Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, kokt skinke, champignon sopp...
Portefølje (129)
...Arancino får en umiddelbar assosiasjon til en kombinasjon av kjøtt, grønnsaker, saus, ris og brødsmuler. Vi har derimot laget en virkelig lett og smakfull variant, der vi har kombinert risen med få og utvalgte ingredienser. Terninger av kokt skinke og smeltet mozzarella er hovedingrediensene i denne oppskriften.
Portefølje (45)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
...IL SENESE Prosciutto cotto fra "Cinta Senese DOP" Materia prima : Fersk skinke fra "Cinta Senese DOP" med utvalgt fot kg .15,00 Ingredienser : "Cinta Senese DOP" fersk skinke, uten polyfosfater, melkederivater, gluten og glutamat: salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E316, konserveringsmidler E250 Ferdig produkt: Kg 10, kokt i klut for å bevare stekesjafter i kontakt med produktet, snurret, pakket i gjennomsiktig Cryovac og pasteurisert, emballasje i kartonger med 2 stk.
Portefølje (4)
Italia, Roma
...Golosa og rik på ingredienser, Capricciosa er et must blant klassiske pizzaer. Champignon-sopp, strengt ferske, artisjokker i naturlig form, svarte oliven og smaken av kokt skinke gjør fyllet komplett og rikelig, som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Samsvarende produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portefølje (2)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
... inspirasjon til å produsere pølser som synergisk kombineres med høykvalitetsprodukter, som salami med honning fra Tuscia, kokt salami med aleatico, en druesort fra området, og Salame Violone, som også er lokalt. Vi bruker de beste råvarene og de beste tilleggsstoffene, som gjør at vi kan opprettholde en svært høy kvalitetsstandard.
Portefølje (7)
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
Italia, Quattro Castella
Landbruksindustri Gruppe FERRARINI Kokt og rå skinke...
Produksjon av kokt skinke...
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play