Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra kokt skulder Ekstra kokt kanarisk skinke, uten bein Ekstra kokt Praha skinke, røkt Ekstra kokt "Lata Max Zander" skinke Ekstra kokt skinke, med skinn Ekstra kokt skinke med kanarisk fot Ekstra kokt skinke, naturlig formet Ekstra kokt skinke, flambert...
Portefølje (28)
Slovakia, Košice
Velkommen til MILKYLAND, en fremtredende leder innen matdistribusjon med ti års erfaring innen engros, import/eksport og effektiv logistikkstyring. Vår kjernekompetanse ligger i meieriprodukter, spesielt et variert utvalg av oster og alternativer beriket med vegetabilske fettstoffer. Vi tilbyr stolt et utvalg av premium oster som Mozzarella, Edam og Trappist, hver kjent for sine distinkte smaker o...
Portefølje (64)
Spania, El Puntal (murcia)
...Aroma av Iberisk Skinke BEHOLDER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portefølje (204)
Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, kokt skinke, champignon sopp...
Portefølje (129)
...Arancino får en umiddelbar assosiasjon til en kombinasjon av kjøtt, grønnsaker, saus, ris og brødsmuler. Vi har derimot laget en virkelig lett og smakfull variant, der vi har kombinert risen med få og utvalgte ingredienser. Terninger av kokt skinke og smeltet mozzarella er hovedingrediensene i denne oppskriften.
Portefølje (45)
Tyskland, Balingen
...Den ideelle kombinasjonen av skjæring og veiing: Ergonomisk, lett å rengjøre, enkel å betjene, energibesparende. Ideell for alle manuelle skjæreoppgaver som kokt skinke, kokte og stekte pølser, skivet ost eller langtidsholdbare varer som salami og lufttørket skinke. Videre en plassbesparende løsning hvis metrologisk godkjent veiing for salgsdisken og manuell skjæring på ett sted er ønsket...
Portefølje (190)
Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium produsent og eksportør av høykvalitets portugisiske produkter, som spesialiserer seg på rå olivenolje og tradisjonell spekemat. Beliggende i Portugal, er Monte Safira dedikert til å produsere autentiske produkter ved hjelp av tidløse metoder, og henvender seg til forbrukere som søker smakene fra sitt hjemland. Selskapets produktsortiment inkluderer ekstra virgin olivenol...
Portefølje (14)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
...IL SENESE Prosciutto cotto fra "Cinta Senese DOP" Materia prima : Fersk skinke fra "Cinta Senese DOP" med utvalgt fot kg .15,00 Ingredienser : "Cinta Senese DOP" fersk skinke, uten polyfosfater, melkederivater, gluten og glutamat: salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E316, konserveringsmidler E250 Ferdig produkt: Kg 10, kokt i klut for å bevare stekesjafter i kontakt med produktet, snurret, pakket i gjennomsiktig Cryovac og pasteurisert, emballasje i kartonger med 2 stk.
Portefølje (4)
Frankrike, Auros
...Ideell for å pynte opp dine mottakelser. Vi har også et veldig fint utvalg av håndverksmessig regional skinke. Gårds-skinke, hvitt skinke uten nitrat, skinke fra Landes osv... Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Tyskland, Dissen
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning. Fordeler i et nøtteskall: Fleksibel økning i verdiskaping Enkel å bruke...
Storbritannia, London
...Tilgjengelighet av rå skinke mec, modning 10/12 måneder, tilgjengelig i hele paller (100 skinker) eller med lastebil, minimum henting av 3 paller. I tillegg til skinkene har vi også et komplett utvalg av pålegg, med mulighet for en blandet pall.
Portefølje (9)
...bakt og krydret. Aromaene produseres i samsvar med gjeldende EU-retningslinjer (inkludert smaksstoffforordning 1334-2008). Mulige smakprofiler: Kylling og kalkun Storfe og krydret kjøtt Svinekjøtt, skinke og bacon Lam Tsjekkia: Tsjekkia 20 kg: 20 kg...
Portefølje (19)
...Maiski macaroni ham kaas, en deilig versjon av den klassiske Mac&cheese, men den typiske belgiske varianten med deilige terninger av kokt skinke, al dente kokt makaroni og en ostefull béchamelsaus, fullført med et lite hint av muskatnøtt, suksess garantert!
Portefølje (33)
Finland, Turku
Frankrike, Carquefou
... pakket inn i et klut og presset mellom to planker, noe som gir den sin parallelepipediske form. Denne skinken presenteres alltid uten bein. Skivene har en lys rød farge. Teksturen er myk og mør. Den fruktige lukten av alkohol og de krydrede notene gir den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée konsumeres hovedsakelig rå, i tynne skiver. Den kan imidlertid også nytes på tradisjonelt vis, kokt i tykkere skiver og servert med mogetter.
Italia, Roma
...Golosa og rik på ingredienser, Capricciosa er et must blant klassiske pizzaer. Champignon-sopp, strengt ferske, artisjokker i naturlig form, svarte oliven og smaken av kokt skinke gjør fyllet komplett og rikelig, som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Samsvarende produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portefølje (2)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Belgia, Zele
Sveits, Hendschiken
... (glukose, stivelsessukker), antioksidanter (E331, E301), krydderekstrakter, smakforsterkere (E621), aromaer). Egg, brødsmuler, soyamel, skummet melk, vann, hvitvin, krydder, løk, smakforsterkere (E621), bordsalt. Legg på brett med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen. Baking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya. Kjøttprodukt til kokt spising. Laget i Sveits med sveitsisk kjøtt.
Samsvarende produkter
Skinketopp
Skinketopp
Andre produkter
Pizza Biter
Pizza Biter
Portefølje (7)
Tyskland, Waltenhofen
... avkjølingsfasen. Denne typen film har både utmerkede gjenopprettingsegenskaper og kjøttvedheft, og er derfor ideell for produksjon av kokt skinke. Dens temperaturtoleranse tillater matlagingsprosesser over 76°C – selv i opptil 12 timer. Egenskaper ved AVS: Utmerket kjøttvedheft Redusert gelé-separasjon under matlaging Moderat barriere mot oksygen og vanndamp Ekstremt høy gjennomsiktighet Enestående tetningsegenskaper, selv med forurensede tetningsflater IONOMER-FAMILIE STRUKTUR STANDARD TYKKELSER AVGTS 7 Lag PA Spesiell/PE/SURLYN® film 230my AVS 5 - 7 Lag PA/PE/SURLYN® film...
Portefølje (20)
Østerrike, Guntramsdorf
... for høy presisjon ved skjæring - Fyllklare rør og "all-in-one-prosess" for høy produktsikkerhet - Miljøvennlig og også vennlig mot lommeboken - Ingen tidkrevende rengjøring av røykekammeret - Ingen kostbar nøytralisering av rengjøringsvannet Kaliberspekter: Fra 49 til 165 mm Røykoverføring: B2 Middels røykfarge -> Pølse og fjærfe-skinke H5 Mørk røykfarge -> Kokt skinke H6 Svært mørk røykfarge -> Kokt skinke Kaliberspekter: 49 til 165 mm...
Portefølje (9)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...MEGGLEs produktutvalg FONDOLAC gir deg utmerkede funksjonelle egenskaper for emulgering, stabilisering og smaksforsterkning for smakfulle produkter som kokt skinke, sauser, delikatesser og pølseprodukter. Ved spraytørking av delvis delaktosert myse, produserer MEGGLE et delvis delaktosert mysepulver med relativt høyt proteininnhold. Egenskaper og fordeler: Utmerkede emulgeringsegenskaper Vannbindingskapasitet Proteinerik berikelse Forsterker bruningseffekten (Maillard-reaksjon) Forbedring av tekstur og dermed munnfølelse Smaksforsterkning (mindre bruk av smaker og krydder)...
Portefølje (10)
Storbritannia, Slough
...{"A Versatile Spice":"Et allsidig krydder - Dette smakfulle krydderet kan brukes hele eller malt for å tilføre smak til enhver oppskrift. Det kan brukes hele eller malt i oppskrifter, smoothies, lattes eller te. En favoritt til vinterhøytidene, nelliker tilfører en varm, krydret-søt smak til gløgg eller rødvin, eggnog og pocherte frukter. Før du glasurerer kokt skinke, skjær et diamantmønster på...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
...Calzone deig (180 gr.) En trekant av halvdeig fylt med tomatpuré og krydder, ost, kokt skinke og oliven. Kode: CACLA 180006 Engros: 40 stykker per pakke - 81 pakker per pall.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
... inspirasjon til å produsere pølser som synergisk kombineres med høykvalitetsprodukter, som salami med honning fra Tuscia, kokt salami med aleatico, en druesort fra området, og Salame Violone, som også er lokalt. Vi bruker de beste råvarene og de beste tilleggsstoffene, som gjør at vi kan opprettholde en svært høy kvalitetsstandard.
Portefølje (7)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play