Tyskland, Balingen
...Den ideelle kombinasjonen av skjæring og veiing: Ergonomisk, lett å rengjøre, enkel å betjene, energibesparende. Ideell for alle manuelle skjæreoppgaver som kokt skinke, kokte og stekte pølser, skivet ost eller langtidsholdbare varer som salami og lufttørket skinke. Videre en plassbesparende løsning hvis metrologisk godkjent veiing for salgsdisken og manuell skjæring på ett sted er ønsket...
Portefølje (190)
Tyskland, Dissen
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning. Fordeler i et nøtteskall: Fleksibel økning i verdiskaping Enkel å bruke...
...bakt og krydret. Aromaene produseres i samsvar med gjeldende EU-retningslinjer (inkludert smaksstoffforordning 1334-2008). Mulige smakprofiler: Kylling og kalkun Storfe og krydret kjøtt Svinekjøtt, skinke og bacon Lam Tsjekkia: Tsjekkia 20 kg: 20 kg...
Portefølje (19)
Tyskland, Waltenhofen
... avkjølingsfasen. Denne typen film har både utmerkede gjenopprettingsegenskaper og kjøttvedheft, og er derfor ideell for produksjon av kokt skinke. Dens temperaturtoleranse tillater matlagingsprosesser over 76°C – selv i opptil 12 timer. Egenskaper ved AVS: Utmerket kjøttvedheft Redusert gelé-separasjon under matlaging Moderat barriere mot oksygen og vanndamp Ekstremt høy gjennomsiktighet Enestående tetningsegenskaper, selv med forurensede tetningsflater IONOMER-FAMILIE STRUKTUR STANDARD TYKKELSER AVGTS 7 Lag PA Spesiell/PE/SURLYN® film 230my AVS 5 - 7 Lag PA/PE/SURLYN® film...
Portefølje (20)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...MEGGLEs produktutvalg FONDOLAC gir deg utmerkede funksjonelle egenskaper for emulgering, stabilisering og smaksforsterkning for smakfulle produkter som kokt skinke, sauser, delikatesser og pølseprodukter. Ved spraytørking av delvis delaktosert myse, produserer MEGGLE et delvis delaktosert mysepulver med relativt høyt proteininnhold. Egenskaper og fordeler: Utmerkede emulgeringsegenskaper Vannbindingskapasitet Proteinerik berikelse Forsterker bruningseffekten (Maillard-reaksjon) Forbedring av tekstur og dermed munnfølelse Smaksforsterkning (mindre bruk av smaker og krydder)...
Portefølje (10)
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger for å forbedre fargehold og sammenheng i kokt skinke, optimalisering av holdbarhet og utseende i pølse, stabilisering og smaksforbedring av tørket pølse, lengre friskhet for salater, sauser, ferdigretter og fisk. Utpreget kundeservice, skreddersydde løsninger, solid kompetanse, pålitelighet, kreativitet, fleksibilitet, hurtighet og mye mer kjennetegner REINERT GRUPPE. I over...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play