, Indomi krydderaroma. Du kan kontakte oss for alle dine behov.
Portefølje (5)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play